çok sevindim nihayet katil bulundu,çocuklardan ne istedi,ağlıyorum ve katilin kim olduğunu ve bunu neden yaptığını merak ediyorum...
Allah bizleri ve çocuklarımızı korusun :Saruboceq:
Polis eşi olduğum için gurur duyuyorum,Türk polisi ile daha çok gurur duyuyorum.Rabbim onları başımızdan eksik etmesin,hepimizin gözleri aydın olsun,katilin yakalanmasına çok sevindim.Bu işe vesile olan Müge Anlıya da ayrıyeten teşekkür ediyorum.
ali ile senol bir tane ya..hihoyyyt
vallahi !!
zati senol cok tatlı..
oda bıcaklanmıs zamanında 8 yerinden..:1ninca:
Allah onlardan razı olsun..:Saruboceq:
kimsenin yapmadıgını yaptılar.. :lepi:
babası diyor ya mutlu bir hhayat sürsün evlatlarım..Yarabbi
ne kötü...küçücük çocuklar mutlu hayat yaşayamadan öldürüldüler...
hayatın pisliğini görmediler ama....
o evlatlara o aileye kim kıydı nasıl kıydı? kendimi nasıl zor tuttum yinede ağlıorum.Allah yapana cezası verdi adaket yerini buldu..Bu dünyada böyle ama ahirette ne yapacak o vicdansız! çok sevindim çok mutluyum Tahsin in de günahını aldık burda..Çok karışık duygular Allah hepsine sabır versin
ne kadar tatlı değil mi çoçuklar ne kadar masummm.ilknur orada bebeğini doyuruyor.babası güzel bir hayat yaşasın diyor.meleklerimiz cennette arkadaşlar nur içinde yatsın hepsi.dualarımız kabul oldu Allaha şükür
tahsinin videodaki sözleri bıcak gibiydi..
yankılandı resmen ''Allah uzun ömür versin yavrularıma'' demeleri..
muratada cok üzüldüm..''ben bunları haketmedim ''dedi ağlayarak..
cok üzülmüş belli..
cok ağladı
herkesin gunahı alındı..
yazık oldu
kızlar tuylerım dıken dıken oldu
cok buyuk bır basarı bu 30 gun gıbı bir surede bulunması...
Celalettin Cerrah ve ekibini yurekten kutluyorum, merakla bekliyoruz açıklamalarını
cennetin en guzel koşelerindedir insallah
o katile de ne demeli bilmem Allah bildiği gibi yapsın
Hepsinin mekanı cennet olsun..gözlerim kıpkırmızı ağlamaktan..hele o video çok etkiledi beni..kucağımda 4.5 aylık bebeğim var ve anlatamam hissettiklerimi..Murata da üzüldüm..insanoğluyuz işte..herşey geliyo aklımıza..tekrar veriyolar haberin duyurulduğu anı..bittim yemin ederim....