- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Para benim hesabında yatıyor. Ama asla ve asla vazgeçmiyor. Kendime çok kızıyorum nasıl bu kadar kafasız biriyle evlendim diye. Yok gerçekten bu devirde iyi miyi kalmamış. Dolandırılsın istiyorum aslındaValla ille ben dolandirilacagim diyor eşiniz . Ya iyice gözünü açacaksınız. Ya da parayı elinden alacaksiniz
Beni sizce takıyor mu ? Başka çarem yok diye türkü tutturuyor.Sakın izin verme. Azıcık aşım kaygısız başım. Ortak işe her zaman karşıyımdır.
Beni sizce takıyor mu ? Başka çarem yok diye türkü tutturuyor.
Kafasız deme de, belirsizlik şaşırmış dengesini, bulduğu ilk fırsata saldırmış sanki. Ne yap et, vazgecir. Sen de o güç var, ben hissediyorum yorumlarindanPara benim hesabında yatıyor. Ama asla ve asla vazgeçmiyor. Kendime çok kızıyorum nasıl bu kadar kafasız biriyle evlendim diye. Yok gerçekten bu devirde iyi miyi kalmamış. Dolandırılsın istiyorum aslında
Beni kaybetmeyinde göze aldı sanırım. Benim köseye ihtiyacım yok ve kızarlar olacak biliyorum ama kimseyi de besleyemem.Aklıevvel kocan o parayı hiç edecek kafasına koymuş belli…
Valla son kozunu oynamasını bekliyorum desem inanır mısın?Laf dinlemeyen adam çok zor ya.Kavga da etseniz kafasinin dikine gidecekse bir şey yapilmaz. Benim kp boyle laf dinlemez birşey mesela. Kaynanama diyor ki "senin dedigin dogru ama ben sirf senin dedigini yapmamak icin tersini yapacagim"
Sevgi de yoksa çekmeye ne gerek var şöyle şeyleri.
Çirkinleşmek mi ? Beni az çok tanıdıntam anlamıyla frenı patlamıs kamyon gıbı gıdıyor esınız
o dolandırıcıların agzı oyle ıyı laf yapıyor kı o yuzden kandı eşiniz
sorun agzınızın dolandırıcı kadar ıyı laf yapamıyor olusuyoksa ıkna edebılırdınız
bence bıraz daha basını yıyın bakıyorum da yeterınce cınnet gecıremıyorsunuz bıraz daha ben olsam cırkınlesırdım epey hatta
Kudriş ben bu adamı biraz da hatta çoğunlukla da bundan istedim. Asi bir yapısı var, tıpkı benim gibi. Kimse evlenmemi istemedi , sırf o kadar tepkiye evlendim sanırım.Yok mu lafını sözünü dinleyeceği, kulağını çekecek bir büyüğü falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?