Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

benim anlamadığım şey şu; bu msn denen şey özel...yani yol geçen hanı değil...isteyen istediğini kaydediyor...peki bu adamlar çocukları nerden buluyorlar?

forum sitelerinde online oyunlarda tanışıp arkadaş oluyorlar msn de özel olarak detaylara giriyorlar...

demek ki msn leri kaldırsak sorun kalmayacak ....

bence yasaklamak doğru bi davranış değil sen yasakla yapacak olan gider dışardada yapar yasaklamaktansa doğru kullanmayı öğretmeliyiz bence o zaman sorunlar daha kolay aşılırrr:nazar:

bence yasaklamak doğru bi davranış değil sen yasakla yapacak olan gider dışardada yapar yasaklamaktansa doğru kullanmayı öğretmeliyiz bence o zaman sorunlar daha kolay aşılırrr:nazar:

yok canım neti değil msn programını...

netin olmazsa olmazı değil ki msn...

yasaklara bende karşıyım ama tamamen serbestlik de olmaz...

yasaklar hayatın bir parçası ve mutlaka olmalı diye düşüyorum açıkçası...

bu msn özel olarak mahremiyete kadar giriyor...

artık msn adını duyduğum zaman irkiliyorum korkuyorum...

bugünde Dilberin hayatından kesitler dinleyip öğrendik...midem bulandı artık..
çocukları yok ortada o ana baba pişkin pişkin konuşuyo.
ya bunlar hiç karıkoca yanlız kalmıyomu..
o koca karısına sen ne haltlar yedin diye hesabını sormuyomu..
nasıl geniş bir mideleri var anlamadım..
tek istediğimiz o masum yavrunun bulunması..

bugün seyredememiştim neler oldu diye merak edip durdum ama bir arpa boyu yol gidilmemiş her şey aynı dünkü gibi 2 gün önceki gibi değişen bir şey yok yani ve malesef yavrucak hala kayıp senağlama

evet canlarım diğer şehir emniyetine de aynı ihbarı bire bir yapıp artık vicdanen tamamen rahatlayacağım...

desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler....

ve ihbar bölümün de telefon isim mail adres vermek zorunda değilsiniz aklınızda olsun.....

[ İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ] - İhbar-Şikayethttp://www.iem.gov.tr/iem/index.php?menu_id=34&islem=2

canım inşallah o pislik için gereği yapılır..seni de gerçekten kutluyorum..keşke herkes duyarlı olsa ve şüphelileri ele verse herşey daha iyiye gitmez miydi?

bu kadın muhammedin annesi değil gibime geliyor elektrikli sandalye ykmu yalan söyeyince ötüyo ya ondan azım dilberi oturtacan kader neymiş öyle süslü püslü

benim anlamadığım şey şu; bu msn denen şey özel...yani yol geçen hanı değil...isteyen istediğini kaydediyor...peki bu adamlar çocukları nerden buluyorlar?

forum sitelerinde online oyunlarda tanışıp arkadaş oluyorlar msn de özel olarak detaylara giriyorlar...

demek ki msn leri kaldırsak sorun kalmayacak ....

canım interneti engellemek imkansız birşey...yıllardır şiddet oyunları güya yasak ama hala int.cafelerde oynanıyor..engellenemedi ve bir sürü korsan cdler ortalıkta dolaşıyor..her türlü zararlı şeyler var içerebiliyor bu cdler çocuklar için..
dolayısıyla çocukları korumak sadece ailelerine düşüyor...önce anne-babaların sağlıklı olması lazım..herkesten önce onlar çocukları için birer yakın arkadaş olmalılar ki çocuk başka yerlerde destek aramasın..
yani tüm iş anne-babalarda bitiyor bence..

canım interneti engellemek imkansız birşey...yıllardır şiddet oyunları güya yasak ama hala int.cafelerde oynanıyor..engellenemedi ve bir sürü korsan cdler ortalıkta dolaşıyor..her türlü zararlı şeyler var içerebiliyor bu cdler çocuklar için..
dolayısıyla çocukları korumak sadece ailelerine düşüyor...önce anne-babaların sağlıklı olması lazım..herkesten önce onlar çocukları için birer yakın arkadaş olmalılar ki çocuk başka yerlerde destek aramasın..

evet tatlım interneti engellemek imkanız zaten buna gerek de yok...demem istemem evlatlarımızın pc sinden msn programını kaldırmak önemli ölçüde etkili olur..

