Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Kızlar dikkat ettiniz mi bilmiyorum dilberin ilk geldiği günü ve bugünkü halini bir kıyaslayın kadın güzelleşti resmen kilo almış dikkatimi çekti paylaşayım istedim sizinlede.
Evladı kaybolan bir anne profilinin çok dışında bir insan. :eek:klava:

Kızlar dikkat ettiniz mi bilmiyorum dilberin ilk geldiği günü ve bugünkü halini bir kıyaslayın kadın güzelleşti resmen kilo almış dikkatimi çekti paylaşayım istedim sizinlede.
Evladı kaybolan bir anne profilinin çok dışında bir insan. :eek:klava:

Canım düşünsene bizler en fazla10 gün bir otele gidip tatil yapıyoruz.Acayip güzelleşiyoruz, yiyoruz içiyoruz.Eee malum Dilber tam 30 gündür yan gelip yatıyor.Yanlız bugün evinin içini gösterdiler .insan biraz temizlik yapar .Para yok temizlik yapamıyorum diyor.Allah Allah.Çocukların çamaşırları dağınık.Hele tekli çekyatın altını açtılar yaa böcekler yuva yapmıştı dikkat ettiniz mi? Bizlerde fakir olduk ama annelerimiz yinede misler gibi dolaştırdı bizi.

Son düzenleme:
ay evet ya onların o gülüşün izlerken deliriyorum o dilberi parçalayasım geliyor bencede çocuğun nerde olduğu biliniyor ama şu an iz üzerindeler galiba onun için bişi söylenmiyor çünkü arif verimli bugun ben bişiler biliorum açık etmedin dimi dedi ya çocuğun yeri bulundu yada ölüsü :KK43: ama ölüsü bulunsa sanırım dilber ekranda öyle gülemezdi kadın kilo aldı ya rahatlıktan farkettiysenz makyaj yapıp çıkıyor

Dilberin pişkinliği,Ümitin genişliği beni delirtiyo!!!! çıldırıyorummmm....doğurmuş salmış çocuğu sokağa..öyleleri ikinciyide doğurur beşinciyide...çocuğun nerde olduğunu bilmeseler,en azından dilber bilmese,o kadar rahat olunurmu yaaa..sağdan soldan,sokaktaki vatandaştan aldıkları tepkiler yüzünden iki gündür "benim için kan ağlıyo,çocuğumu istiyorum diyo" sıfır tepkisizzzzzzz...insan ne kadar soğukkanlıda olsa,tepkilerini belli etmeyen bi yapısıda olsa..bu evlat yaaaa..yapıymış,soğukkanlılıkmış fasa fiso bunlar..çocuktan bahseden yok..anası önceki yalanını kapatmak için yeni yalanlar uyduruyo,babası bön bön bakıyo arada sırada şahlanıyo,cin çalıyo çingen oynuyo resmen..bi babanne var çocuğumda çocuğum diyen..hey allahım yaaa..

benim anlamadığım şey şu; bu msn denen şey özel...yani yol geçen hanı değil...isteyen istediğini kaydediyor...peki bu adamlar çocukları nerden buluyorlar?

forum sitelerinde online oyunlarda tanışıp arkadaş oluyorlar msn de özel olarak detaylara giriyorlar...

demek ki msn leri kaldırsak sorun kalmayacak ....

canım msni kurarken eğer istersen bilgileri kaydet diyorsun ve bilgisayara yazışmaların hepsini kaydediyor.hatta bunu kurduktan sonrada yapabiliyorsun.bunun yanısıra istemediğin içerikteki siteleri kilitliyorsun ne arama motorlarında çıkıyorlar nede o siteye ulaşılabiliyor.bende senin gibi kontrol altında tutma taraftarıyım ama karşımdakine hissettirmeden.

