Müfettişlik sınavı...

müfettişilik sınavı kolay bir sınav değildir,o yüzden henüz kazanmadan bence hiç sesinizi çıkarmayın,eşinizi uzaktan takip edin,şimdiden istemediğinizi dile getirmeyin,sonra ömür boyu başınıza kakar.

dereyi görmeden paçaları sıvamayın,biraz bekleyin.kazanırsa tartışırsınız ya da orta yolu bulmaya çalışırsınız ama şu an çok erken,huzurunuzu bozmayın.

çalıştığı kitapları sakla bence :) şaka bir yana herseyin hayırlısı eger o senden ayrı kalabilmeyi göze alabiliosa paşa gönlü bilir de..kızdıını kırıldıını belli et bakalım..gönlünü almak için bişiler yapacaktır illa ki

yani sonuçta senin karşı çıkacağını bildiği halde kendi başına karar verip kafasına koymuş
ayrı kaldığınızda nasıl olacak evliliğiniz nasıl etkilenecek bunu düşünmek sadece senin işin değil ki o da düşünmeli
şunu da anlarım çok istiyordur gerçekten idealidir seni karşısına alıp ikna etmeliydi bence
ben böyle bir şey yapmak istiyorum ama senin rızan olmadan da yapmak istemiyorum diyip gönlünü almalıydı
ayrı kalacağınız süreç için seni rahatlatmalıydı sonuçta siz evlisiniz
o yüzden hak veriyorum sana ama napacaksın izin mi vereceksin zorla caydıracak mısın orasını bilemiyorum işte.....

nişanlıyken yine girdi bu sınava ben istemediğim halde hadi o zman nişanlydım evli kadar sözüm geçmez dedim ama ayrılık noktasına geldik ne kavgalar ettik aileside destekliyor gibiydi amma bana belli etmiyorlardı şimdi o kadar şeyden sonra dedimki hiçmi korkmadın yine aynı şeyleri yaşarız diye sen bizim huzurumuzu kaçırdın sana diyecek hiç birşeyim yok sen beni gözden çıkarmışsın zaten dedim geldi dil döktü dinlemedim... valla izin verme konusunda yeni evli bi çift için bu süreç çok uzun ve 5 yıl bu gezmelerden sonra sabit oluyormuuş yani 6 ayla kurtulmuyosun ben izin versemde zaman içinde olanlar olur ben o kadar rahat bi insan değilim ve güven sorunuda var dediğim gibi kim kocasını 6 ay bıraksa rahat olabilirki ve hangi erkekrahat durur bilemiyorum.. zorla caydırmakda bana göre değil eger benle olmayı istemiyorsa hiç bi zaman tutmam ne yapcam bilmiyorum yine kazanamazsa bi sonraki sınava kadar rahatım herhalde sonra yine bi konu açarım sınav vakası diye... bana diyoki sen böyle yaparsan biz bi bütün olamayız.. biz bütünmüyüz dedim bütün olan insan kendi kafasına göremi hareket eder dedim şimdi içerde horlaya horlaya uyuyo bide yatarken diyoki seni içerde beklicem belli ne kadr beklediği

gülesim de geldi yaa bu erkekler bukadar rahat işte orda sen kızmışsın darılmışsın hiiiç adam seni beklicem diyip horluyor işte.....
ya boşver sen zamanında bunun savaşını bir kere vermişsin nişanlıyken ama evlenince tekrar gündeme gelmiş artık yapacak bir şey yok
hem yukarda papatyam da demiş müfettişlik öyle kolay bi sınav değil zaten az kişi alıyorlar bir de çok sağlam torpillerin yoksa o iş çok zor yani sadece başarıyla da olmuyor ben pek çok arkadaşımda gördüm bunu....
hayırlısını iste allahtan.....

Hatalı davranıyorsun; kendini kilitlemek sadece sorununu kördüğüm haline getirir. Adam da evlenmiş artık romeoluk yapıp kapı önünde yatacak değil, bir iki seslenip gitmiş. İstemiyorum demek yerine hissettiklerini anlat, o uzağında olunca nasıl üzüldüğünü, bu hayata her zaman birlikte göğüs germek için başladığını, gerçekleştirmek istediğin birçok hayalinin olduğunu. Bunu da dertleşir gibi yap, seçimlerine saygı duyduğunu, senin için önemli olduğunu söyle. Kalbini yumuşatmak yerine üstüne gidersen sonuç alamazsın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…