- 22 Ocak 2009
- 4.666
- 892
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar dikkat ettiniz mi bilmiyorum dilberin ilk geldiği günü ve bugünkü halini bir kıyaslayın kadın güzelleşti resmen kilo almış dikkatimi çekti paylaşayım istedim sizinlede.
Evladı kaybolan bir anne profilinin çok dışında bir insan. klava:
benim anlamadığım şey şu; bu msn denen şey özel...yani yol geçen hanı değil...isteyen istediğini kaydediyor...peki bu adamlar çocukları nerden buluyorlar?
forum sitelerinde online oyunlarda tanışıp arkadaş oluyorlar msn de özel olarak detaylara giriyorlar...
demek ki msn leri kaldırsak sorun kalmayacak ....
bu arada kızlar benim dikkatimi bu konuda çeken başka birşey var bilmiyorum fark eden yada dikkat eden oldumu.iki farklı gün iki telefon konuşması oldu.
1)bir adam aradı annesinin otobüste gördüğünü çocuğun durağana gittiğini söyledi.uzun boylu esmer bir adam tepecikten bindirmiş.ben dayısıyım demiş.olay ayın 15.de olmuş.
2)bir adam aradı ben bu kadını beyaz bir arabada muhammet ve uzun boylu esmer bir adamla tepecikte gördüm dedi.(gördüğü adamın oradaki kemal olduğunu söyledi).adamın dediğine göre bu olayda ayın 15.de olmuş yani aynı gün
eğer bu iki kişi birbirini tanımıyorsa bu bence düşünülmesi gereken bir detaydı
canım ilk bahsettiğini hatırlayamadım ama ikinci adam (ortada o kadar adam varki) yanılmıyorsam Almanyadan aradı ve silivri de bir parkta gördüğünü söyledi... ama dilber hanım daha silivri yi bile bilmediğini söyledi...
yok canım ikinci almanyadan değildi hatta cevap olarak tepecik neresi bilmiyoruz dediler.ilkininde annesiyle yengesi istanbuldan durağan tarafına gidiyorlarmış otobüsle yengesi konuşmuş çocukla.belki hatırlayan çıkar iki telefonuda.ilki geçen haftanın sonundaydı.ikiniside bu haftanın başında sayılır
canım msni kurarken eğer istersen bilgileri kaydet diyorsun ve bilgisayara yazışmaların hepsini kaydediyor.hatta bunu kurduktan sonrada yapabiliyorsun.bunun yanısıra istemediğin içerikteki siteleri kilitliyorsun ne arama motorlarında çıkıyorlar nede o siteye ulaşılabiliyor.bende senin gibi kontrol altında tutma taraftarıyım ama karşımdakine hissettirmeden.
bu kadın muhammedin annesi değil gibime geliyor elektrikli sandalye ykmu yalan söyeyince ötüyo ya ondan azım dilberi oturtacan kader neymiş öyle süslü püslü
düşünüyorumda çocuk satılsaydı yada evatık verilseydi çıkmazmıydı ortaya ben ciddi ciddi şüpeleniyrum ne anne ne baba robot gibiler çcuk sa çıksa bari
msn den "görüşmeleri kaydetme"yi de onlar işaretler:jeyyar:
onların hepsi öyle uyanık öyle zeki ki...
neyse canlarım ister tutun ister kaldırın msn programını fakat lütfen hiç unutmayın MSN EVİNİZDE Kİ NE İDÜĞÜ BELİRSİZ YABANCI....!!!
bunu asla aklınızdan çıkarmayarak lütfen ama lütfen her zaman tetikte ve uyanık olun...