bu arada kızlar benim dikkatimi bu konuda çeken başka birşey var bilmiyorum fark eden yada dikkat eden oldumu.iki farklı gün iki telefon konuşması oldu.
1)bir adam aradı annesinin otobüste gördüğünü çocuğun durağana gittiğini söyledi.uzun boylu esmer bir adam tepecikten bindirmiş.ben dayısıyım demiş.olay ayın 15.de olmuş.
2)bir adam aradı ben bu kadını beyaz bir arabada muhammet ve uzun boylu esmer bir adamla tepecikte gördüm dedi.(gördüğü adamın oradaki kemal olduğunu söyledi).adamın dediğine göre bu olayda ayın 15.de olmuş yani aynı gün
eğer bu iki kişi birbirini tanımıyorsa bu bence düşünülmesi gereken bir detaydı

bu arada kızlar benim dikkatimi bu konuda çeken başka birşey var bilmiyorum fark eden yada dikkat eden oldumu.iki farklı gün iki telefon konuşması oldu.
1)bir adam aradı annesinin otobüste gördüğünü çocuğun durağana gittiğini söyledi.uzun boylu esmer bir adam tepecikten bindirmiş.ben dayısıyım demiş.olay ayın 15.de olmuş.
2)bir adam aradı ben bu kadını beyaz bir arabada muhammet ve uzun boylu esmer bir adamla tepecikte gördüm dedi.(gördüğü adamın oradaki kemal olduğunu söyledi).adamın dediğine göre bu olayda ayın 15.de olmuş yani aynı gün
eğer bu iki kişi birbirini tanımıyorsa bu bence düşünülmesi gereken bir detaydı

canım ilk bahsettiğini hatırlayamadım ama ikinci adam (ortada o kadar adam varki) yanılmıyorsam Almanyadan aradı ve silivri de bir parkta gördüğünü söyledi... ama dilber hanım daha silivri yi bile bilmediğini söyledi...

bir gün müge anlı sordu makyaj yapmış dilber hanım çocuğu kaybolan anne makyajımı düşünür yada düşünecek halimi olur müge anlıya heves ettim merak ettim yaptırdım dedi müge anlı sinir oldu bir hususta bir beyaz arbadır dönüyor ortalıkta ne yaptılarsa dilber hanım o beyaz arabayla çok işler yapmış sonundada çocuğunu o arabayla kaybetti inşallah dedikleri doğrudur biz uatanalım dilber haklı çıkar çünkü bir annenin böyle davranışlar sergilemesi tüm türkiyeyi üzdüğü gibi benide çok üzüyor izlemeyeceğim diyorum hergün çocuk bulunmuştur yada bir iyi bir haber vardır diye izliyorum hergün dilbere daha çok gıcık olaraktan vede ümite gıcık adam gibi adam olsaydı karısı bu kadar haltları yiyemezdi unutmayalım bir kadın kocasının aynasıdır ümit ayrı bir vaka dilber ayrı aile böyle olunmaz

offff dılber offfff yedın bıtırdın bızııııııııııııııııııııııııııı:1no2:

canım ilk bahsettiğini hatırlayamadım ama ikinci adam (ortada o kadar adam varki) yanılmıyorsam Almanyadan aradı ve silivri de bir parkta gördüğünü söyledi... ama dilber hanım daha silivri yi bile bilmediğini söyledi...

yok canım ikinci almanyadan değildi hatta cevap olarak tepecik neresi bilmiyoruz dediler.ilkininde annesiyle yengesi istanbuldan durağan tarafına gidiyorlarmış otobüsle yengesi konuşmuş çocukla.belki hatırlayan çıkar iki telefonuda.ilki geçen haftanın sonundaydı.ikiniside bu haftanın başında sayılır

yok canım ikinci almanyadan değildi hatta cevap olarak tepecik neresi bilmiyoruz dediler.ilkininde annesiyle yengesi istanbuldan durağan tarafına gidiyorlarmış otobüsle yengesi konuşmuş çocukla.belki hatırlayan çıkar iki telefonuda.ilki geçen haftanın sonundaydı.ikiniside bu haftanın başında sayılır

o halde bir de almanya'dan arayan adam var.. hangi adamdı bilmiyorum ama ikisini silivride parkta gördüm demişti...

pazartesi yi beklemekten başka çaremiz yok..

canım msni kurarken eğer istersen bilgileri kaydet diyorsun ve bilgisayara yazışmaların hepsini kaydediyor.hatta bunu kurduktan sonrada yapabiliyorsun.bunun yanısıra istemediğin içerikteki siteleri kilitliyorsun ne arama motorlarında çıkıyorlar nede o siteye ulaşılabiliyor.bende senin gibi kontrol altında tutma taraftarıyım ama karşımdakine hissettirmeden.

msn den "görüşmeleri kaydetme"yi de onlar işaretler:jeyyar:

onların hepsi öyle uyanık öyle zeki ki...

neyse canlarım ister tutun ister kaldırın msn programını fakat lütfen hiç unutmayın MSN EVıNıZDE Kı NE ıDÜĞÜ BELıRSıZ YABANCI....!!!

bunu asla aklınızdan çıkarmayarak lütfen ama lütfen her zaman tetikte ve uyanık olun...

düşünüyorumda çocuk satılsaydı yada evatık verilseydi çıkmazmıydı ortaya ben ciddi ciddi şüpeleniyrum ne anne ne baba robot gibiler çcuk sa çıksa bari

düşünüyorumda çocuk satılsaydı yada evatık verilseydi çıkmazmıydı ortaya ben ciddi ciddi şüpeleniyrum ne anne ne baba robot gibiler çcuk sa çıksa bari

aynen....

satılsaydı ya da evlatlık verilseydi mutlaka çıkardı ortaya şimdiye kadar...

maalesef ilk günkü fikrime geri döndüm:çok üzgünüm:

fakat şöyle de birşey var bu çocuğun fotoğrafı yok...kim nerden tanıyıp ihbar etsin ki?

msn den "görüşmeleri kaydetme"yi de onlar işaretler:jeyyar:

onların hepsi öyle uyanık öyle zeki ki...

neyse canlarım ister tutun ister kaldırın msn programını fakat lütfen hiç unutmayın MSN EVİNİZDE Kİ NE İDÜĞÜ BELİRSİZ YABANCI....!!!

bunu asla aklınızdan çıkarmayarak lütfen ama lütfen her zaman tetikte ve uyanık olun...

noldu canım neden msn kaldırıyoruz bişimi kaçırdım yoksa...

kızlar bundan 6 sene kadar önce bir yeğenimi kaybettik. 5 yaşlarındaydı. tam 2,5 saat yoktu ortada. ve biz hepimiz, konu komşu nasıl perişandık anlatamam. hele ablam deli gibi davrandı. neyseki bulundu çocuk. ama biz bunun etkisini uzun bir süre atlatamadık. en kötüsü de belirsizlikdi. insanın aklına iyi bir şey gelmiyor kii bu durumda.
yani bir ANNE ve BABA bir ay olmuş çocuk yok ortada, bu kadar sakin olabilirmi. demek ki biliiyorlar. bildikleri bişey var. bir insan tepkisini sakin versin... en fazla bir hafta ya, sonrasında bir annenin çıldırması lazım yok çocuk ortada. ne oldu, parçaladılar mı, sattılar mı, insan bunları düşünür yaaa. koskocaman bir belirsizlik var ortada. düğünde takılan altınlar mı düşünülür şimdi.
vallahi şimdiye kadar işkenceye hayır dedim ama bu iki insana yapılaması lazım.

Zaten bır sabah bı bakıcaz dılber yok yayında,nerde pekı? savcı ıcerı aldılar dıyecekler...Bu işin sonu bu,bu kadın agzından kacırdıkları ve yalanlarının dısında bırsey sölemıcek...

bırde yapmıyor mu yüzünde acıklı ıfadeyle ben cocugumun bulunmasını ıstemz mıyım dıye ıyyy...

yalaaaan yalaannn

X