müge anlı BEN ARNAVUTUM VE İNADIM İNAT gibi bir laf etti ve sanıyorum ki muhammet bulunmadan bu olayı kapatmayacak..reyting olayı değil yani.. ama bir yandan da kızıyorum hem kendini hem izleyenleri sinirden götürecek...
bu arada bugün tam izleyememiştim programı ama iyi ki izlememişim... sadece vtr lerden evin halini az buçuk görmüştüm ve dün de HERALDE ÇOK GEZMEKTEN EVE YERE BAKAMAMIŞ demiştim. muhammetin ölü olduğunu düşünmüyorum.. yada dşünmek istemiyorum.. ama bu kadının ekranda yarattığı KİRLİLİĞE katlanamıyorum...
oradaki ebeveynlrin hiçbiri masum değil.. ne dilber ne ümit ne babaanne.. çocuğa türlü işkenceler yapılırken aklı neredeymiş babaannenin? hiç mi karşısına alıp ta konuşmamış oğlunu ve gelinini? (hoş konuşulsada anlayacak insan nerde)
evli değilim çocuğum yok ama bahçemdeki kedilerimin birini bile görmesem sitede tur atıyorum.. değil ki bu bir çocuk... bunlar karı koca yiyip içip gezme derdinde.. bedava otelde konaklıyorlar.. hayatları boyunca kaç kez bunu yaşamış olabilirler ki?
artı bir de kaldıkları odaya dinleme cihazı koyacaksın... her ne kadar özel hayata müdahele gibi görünse de o programı ben yapıyor olsaydım dilberin yalanları ortaya çıktığı ilk anda bunu yapardım..
ve tek bir önerim var ve hala daha bunu savunuyorum SALACAKLAR DİLBERLE ÜMİTİ ÇAKTIRMADAN TAKİP EDECEKLER, ONLAR GÖSTERECEKLER MUHAMMETİN YERİNİ... başka türlü Allah göstermesin ama öldüyse yada diriyse başka bulunacağı yok bu çocuğun...
ay bende amma dolmuşum...