• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

muftağı yeniden yaptırmak

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.396
373
hanımlar bilmediğimiz için soruyorum...
biz aldığımızın evin mutfağını yeni baştan yaptıracağız ama ölçüleri küçük olmasına rağmen 6000 tl tutuyor yapılan sadece 2mX 2,50M dolap tezgah yapımı bukadar pahalımı yha bizim ev beya pahalıya gelecek gibi:50::50::53::53::53:

not:bu tür şeylerle hiç uğraşmadığımız için bilmediğimden sormak istedim normal mi sizce

Bence daha uyguna yaptırabilirsin canım. Bütçe meselesi tabi. Bizde tadilata başlıycaz ama çok açılamayız malesef çok zengin olsak 6000tl hiç düşünmeden verebilir insan ama komple ev işin içine girince bütçe de çok fazla olmayınca mecbur uygununa kaçmak zorunda kalıyo insan. Sadece dolap tezgah anladığım kadarıyla bi de mutfak küçük diyosun bence fazla 6000tl. :25:

bencede fazla ama bizimkiler hemen olur demiş(tanıdık galiba güya ama bana göre çoook fiyat yha) malzemeden midir nedir anlamadım ki.......:31:
bizimde asında öyle çok paramız yok kredi ödüyoruz(kiradayız birde şuan) hatta babam ilk defa bu kadar borcun altına giriyor :53: bizim içinde kiracı vardı evi mahvetmiş kiraları da ödemeden kaçtı bizde şimdi oturmadan düzelttirmeye çalışıyoruz işte:47::47::47:

başka fikri olanlar var mı acaba yaptıranlar....

bencede fazla ama bizimkiler hemen olur demiş(tanıdık galiba güya ama bana göre çoook fiyat yha) malzemeden midir nedir anlamadım ki.......:31:
bizimde asında öyle çok paramız yok kredi ödüyoruz(kiradayız birde şuan) hatta babam ilk defa bu kadar borcun altına giriyor :53: bizim içinde kiracı vardı evi mahvetmiş kiraları da ödemeden kaçtı bizde şimdi oturmadan düzelttirmeye çalışıyoruz işte:47::47::47:

Olur demişler zaten canım :18: vazgeçme şansı varmı ki? :44: kiracı kaçtı. Tadilat yapıp siz mi geçiçeksiniz canım? ayrıca babanız mı yaptırcak mutfağı yada tadilatı?

fiyatlar konusunda fikir sahibi olmak istiyorsan aldığınız fiyat iyi geldi bana.. çünkü bizim mutfakta küçük mesela ama 10000 gibi bi rakam çıkardılar.. seçtiğin malzemeye göre fiyat değişiyor.. ben lake dolap ve çimstone tezgah seçmiştim. çimstone zaten fiyatı yükseltiyor:31:

biz de araştırma içerisindeyiz ailemle oturduğumuz evin mutfağıyla ilgili ancak fiyat bana da yüksek geldi..

kızlar tşk ederim cvblarınız için

hiç yaptıran yok mu yha :44::44::44::44:

Olur demişler zaten canım :18: vazgeçme şansı varmı ki? :44: kiracı kaçtı. Tadilat yapıp siz mi geçiçeksiniz canım? ayrıca babanız mı yaptırcak mutfağı yada tadilatı?

cnmm biz oturcaz evet 11 aydır zaten evden çıkmayıp yeteri kadar zarar verdiler çıkmalarına şükür dedik resmeno yüzden zaten para isteyecek insanlar çingene gibiler hiç ığraşmak istemiyor babam... bizide katıştırmadığı için bay çok bilmiş.... kaldı

biz de yaptırcaz mutfagımızı... mart-nisan gibi

ikeadan begendim ben... tahminlerimize gore herseyi içinde 5000 e cıkıcak :44: baska bi yerde 10.000 den kapı acıtılar...

bilemiyorum ki napsak

Back
X