Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir tane adam vardı...2 çocukları için benden değil diye karısını boşamıştı hani adam çok sinir bir tipti...karısı izmir civarında yaşıyordu...DNA testi yapılacaktı...
işte DNA onuçları belli oldu....çocuklar adama ait değil
Müge burayı okuyorsan eğer lütfen bu dna sonuçlarını açıklamama alışkanlığından vazgeç
sonucu açıklayacağım diyorsun ama kaç tane olayın dna sonucunu açıklamadığını unuttum bileÇok üzgünüm çoook
ben onu haberlerde dinledim açıklandı ve çocuklar başkasından çıktı adam hala çocuklardan vazgeçmem dio.
canım cigerim diyo üzüldüm gariban yazık.
ben onu haberlerde dinledim açıklandı ve çocuklar başkasından çıktı adam hala çocuklardan vazgeçmem dio.
canım cigerim diyo üzüldüm gariban yazık.
bugün müge yokbenneyaptımki
mügeye hiç kızmıyorum çok taktir ediyorum fakat bu hiç bir resmi tatil veya okul tatillerini kaçırmamasını hiç sevmiyorumÇok üzgünüm çoook
Müge hanım da abartıyo bu tatil işini ama..her resmi tatilde tatil günü kadar izin yapan başka sabah programı var mı?..hafta sonu izinli zaten..çok saçma bence..özel bi televizyonda sabah programı yapıyor ama bütün özel günlerde sonuna kadar izin kullanıyor..memur gibi valla..
Aaa müge yokk... Yorgun yorgun kalktım ızlemek ıcın.... neyse hastaysa umarım ıyılesır....
Aslında bir önerim var.Müge hastayken yada tatildeyken programı biz yapalım.Bıraksınlar Dilberi bizim güvenli kollarımıza.kaydirigubbakcemileklava: