konuşurken dilber çocuk sağ iken demiş sonra lafı değiştirmiş ya noluyoooo
:1shok: :1shok: :1shok:
anca kalktıktım gunaydın herkese
bebegım uyutmadı dun gece mıdemden oldum yandım
umıtle dılber tartıstımı kızlar
bence onlar bırbırıne az daha dussunler acık vercekler
canım konu dışında olucak ama gaviscon iç midene baya faydası olucak
evet cuma günkü yayında bir cümleye başlarken çocuk sağken dedi
sonra değiştirip kaybolmadan önce dedi
bunlar çocuğu öldürdü galiba bu kadar rahatlar
bu arada kızlar benim dikkatimi bu konuda çeken başka birşey var bilmiyorum fark eden yada dikkat eden oldumu.iki farklı gün iki telefon konuşması oldu.
1)bir adam aradı annesinin otobüste gördüğünü çocuğun durağana gittiğini söyledi.uzun boylu esmer bir adam tepecikten bindirmiş.ben dayısıyım demiş.olay ayın 15.de olmuş.
2)bir adam aradı ben bu kadını beyaz bir arabada muhammet ve uzun boylu esmer bir adamla tepecikte gördüm dedi.(gördüğü adamın oradaki kemal olduğunu söyledi).adamın dediğine göre bu olayda ayın 15.de olmuş yani aynı gün
eğer bu iki kişi birbirini tanımıyorsa bu bence düşünülmesi gereken bir detaydı
bu arada kızlar benim dikkatimi bu konuda çeken başka birşey var bilmiyorum fark eden yada dikkat eden oldumu.iki farklı gün iki telefon konuşması oldu.
1)bir adam aradı annesinin otobüste gördüğünü çocuğun durağana gittiğini söyledi.uzun boylu esmer bir adam tepecikten bindirmiş.ben dayısıyım demiş.olay ayın 15.de olmuş.
2)bir adam aradı ben bu kadını beyaz bir arabada muhammet ve uzun boylu esmer bir adamla tepecikte gördüm dedi.(gördüğü adamın oradaki kemal olduğunu söyledi).adamın dediğine göre bu olayda ayın 15.de olmuş yani aynı gün
eğer bu iki kişi birbirini tanımıyorsa bu bence düşünülmesi gereken bir detaydı
canım bebege bı zararı olmaz demı kaydirigubbakcemile5
Bu mesajini diyorsan evet aslinda dusunulmesi gereken seyler var da neden dusunmuyorlar arastirmiyorlar anlamadim bende...Yada soylemiyorlar...Cunki az oncede gece 11 de konustugun babam demistin o olmadigi cikti baslasiyla gorustun dedi Müge hanim..Herseyi paylasmiyorlar ki bizimle..Agzimiz acik sinir sistemimizi harap ederek izliyoruz bizde isteeee..
Birde su is yerindeki adami hala nasil cozemediler anlamiyorum..Bunlar corluya o komur aldigi hamile bayani bulmaya gitmemislermiydi enden dilberi alip isyerine goturupte kim oldugunu soyletmiyorlar basladigindan beri soruyorlar adamin adimi bilmiyorum diyor...Adini bilmiyorsa gidip bulsunlar o kadarmi zor neden yapmiyorlar anlamadim..
Birde Istanbulda pesine takilanlar olmus...Nasil sinirlendi onlar ortaya cikinca dilber hanim...!
yok canım hamileler için zaten bende hamilyeim bende kullanıyorum
kızlar biraz daha ayrıntı verseniz;istanbulda kim neden peşlerine takılmış mesela?
kimlik meselesi neymiş?
cuma günü dilber çocuk sağken dediğinde orda tartışıldı mı?
ayrıca evet herşey söylenmiyor-polis bilgi verdirtmiyor bence-- ama artık son olanlardan sonra bir ümidim kalmadı benim..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?