• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'nın makyajsız hali sosyal medyayı salladı!

Makyajsiz da guzel, masallah =)

Saç rengini bugünlerde biraz değiştirmiş gibi, daha canlı, daha iyi olmuş. Ama daha renkli bir rujla yüzüne canlılık katabilir bence. Kendisini beğeniyor ve çalışmalarını takdir ediyorum.

Guzellik goreceli tabi ama bana göre guzel kadin tas gibi maşallah bazen kotu giydiriyorlar ama daha secici olabilir seni seviyoz muge apla:cool:

saçını kahverengi tonu yapsa keşke

42 yaş sizce yaşlımı bence değil. Bence makyaj lıda makyaj sızda aynı Müge Holmes

Çok seviyorum Müge'yi kadının saçla makyajla işi yokkk.
Her Hali güzel ama en önemlisi kalbi güzel cesareti güzel vicdanı güzel.
Çünkü çok ciddi gerçek hayatın içinde gerçek olaylarla uğraşıyor.
Katillerle, sapiklarla uğraşıp kayıpları buluyor.
Ne tehditler alıyor da tın yanii korkmuyor.

Anne olunca sevdim bazen çok sivri davransada proğ. Kaçırmıyorm ğüzel kadın

Nusret Gökçe'nin Instagram hesabından yayınladığı kareye yaklaşık 1500 yorum yapıldı.Eki Görüntüle 1821904

Eki Görüntüle 1821905

Gökçe'nin bazı takipçileri Müge Anlı'yı makyajsız da güzel bulurken, bir kısmı ise şaşkınlığını gizleyemedi.
Her haliyle guzel bu kadina laf yok onun yuregi kalbi insanligi coook guzel oldugu icin durusundada bir asalet var onu coook seviyorum iyiki var.

bi tek saçları dağınık gerisi aynı ki:)

Anne olunca sevdim bazen çok sivri davransada proğ. Kaçırmıyorm ğüzel kadın
ben anne olmadan önce de izlerdim öyle bakardım sadece ah vah tüh der geçerdim. şimdi anne olunca göz yaşları içinde izliyorum olan biteni. insan anlıyor yaşamın kıymetini iyice. bu çocuklar koaly yetişmiyor hemen büyümüyor.

Kendilerini çirkin bulanlar az bir makyajla nelere dönüşebileceklerini daha iyi anlıyorlardır umarım.En Büyük TÜRKİYE

Back