kızlar bundan 6 sene kadar önce bir yeğenimi kaybettik. 5 yaşlarındaydı. tam 2,5 saat yoktu ortada. ve biz hepimiz, konu komşu nasıl perişandık anlatamam. hele ablam deli gibi davrandı. neyseki bulundu çocuk. ama biz bunun etkisini uzun bir süre atlatamadık. en kötüsü de belirsizlikdi. insanın aklına iyi bir şey gelmiyor kii bu durumda.
yani bir ANNE ve BABA bir ay olmuş çocuk yok ortada, bu kadar sakin olabilirmi. demek ki biliiyorlar. bildikleri bişey var. bir insan tepkisini sakin versin... en fazla bir hafta ya, sonrasında bir annenin çıldırması lazım yok çocuk ortada. ne oldu, parçaladılar mı, sattılar mı, insan bunları düşünür yaaa. koskocaman bir belirsizlik var ortada. düğünde takılan altınlar mı düşünülür şimdi.
vallahi şimdiye kadar işkenceye hayır dedim ama bu iki insana yapılaması lazım.
avukat perişan oldu kadın ruh gibi sinir şey dilber biliyor çocuğun yerini
kızlar bundan 6 sene kadar önce bir yeğenimi kaybettik. 5 yaşlarındaydı. tam 2,5 saat yoktu ortada. ve biz hepimiz, konu komşu nasıl perişandık anlatamam. hele ablam deli gibi davrandı. neyseki bulundu çocuk. ama biz bunun etkisini uzun bir süre atlatamadık. en kötüsü de belirsizlikdi. insanın aklına iyi bir şey gelmiyor kii bu durumda.
yani bir ANNE ve BABA bir ay olmuş çocuk yok ortada, bu kadar sakin olabilirmi. demek ki biliiyorlar. bildikleri bişey var. bir insan tepkisini sakin versin... en fazla bir hafta ya, sonrasında bir annenin çıldırması lazım yok çocuk ortada. ne oldu, parçaladılar mı, sattılar mı, insan bunları düşünür yaaa. koskocaman bir belirsizlik var ortada. düğünde takılan altınlar mı düşünülür şimdi.
vallahi şimdiye kadar işkenceye hayır dedim ama bu iki insana yapılaması lazım.
o kadar güzel anlatmıssın ki agzına saglıkalkisalkisalkis
yaw allah korusun benim basıma gelse ben orda oturmayı bile zarar bilirim be dünyayı seferber ederim yavrumu bulmak için....
bence bunlar reyting için yapılıyor gibi....
allahım o ana olacak kadın ne cahil öyle:mymeka:geri zeka.....
hele arif verimliye ne demeli birde okulda ünvanı filan var ayyyyyyyyyyy .............
bence bunlar cocugu sattı inş. iyi bir aileye satmıslardır da cocuk mutludur şimdi....
böyle cahilleri kısırlastırıp hadım etceksin toptan....
Günaydın arkadaşlar, bunlar dahada sinir.
Bu adam çok iğrenç birine benziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?