- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cizgi film karakteri gibi oluyor bazenmakyajlıyken gözleri görünmüyor.
makyajsız daha güzel :)
hakkaten çok kötü giyiniyorGuzellik goreceli tabi ama bana göre guzel kadin tas gibi maşallah bazen kotu giydiriyorlar ama daha secici olabilir seni seviyoz muge apla
Resimdeki kıyafeti cok guzel dimi mesela yakismista hatuna ama bazen o kadar kotu renkler o kadar kotu modeller demode seyler giyiyor valla atlayıp abla degis sunu yaaa bu ne hal diyesim geliyorhakkaten çok kötü giyiniyor
42 yaşında. Ben seviyorum bence güzel program yapıyorKac yasindaki normalde? 45 -50 degil mi? Genc duruyor yasina göre
Her haliyle guzel bu kadina laf yok onun yuregi kalbi insanligi coook guzel oldugu icin durusundada bir asalet var onu coook seviyorum iyiki var.Nusret Gökçe'nin Instagram hesabından yayınladığı kareye yaklaşık 1500 yorum yapıldı.Eki Görüntüle 1821904
Eki Görüntüle 1821905
Gökçe'nin bazı takipçileri Müge Anlı'yı makyajsız da güzel bulurken, bir kısmı ise şaşkınlığını gizleyemedi.
ben anne olmadan önce de izlerdim öyle bakardım sadece ah vah tüh der geçerdim. şimdi anne olunca göz yaşları içinde izliyorum olan biteni. insan anlıyor yaşamın kıymetini iyice. bu çocuklar koaly yetişmiyor hemen büyümüyor.Anne olunca sevdim bazen çok sivri davransada proğ. Kaçırmıyorm ğüzel kadın