- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
Ben kimseyi yanlış anlamam. En anlaşamadığım üyenin bile bir bildiği vardır derim. O kadar kibar yazmışsınız ki. Eşim güya beni ve kızımızı da düşünüyor. Beni oradan emekli edip , hayatımı kurtaracakmışAz para değil tabi ki biz o parayla müstakil ev yaptırıyoruz şuan düşün tabi ki yatırımlar iyidir ama bu işte ciddi bir bilgi birkimi güvenilir çevre lazım. Öyle a dur şu işi kurayım demekle kurulmuyor ki insanlar yıllarca bunun hesabını kitabını yapıyor ki onların bile batırdığı zamanlar oluyor. Bir de tek başına karar vermesi çok yanlış normalde böyle durumlarda birbirine destek olursun yapacak bi şey yok demek basit olmasa da o üzülmesin diye yanında olursun ama bu kendi kendine plan yapıp kendi ile yaşama hayali kurmuş gibi davranmış. Niye evleniliyor o zaman? Zaten aileler ne zaman istemese o kişiyi hep bi şey çıkıyor Valla ne desem bilemedim uygulamaya güvenmek bu zamanda trajikomik olmuş biraz :) Avrupa vatandaşı olmak kolay değil ki tamam yine olsun güzel bi planla başlanmış dediğiniz gibi keşke gitseymişsiniz ama yavaş yavaş yapsaymış keşke önce bi gidip bi iş ev ile başlansaymış keşke zaten bütün parayı tanımadığı birine veren kişi Avrupa da hiç geçinemez umarım yanlış anlamıyorsunuzdur beni. İleri de böyle devam ederse size ve evinize kadar zarar verir oturup bi düşünsün
Dediğim gibi böyle pembe gözlüklerle gezerken , gözlüğünü el birliğiyle kırdık