Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi diyelim Tatlı serti Seda Sayan sunuyor.
Dilber : Seda abla ben gerçekten bilmiyorum çocuğun nerde olduğunu.
Seda Sayan : "Kız bana bak , bana Kadırgalı derler seni ben öttürmesini bilirim.Saçını başını yolmadan anlatcan mı gerçekleri yoksa direk girişeyim mi sana."delikafadulden
Dilber : Ben bilmem kocam bilir.Ümiiiiiiiiitttt anlatsana herşeyi.
Seda Sayan : Ümit sende ne koca müsvettesiymişsin.Ağzını burnunu kırıcam bana kadırgalı derler konuşturamıyacağım adam yok.Anlatıyomusun ablam gerçekleri yoksa senide rencide eder milletin içinde ÖKÜZ diye bağırırım.kaydirigubbakcemile3
peki tatlı serti esra ceyhan sunsa nasıl olurrr.....
esra ceyhan: söle dilber çocuk nerde bak bende bir anneyimm benimde bir kızım var..beğğğn de bir anne olaraaaak söylemeni istiorumm...
dilber: valla bilmiorum esra hanım ...
esra ceyhan: ama anlatın ki insanlar aynı şeyleri yaşamasınlar" diyerek gaz verir, o sırada kameraya, stüdyodaki konuklara bakar destek, kuvvet almak için. konuklardan gelen onaylamaz cık cıklara karşı bir de korumacı tavır sergiler "ama ne olursa olsun öyle dememelisiniz, lütfen ama aaa" der. ve dilber olayı çözülünce de yine kafasını sallayıp gözlerini kocaman kocaman açarak kameraya bakar "yaaa işte gördünüz mü?" bakışlarıyla kafasını ritmik şekilde sallamaya devam eder. duygulanır göz makyajını düzeltir durur.
peki tatlı serti esra ceyhan sunsa nasıl olurrr.....
esra ceyhan: söle dilber çocuk nerde bak bende bir anneyimm benimde bir kızım var..beğğğn de bir anne olaraaaak söylemeni istiorumm...
dilber: valla bilmiorum esra hanım ...
esra ceyhan: ama anlatın ki insanlar aynı şeyleri yaşamasınlar" diyerek gaz verir, o sırada kameraya, stüdyodaki konuklara bakar destek, kuvvet almak için. konuklardan gelen onaylamaz cık cıklara karşı bir de korumacı tavır sergiler "ama ne olursa olsun öyle dememelisiniz, lütfen ama aaa" der. ve dilber olayı çözülünce de yine kafasını sallayıp gözlerini kocaman kocaman açarak kameraya bakar "yaaa işte gördünüz mü?" bakışlarıyla kafasını ritmik şekilde sallamaya devam eder. duygulanır göz makyajını düzeltir durur.
ya yok böle bişey...
bu kadar mı becerılır bu senaryo...
seni tebrik edıyorum arkadasım sabah sabah güldürdün beni doğuya tayin olmusken...
aman ne hastası kızlar yaa..dün 19 mayıstı ya ondan tatilde..23 Nisanda da 2 gün tatil yapmıştı..Okul tatilleri kaç günse buda o kadar izin yapıyo her defasında..sanki ilkokula gidiyo...Allah bilir bu maraşın,antepin kurtuluşunda filan da izin yapar...
Müge yokken az dedikodusunu yapıyım bari :)))
Saçları peruk gibi,sem serttt..açık fönlü model hiç yakışmıyo.arkadan toplayınca çok hoş oluyo.gözleri çekirdek gibi küçücük ama o bide üstüne kopkoyu makyajla görülmesini imkansız yapıyo..hep aynı tip ve renklerde elbise giyiyor baydı artık..bide yayında ara sıra tırnaklarını yiyo :)))) ayyy rahatladım haaaa
nereye tayin oldun canım mesleğin ne:uhm:
hakkında hayırlısı olsunnn :Saruboceq:
günaydınlarr
ne olmuş diğer çocuklara ben anlamadımm kızlar yakmışlar mı benneyaptımki
ya yok böle bişey...
bu kadar mı becerılır bu senaryo...
seni tebrik edıyorum arkadasım sabah sabah güldürdün beni doğuya tayin olmusken...