Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

yorumlarına katılıp + repler verdiğim zamanlar dillendirmeyip eksi rep verdiğin zaman dillendirme nedenini anlamayadım newlifeçım

demek senin en güçlü yanın egon

:1shok:münevverin babasına mı:uhm:

ALLAH ıyı ınsanlarla karşılaştırsın bizleri bu devirde kimseye güven olmuyo

oğlum 9 aylık bebekken boşandığım için çevremden bir çok insan bana "çok gençsin evlensene" dediler...

bende onlara oğlum 10 yaşına gelene kadar 5 vakit namaz kılan adamla bile evlenmem dedim.

eğer oğlum değilde kızım olsaydı asla evlenmezdim...en azından kızım evlenene kadar evlenmezdim.

ilginç :1shok:

yorumlarına katılıp + repler verdiğim zamanlar dillendirmeyip eksi rep verdiğin zaman dillendirme nedenini anlamayadım newlifeçım

demek senin en güçlü yanın egon

Hee egom

Eksi rep aldığıım da oluyo tabi ama seninkinde kompleks dalgaları sezdiğim için dillendirme gereği duydum..:roflol: Kapişlaelaelaelaelae

Herkes bir şeyler söyler canım en doğru kararı insanlar her zaman kendileri vermeli senin gibi canım.

müge çok iyi yaptı valla birbirlerine düşürdü sonunda da o onu suçlucak öbürü öbürünü suçlucak.böylelikle gerçekleri çıkaracaklar ortaya.inşallah.

:1shok:münevverin babasına mı:uhm:

evet.. olayla ilgili değil
ama adama sinir oluyorum
konuşmasımı neyi bilmiyorum
olayla ilgili değl..hatta cem le münevverin fotoğraflarını ne kadar üzülmüştüm:1no2:
yazık kızcağızın aşktan başı dönmüş ..bizim hıyar git kes kızın kafasını ş......siz

ben ne ümite nede dilbere güveniyorum .
bence diğer çocuğuda almalı devlet yada babanneye vermeli

aynı boyle mail attım mugeye ama hala okumasını bekliyorumm
MUGE HANIM YAYIN HAYATINZDA BAŞAIRLAR KALİTELİ Bİ PROGRAMM
MUNNEVER KATİLİDE BİR AN ONCE YAKALINIRRR İNŞ RABBİM BÜYÜK KANI YERDEN KALMAZ BU GENÇ GÜZEL KIZIMIZIN BABASINA DA SABIR DİLİYORUMM
ARTIK BIKTIM ÜMİTLE DİLBERDEN
ÜMİT ZATEN BİLİYOR ÇOÇUĞUNU NEREYE GİTTİĞİNİ ANNE SAF BEN BUNU İÇİME SİNDİREMİYORUM ANNEYE YANİ DİLBERE ÜZÜLYORUMM
ÜMİTİN AKLI BAŞINDA DEĞİL O ÇOÇUĞUN AKİBETİNDE KORKAR OLDUKKKK

gecen bır kadın telefonda cok emın bır yerden duydum bunlara bır yerden 20 mılyar para gelmıs kesınlıkle dogru demıstı.. ama tabı bu karı koca buyuk bır sıddetle ınkar etmıslerdı..
ama dılber sımdı dukkan acmaları ıcın 15-20 mılyar lazımdı ve actılar dedı...

ne kadar okunyor teprikler kıslarrr
-------------------------- dilber ozel bi şeyler anlatyorr
----------------- ashemez, beyaz06, dilegim, firegirl, GökyüzündeDans, hera796, ismiye, kate_34, newlife, ozebus_41, panter_f, Sardunya_Zakkum+, YELıZ - ikide misafirrrrrrrr
mugedir bunlar misafir olannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…