Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ayy ben bilmiyordum bir çocuk daha mı vardı?
aman ya bu kadar şiddet(diş kırma,ısırma,sigara södürme) muhabbetinden, evin pisliğinden,annenin ahlaksızlığından sonra o evde çocuk bırakılır mı yaaa...:?
:1shok:
şimdiye kadar o çocuğu almaları lazımdı:bbo:

var canım üstelikte kaybolan muhammedden küçük..böylelerini kısırlaştıracaksın...

var canım üstelikte kaybolan muhammedden küçük..böylelerini kısırlaştıracaksın...

sadece kısırlaştırmıycan böylelerini
bitaraflarına beton döküp kapatıcan..
töbe töbe cuma vakti ağzımı bozacam yaa
allah bikaç yerini delmiş dünyayya salıvermiş

çok teşekkürler canım fakat site de ihbar bölümü şehirlere ayrılmış...vilayete göre seçim yapılarak ihbar yapılacak....

en iyisi istanbula ve onun yazdığı okuduğunu söylediği şehire yapayım....

ne yapayım ben öyle biliyorum...polis zaten başka şehirdeyse bile diğer şehir emniyete havale eder....

eşim pek meraklıdır maillerimi temizlemeye...bakmadım umarım msn yazışmaları duruyordur...onlara da bakayım

canım inşallah duruyordur..bence de her iki şehirede başvurunu yap..onlar gerisini halleder..

Sanirim ikisinin birbirine destek cikmasindan birsey elde edemeyeceklerini dusunup artik birbirine dusurmeyi deniyor Tatli sertte... :)))

çok teşekkürler canım fakat site de ihbar bölümü şehirlere ayrılmış...vilayete göre seçim yapılarak ihbar yapılacak....

en iyisi istanbula ve onun yazdığı okuduğunu söylediği şehire yapayım....

ne yapayım ben öyle biliyorum...polis zaten başka şehirdeyse bile diğer şehir emniyete havale eder....

eşim pek meraklıdır maillerimi temizlemeye...bakmadım umarım msn yazışmaları duruyordur...onlara da bakayım

ay canım ya gecmiş olsun....

okuyunca sok oldum....

Ey Allahım daha neler duyacagız kım bılır...

Böylelerıne kayıtsız kalınmamalı...

slm kıslar keske bende ıstanbulda olsa ıdım kesın gıderdım feshaneye ıcım erıdı yha
allah hepsınden razı olsun

sardunyacım sızede buyuk gecmıs olsun ınsallah tez zamanda sonuc alır we bızde hep beraber sewınırız:enbuyukkk:

çok acele diğer çocuğu dilber ve ümitin elinden almaları lazım.yaşadıkları yeri gösterdiler köpeği bağlasan durmaz sadece makarna yiyoruz diyor dilber, bence muhammed bulunsun bulunmasın diğer çocuğun bunların elinde kaldığı hergün çocuğa zarardır...
aynen hemen o çocuğu almalılarrrr:1closedeyes:
hergün o çocuğun zararına geçiyoo onu bari kurtarsınlarr:nazar:
evet böle bi yasa çıksa keşke çok içten diliyoorummm bunuu
sadece kısırlaştırmıycan böylelerini
bitaraflarına beton döküp kapatıcan..
töbe töbe cuma vakti ağzımı bozacam yaa
allah bikaç yerini delmiş dünyayya salıvermiş
sevval ayyy allah iyiliğini versin cnm

evet canlarım diğer şehir emniyetine de aynı ihbarı bire bir yapıp artık vicdanen tamamen rahatlayacağım...

desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler....

ve ihbar bölümün de telefon isim mail adres vermek zorunda değilsiniz aklınızda olsun.....

[ İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ] - İhbar-Şikayethttp://www.iem.gov.tr/iem/index.php?menu_id=34&islem=2

çok iyi yaptın cnmmm:lepi: a.s.

bu olay midemi haddinden fazla bulandırmasına, çocuğu tahsilinden bile etmesine rağmen polise ihbar etmeyi çok istediğim halde Müge bu sabah msn konusuna değinmeseydi ben bu olayı ne kimseye anlatacaktım ne de ihbarda bulunacaktım....

diğer şehir emniyetini de ihbarda bulundum...

inşallah pisliğin peşine düşer emniyet......

günlerdir o kadar hastayım ki....
eklemlerime kadar sızım sızım sızlıyor her yerim...
yürümeye çalıştıkça başım zonkluyor...
ben hayatımda bu kadar hasta olmadım..
evimi ağlaya ağlaya toparlıyorum...
düşünün içim rahat etmiyor dağınıklığa...
ve bu gün dilberin evini görünce şok oldum ve midem bulandı..
insan o tuvalete bi tuz ruhu- bi çamaşır suyu dökmezmi yaaa....
birde küçücük çocukları var ve o çocuklar bu sağlıksız ortamda yaşam mücadelesi veriyorlar....
yazık ki ne yazık....

Ay bunlarin hepsi de ayni kaynanada sutten cikmis ak kasik degil hani cocuk dovulurken, ac birakilirken nerdeydin sen be kadin hani gozun gormedi kulaginda mi duymadi simdi cocuk kayboldu kiymete bindi adlari aradi sordu olacak ya biraksinlar bu isleri...:1closedeyes:

Bunlar ailecek sapıttı:kızgın:
Muhammeti unuttular,sahte altın,beşi bir yerde peşine düştüler...:mymeka:
Hayırlısıyla Muhammet bulunsada,devlet bunlara vermese çocuğu...a.s
Bu Dilberle,ümitle hayatı mahvolur Muhammetinde,kızında...:çok üzgünüm:
Yarabbim şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine bulunsun Muhammet...
:Saruboceq:

bu olay midemi haddinden fazla bulandırmasına, çocuğu tahsilinden bile etmesine rağmen polise ihbar etmeyi çok istediğim halde Müge bu sabah msn konusuna değinmeseydi ben bu olayı ne kimseye anlatacaktım ne de ihbarda bulunacaktım....

diğer şehir emniyetini de ihbarda bulundum...

inşallah pisliğin peşine düşer emniyet......

inşş canım inşşşş çok içten diliyorummm :Saruboceq:

Bunlar ailecek sapıttı:kızgın:
Muhammeti unuttular,sahte altın,beşi bir yerde peşine düştüler...:mymeka:
Hayırlısıyla Muhammet bulunsada,devlet bunlara vermese çocuğu...a.s
Bu Dilberle,ümitle hayatı mahvolur Muhammetinde,kızında...:çok üzgünüm:
Yarabbim şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine bulunsun Muhammet...
:Saruboceq:

aminnnnnnnn :Saruboceq:

benim anlamadığım şey şu; bu msn denen şey özel...yani yol geçen hanı değil...isteyen istediğini kaydediyor...peki bu adamlar çocukları nerden buluyorlar?

forum sitelerinde online oyunlarda tanışıp arkadaş oluyorlar msn de özel olarak detaylara giriyorlar...

demek ki msn leri kaldırsak sorun kalmayacak ....

herşey bitti sıra altınlara geldii sanki yok beşi biyerde bilmem ne

yaa aklım almıyooo bi insanın çocuğu kaybolsa (allah vermesinnnnnn:Saruboceq:)bi yudum su içemez içse boğazına durur bunlar nelerden konuşuyooooo valla boşa döküyom dolmuyoo doluyaa döküyomm almıyooo allah aklımızı fikrimizi almasınnn
böle insanlarla karşılaştırmasın neslimizi inşşşş

bu dılber e cok kızıyorum ama bır yandanda uzuluyorum aslında
cocuk yasta almıslar ekmege suya muhtac esı sorumsuz yasadıgı yere
ev bıle denılemez elektrık yok v.s. o da bosvermıs heralde artık
yazık su cocuk bulunsada konu kapansa

X