çünkü forumlarda bu kadar samimi içli dışlı olamazlar...iletişim hızlı olmayacağı için samimi de olamazlar...herşeylerini anlatıp telefon numaralarına kadar vermezler...

msn de karşılıklı iletişim çok hızlı webcam var...

eşimin büyük teyzesinin 17 yaşında ki kızı da msn den satanist gibi bir çocukla samimi olmuş...ilk tanıştığımız zamanlardı...kızıp duruyordu çocuğun adresini araştırıyordu...sonra ne oldu anlamadım kız koptu çocuktan ama anadolu lisesinden mezun kız üniversite sınavını kazanamadı o sene...şimdi dershaneye gidiyor...tekrar girecek sınava...

ben diyorum ki kimse "benim evladım yapmaz" demesin.

canım oyun oynasınlar keşke hep oyun oynasalar şu msn yi kullanmasınlar.......inan msn den korktuğum kadar hiç birşeyden korkmuyorum artık...

msn evdeki yabancı,

msn evdeki potansiyel sapık

msn potansiyel cani, seri katil,

bu kadar korkar oldum artık msn den.

müge anlı BEN ARNAVUTUM VE İNADIM İNAT gibi bir laf etti ve sanıyorum ki muhammet bulunmadan bu olayı kapatmayacak..reyting olayı değil yani.. ama bir yandan da kızıyorum hem kendini hem izleyenleri sinirden götürecek...

bu arada bugün tam izleyememiştim programı ama iyi ki izlememişim... sadece vtr lerden evin halini az buçuk görmüştüm ve dün de HERALDE ÇOK GEZMEKTEN EVE YERE BAKAMAMIŞ demiştim. muhammetin ölü olduğunu düşünmüyorum.. yada dşünmek istemiyorum.. ama bu kadının ekranda yarattığı KİRLİLİĞE katlanamıyorum...

oradaki ebeveynlrin hiçbiri masum değil.. ne dilber ne ümit ne babaanne.. çocuğa türlü işkenceler yapılırken aklı neredeymiş babaannenin? hiç mi karşısına alıp ta konuşmamış oğlunu ve gelinini? (hoş konuşulsada anlayacak insan nerde)

evli değilim çocuğum yok ama bahçemdeki kedilerimin birini bile görmesem sitede tur atıyorum.. değil ki bu bir çocuk... bunlar karı koca yiyip içip gezme derdinde.. bedava otelde konaklıyorlar.. hayatları boyunca kaç kez bunu yaşamış olabilirler ki?

artı bir de kaldıkları odaya dinleme cihazı koyacaksın... her ne kadar özel hayata müdahele gibi görünse de o programı ben yapıyor olsaydım dilberin yalanları ortaya çıktığı ilk anda bunu yapardım..

ve tek bir önerim var ve hala daha bunu savunuyorum SALACAKLAR DİLBERLE ÜMİTİ ÇAKTIRMADAN TAKİP EDECEKLER, ONLAR GÖSTERECEKLER MUHAMMETİN YERİNİ... başka türlü Allah göstermesin ama öldüyse yada diriyse başka bulunacağı yok bu çocuğun...

ay bende amma dolmuşum...

müge anlı BEN ARNAVUTUM VE İNADIM İNAT gibi bir laf etti ve sanıyorum ki muhammet bulunmadan bu olayı kapatmayacak..reyting olayı değil yani.. ama bir yandan da kızıyorum hem kendini hem izleyenleri sinirden götürecek...

bu arada bugün tam izleyememiştim programı ama iyi ki izlememişim... sadece vtr lerden evin halini az buçuk görmüştüm ve dün de HERALDE ÇOK GEZMEKTEN EVE YERE BAKAMAMIŞ demiştim. muhammetin ölü olduğunu düşünmüyorum.. yada dşünmek istemiyorum.. ama bu kadının ekranda yarattığı KİRLİLİĞE katlanamıyorum...

oradaki ebeveynlrin hiçbiri masum değil.. ne dilber ne ümit ne babaanne.. çocuğa türlü işkenceler yapılırken aklı neredeymiş babaannenin? hiç mi karşısına alıp ta konuşmamış oğlunu ve gelinini? (hoş konuşulsada anlayacak insan nerde)

evli değilim çocuğum yok ama bahçemdeki kedilerimin birini bile görmesem sitede tur atıyorum.. değil ki bu bir çocuk... bunlar karı koca yiyip içip gezme derdinde.. bedava otelde konaklıyorlar.. hayatları boyunca kaç kez bunu yaşamış olabilirler ki?

artı bir de kaldıkları odaya dinleme cihazı koyacaksın... her ne kadar özel hayata müdahele gibi görünse de o programı ben yapıyor olsaydım dilberin yalanları ortaya çıktığı ilk anda bunu yapardım..

