• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı, canlı yayında hıçkıra hıçkıra ağladı

ben bu kadının samimiyetine inanıyorum. hele şimdi televizyonda o kadar saçma şeyler varken..

Fazla izleyemedim sanırım aileye yardım yapılacak. Tedavi vs.

evet tedavisi için oradaki psikiyatrist yönlendirmede bulundu, üstlenecekler sanırım. inşallah iyileşir... insanın istemediği şeyleri yapmak zorunda kalması berbat bi şey olmalı :(

Bende inaniyorum kadinin samiyetine cok begeniyorum hatta duygu patlamasi yaşadı kadin ve yine baska bir kadin ve cocugu icin agladi bu cok normal bende ağladım cunku ayni sebepten kadin kocasinin rahatsızlıgini ve sebep olacaklarıni bile bile 500 tl icin 2 evladini o evde bırakıyor kazandığı bez mama parasına yetiyor kadin kaynanasiyla yasiyor falan filan olaylar cok üzücü yani ben cocuguma onu da alayim bunuda yedireyim emzigini kaynatayim yere düştü vermiyim ay hijyen ay saglikli ay vitamin yok sunu boyle bunu soyle yapayim derken o cocukcagiz 3 gundur ayni ust bas belki poposu pisik karni yari ac agzinda hep o asinmis yazisi bile isinmis emzik oyle kucaklarda geziyor hasta babasi kriz gecirip onu baskalarina birakip kaciyor bazilari ne yazik ki sanssiz doğuruyor...

Müge hanımin programını izlemiyorum, kendisine karşı nötr'üm. Yalnız ağlamak filan olunca konu, bir gireyim dedim ne olmuş diye. Kadın duygulanıp ağlamış diye bu konuda bile yazılan bazı yorumlar mide bulandırıcı. Ne biçim insanlar var hayatta dedirtti bana. Pes.

O bölümü izlemedim ama izleseydim ben de ağlardım kesin, şu an bile doldu gözlerim yav.
Bu kadını da, programını da seviyorum. Kaç kişinin derdine derman oldu öyle ya da böyle. Kurgu değil gerçek olaylar işleniyor ve çoğu da çözüme ulaşıyor. Çok faydalı bir program. Ha bazen içim kararıyor, hayattan soğuyorum, hayatın hiiç aklımızın ucundan bile geçiremeyeceğimiz tuhaf trajedilerine tanık olduğumda.

Back