- 11 Mayıs 2007
- 7.617
- 225
bence bu olayın altın da anne ve babasının büyük rolü var gibime geliyor çünkü çocuklarının bulunması için hiç birşey yapmıyorlar ama kızdığım bir nokta var dilber köy eyrinde yaşıyan bi kadın müge anlının sürekli dilberi rencide etmesi ve namusunu ulu orta konuşması çok kötü bir durum kadın gerçekten yapmış olsa bile bu onun özel hayatı o kadın bir daha köy yerinde yaşıyamaz onla yattınmı bunla gezdinmi gibi sözler gerçeten çok itici kocasına çok kızıyorum karısını da alıp gitmiyorlar varsa bi işleri polisle hallederler müge anlı dünyanın her yerinden izlenen bi program köy yerinde o kadının ne iffeti kaldı ne namusu çocuk emselesinin dışına çıktı bu program ilk günden beri izliyorum ama konu bu meseleye gelince aştılar bence çok yanlış
Ama bütün bu meseleler cocugun kaybolmasıyla baglantılıymıs müge öyle söyledı,yoksa eşelemek istemıyorum dedi...
Yayında acıklamak ıstemıyorsan yayın sonrası acıkla emnıyetede öyle ıfade ver dedı dilbere müge...
Ama dilber inatla hıcbısey acıklamıyor ve bilen herkes yayına bağlanıp söylüyor onla gördüm bunla gördüm dıye...
Kazı kazan muhabbetınde de öle oldu,burda sölemek ıstemıyorsan yayından sonra söle dedi bızde bilelım gırmeyelım oralara dedi...