reytingler duştu herhalAğlamasının nesi haber niteliği taşıyor acaba? Her gün yüzlercesi ağlıyor ekranda..
Baba hastaymis galiba epilepsi nöbeti tutmuş çocuğu öyleişine saygı duyan, işini çok iyi yapan başarılı bi kadın. samimiyetsiz olduğunu hiç düşünmüyorum. söz konusu yayını izlemiştim, aileye gerçekten üzüldüğü çok belliydi. reyting laga lugası bu kadın için geçerli değil bence. hem bırakın da kitle iletişim araçları tatlı sert gibi programlarla halka hizmet versin. izdivaç programları veyahut tatlı sert çakması tamamen reyting düzeneğine göre hareket eden programlarla kıyas etmeyin lütfen. tamamen doğal ilerliyor program, görsel yayın bilhassa kayıpların bulunmasında inanılmaz etkili...
Aynen ben de beğeniyorum kaç kayıp bulundu program sayesinde.Çoğu kişi itici bulmuş ama tam tersine ben bayılıyorum bu kadına.İşini layıkıyla yapıyor,samimiyetine inanıyorum.
Baba hastaymis galiba epilepsi nöbeti tutmuş çocuğu öyle
Kaybolmuş değil mi parkta yarım yamalak izledim programi.
Baba hastaymis galiba epilepsi nöbeti tutmuş çocuğu öyle
Kaybolmuş değil mi parkta yarım yamalak izledim programi.
Fazla izleyemedim sanırım aileye yardım yapılacak. Tedavi vs.baba bazı zamanlar kötü düşüncelere kapılıp kötü şeyler yapıyor, kendine gelince de yaptığı hiçbir şeyi hatırlamıyormuş. mesela zaman zaman bebeğini bir düşman gibi gördüğü bile oluyormuş. işte o sıralarda çocuğu parka götürüp kadına bizzat babası vermiş...
"sağlığı yerinde bir baba evladına böyle bir şey yapabilir mi?" diye üzülmüştü müge anlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?