• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Muffak Dolabı Yaptırmak İstiyorum Örnekleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.094
30.895
1.123
61
Konya
sunta-mutfak-dolabi.webp
Akrilik-Mutfak-Beyaz-Parlak001.webp
Endulus-Beyaz-Mese-Ankastre-Hazir-Mutfak-Dolabi-27-33058-db547.webp
en-son-mutfak-dolap-modelleri-fotograflari.webp
images8GIZSOAL.webp
Kahve-Rengi-Akrilik-Mutfak-Dolaplari.webp
Laminat-Mutfak-Dolaplari-03.webp
Majeste-klasik-mutfak.webp
Murdum-Beyaz-Ankastre-Modullu-Hazir-Mutfak-Dolabi--33130-bd05d.webp
Mutfak-dolabi-boyama-malzemeleri.webp
mutfak-model-4b.webp
1.webp

Fazla karışık görünüyo ama sanki kendi adıma...
İlk baştaki beyaz olanda çok ferah , beyazlı morluda çok hoş :):)
daha önceki evimde altın sarılı olan modelin çok benzerini kullandım. Görünüş olarak çok asil ama temizliği zor oluyordu , heleki oymaları varsa. Tavsiye etmem.

Fazla karışık görünüyo ama sanki kendi adıma...
İlk baştaki beyaz olanda çok ferah , beyazlı morluda çok hoş :):)
daha önceki evimde altın sarılı olan modelin çok benzerini kullandım. Görünüş olarak çok asil ama temizliği zor oluyordu , heleki oymaları varsa. Tavsiye etmem.
Fazla karışık derken resimlerin bir arada olması mı karışıklığa sebeb oldu acaba:)

Merhaba, sitedeki ilk yorumum. Hepinizin bu konularda kafasinin karisik oldugunu gorerek geldim, ayni zamanda benim de sizlerden ogrenecegim cok sey var. :)

Paylastiginiz footgraflardan kafanizin karisik oldugunu algiladim, hepsi de birbirinden farkli stiller ve renkler. Bence mutfaktan once dusunmeniz gereken bir kac konu var ki o da su, ev sizin mi kira mi, tasinma gorunuyor mu yakin zamanda. Bu konuyu cevaplayabilirseniz yuksek mimar olarak mezun olacak biri olarak sorununuzu cozebilirim.

Back
X