- 21 Kasım 2018
- 7.608
- 19.386
-
- Konu Sahibi -Cheryl Blossom
Öz kızına,yeğenlerine tecavüz edip hamile kalmaması için ispirto içiriyormuş. Ve buna rağmen hala dışarıda geziyorlar.Ve müge anlı bugün en son bombayı patlattı
Bilmiyorum izlediniz mı
Sen bu cinayetlere gelene kadar 4yasindaki kızına nasıl tecavuz ettin onu anlat dedi..
Herkes bildiğini saklıyor...
Oğlu annesinin fuhuş yaptığını kötü işlere bulaştığını valiliğe haber vermiş. Sonrasan açıklandı sanırım mektubun içeriği buymuş.Ben o mektubun içeriğini çok merak ettim anneleri açığa vermeyin dedi şaşırmadı okuduklarına oğlunun imzalı savcılığa yazdığı mektup insan bi tepki verir ağlar üzülür falan
Aynen o ana olacak kadın hâlâ baskı altında verdim diyor ifadeyi.. Bu gibiler insanı çıldırttirBende burada bir arkadaştan görüp araştırdım sonra başladım izlemeye. Herkes birbirini suçluyor dinlemeye bile gerek yok bunlara vericeksin en ağır cezayı yatsın içeride pislikler. Yanımızda yakınımızda yaşıyorlar allah belalarını versin.
O mektubu damatı olacak herif yazmış oğlu da imzalamış...Ben o mektubun içeriğini çok merak ettim anneleri açığa vermeyin dedi şaşırmadı okuduklarına oğlunun imzalı savcılığa yazdığı mektup insan bi tepki verir ağlar üzülür falan
Ben izleyemedim, canım.cenazemiz var öyle haberlere bakmak için açmıştım..Orasını ben seyredemedim.. Aman Allahim
Ben izliyorum da kaçırdığım da oluyor bazen..Ben izleyemedim, canım.cenazemiz var öyle haberlere bakmak için açmıştım..
Haberlerde vardı konu. Tam onu söyleyip reklama giriyor..
Ogluda imzalamış ne yiyip ne iciyo bu nefes alan varlıklar ayrı bi konuO mektubu damatı olacak herif yazmış oğlu da imzalamış...
Ne kötü dimi herşey yıllardır ortadayken bu insanların ekranda olması .Ve müge anlı bugün en son bombayı patlattı
Bilmiyorum izlediniz mı
Sen bu cinayetlere gelene kadar 4yasindaki kızına nasıl tecavuz ettin onu anlat dedi..
Herkes bildiğini saklıyor...
Kocaman amiiiiinnnn...Herkes herşeyi görmüş düşmüş gibi. Aile zaten ayrı onlara diyecek sıfat bulamıyorum. Ama bu çocukların yaşadıklarını bilip susan , hiçbir şey yapmayan herkese naletler okuyorum. Beter olsunlar
Cam ailesi bunların yanında melek kalır.Bir sürü yalan dolan söylüyorlar, Çam ailesi gibi birbirlerini suçluyorlar anca...
Yalan.Aynen o ana olacak kadın hâlâ baskı altında verdim diyor ifadeyi.. Bu gibiler insanı çıldırttir
Başta bana da gelmişti karışık da izledikçe çözdüm olayı.....Okudum anlamadım.karmakarışık geldi
Rahmetli levent Kırca'nın üfürükçü hoca tiplemesi vardı ya o işteBurda gördüm hiçbirşey anlamadım, şöyle netten bir baktım ve hayatımda böyle bir iğrençlik ilk defa duyuyorum.
Bu nasıl bir kitle, nasıl bir aile-yaşam şekli nasıl bir çürümüşlük nasıl bir kokuşmuşluk nasıl....
Modern çağdaş Türkiye Cumhuriyetinden geri kalanlar bunlar işte...
Davetine icabet ediyorum csi'cim :)https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/muge-anli-canli-yayinda-gercekler-ortaya-cikti.1104871/ burada da konuşuyoruz bu konuyu C -Cheryl Blossom , bekleriz buraya da...