ve tek bir önerim var ve hala daha bunu savunuyorum SALACAKLAR DİLBERLE ÜMİTİ ÇAKTIRMADAN TAKİP EDECEKLER, ONLAR GÖSTERECEKLER MUHAMMETİN YERİNİ... başka türlü Allah göstermesin ama öldüyse yada diriyse başka bulunacağı yok bu çocuğun...

tatlım odalarını dinlemek ciddi bir suç...maalesef gene insan hakları engeli...

babaanne uzakta oturmuyor mu? çocuğa işkence yapıldığından haberi varmıymış?

aynen katılıyorum sana dilber süsü makyaj bide gülümsemeyi bilmiş yazık ya reyting için olsaydı muhammedi deil münevveri kullanırdı diye düşünüyorum müge iyi sabırı ben olsam saçını başını yolarm

ne reytingi ..bencede reyting değil arkadaşlar yusuf var,,selda var,münevver var..dimi ama

gene mi raiting diyen var:kızgın: olacak tabiki....olmazsa zaten bu program olmazkötükedihüso

üstelik dediğin gibi müge ye konu bitmez....saydığın konular olmasa dahi açın günlük gazetelerin 3. sayfalarını işte hepsi yüzlerce program eder...müge zaten hepsini işleyemez ki...vakit yok ekip yok bunların hepsini işlemeye...

müge de aynı benim gibi...acaip inat ederim böyle bir konuda ben de-tatlicadiarzu-

gene mi raiting diyen var:kızgın: olacak tabiki....olmazsa zaten bu program olmazkötükedihüso

üstelik dediğin gibi müge ye konu bitmez....saydığın konular olmasa dahi açın günlük gazetelerin 3. sayfalarını işte hepsi yüzlerce program eder...müge zaten hepsini işleyemez ki...vakit yok ekip yok bunların hepsini işlemeye...

müge de aynı benim gibi...acaip inat ederim böyle bir konuda ben de-tatlicadiarzu-

Bende hergun seyrediyorum seyretmek istemedigim halde..Cunki kadin herkesin karsisinda piskin piskin yalan siraliyor..Biz ekranlardan gordugumuz kadariyla sinir olduk artik dayanamiyoruz birde dusunun Müge hanimin karsinda yalanlari siraliyor..Bunlar yenilir yutulur cinstende degil...inada binmesine katiliyorum...Bir oglak burcu olarak inadin alasini yaparim bende... :)))
Kaldiki o programda seyircilerle paylasilmayan bircok seyde var inada binmemesi mumkun degil..resmen o kadar insani seyircileri izleyenleri APTAL yerine koymaya calisiyor ve her ne yaptiysa yanina kar kalacak diye dusunuyor dilber...Birde dun Müge hanim bir ara birakicam bende artik bu konuyu diye bir laf etmisti tutarsiz ifadelerden dolayi...O zamandan beri dilberin yuzunde bir gulumse belirdi...Birsey yapilmayacak konu kapanacak diye zafer sevincleri sanirim...O lafi ederken ciddi oldugunuda sanmiyorum ben Müge hanimin bir ara lafin gelisiydi ama dilber ciddiye aldi sanirim...Ben oyle dusundum acikcasi....

ArkadaŞlar ne kadar yorumlarınızda haklısınızzz
------------------ekran kırlıĞı var ya baŞkada bıŞey demıyorum dılber ve Ümıdın kırlıĞııııı
muhammet ya Çıkacak ya Çıkacakkkkk
------------------------------------------------------------------------------------------
serduŞum yazdıklarını pÜr dıkkat okudummm Çok Çok haklısın genÇlerımıze dıkkat etmelıyızzzz ya korkar olduk etrafımızdaaaa tŞk ederım bılgılendıkkkk sayendeee]

ayyy aklıma geldikçe sinir oluyorum şu dilber yalancısına...
bozacı dilber şiracı ümit!:dilcikar:

:eek:klava::eek:klava::eek:klava:

ya bu dilber hayret ilk defa ağladı,gözünden yaş geldi
şu dinleme cihazı fikrine katılıyorum..odalarının dinlenmesi lazım

ben ümite hayret ediyorum o kdar sey duydu o kadar yalani cikti orda ayak üstü 40 yalan söyledi ard arda ama bu adam nasi bir adam anlamadim..mesela bugün dilber o kadr tartistilar eminim disarda öyle olmayacaklar..ümit saf gibi geliyor eger ümit cocuga birsey yapmis olsaydi o kesin söylerdi akli azicik kit gibi..
birde babaanneyide samimi bulmuyorum ya bu kadar olnaa kadar nasi beklemis simdi öyle diyor inanilasi gelmiyor pek oglunu biliyor yrdim etseymis

X