Hangi bakanlığın kurumun müfettişlik sınavı, 6 ay uzun bir süre genelde müfettişlerin işi 1-2 ay arasında sürüyor. Sene içerisinde iki-üç farklı şehire gittikleri olabiliyor gerçi.
bankanın müfettişlik sınavı cnm. Bunlar bölge denetimine bi başlıyor 6 ay geziyorlar..
güvensizlik meselesine yorum yapayım. dizinin dibinde de olsa yapacağı varsa yapıyor. o yüzden o konuda rahat ol bence...
aslında onunda amacı A grubu kpss kadrolarıydı hedef buydu benim bildiğim planladığımız ama söyleme gereği bile duymadan başvurmuş para yatırmış beni takan yok canım baksana ben nası yönlendireyim bu saatten sonra. istemediğimi bile bile yaptı...anladım canım evlilik fedakarlık ister diyeceğim ama çok uzun süre çok zor olur sizin için. Müfettişlik arzusu çok ise daha kısa süreli denetim yapacağı bakanlıklara vs yönlendirmeye çalışsan orta noktasını bulsanız mesela mümkünmü?
aslında onunda amacı A grubu kpss kadrolarıydı hedef buydu benim bildiğim planladığımız ama söyleme gereği bile duymadan başvurmuş para yatırmış beni takan yok canım baksana ben nası yönlendireyim bu saatten sonra. istemediğimi bile bile yaptı...
müfettişlikte aslında bekar olması daha çok işlerine geliyor çok sık seyahat edildiği için, evliler daha yerleşik düzende oluyor ama başarılı olursa evli falan alırlar gönderirler tabi bilemicem...benim bi arkadaşım da girdi bekar ona önümüzdeki 3 yıl evlenmiceksin demişlerdi mesela
ama ben yinede engel olma derim çünkü diğer türlü hep başına kakacaktır senin için ideallerimden vazgeçtim vs. diye
sonuçta ortak bir yuva kurdunuz o işin bu kısmını kasmıyorsa sen de biraz gidişata bırak
eğer güvenini kıracak bişey yapacaksa yanındayken de yapar zaten
belki de böylesi daha hayırlıdır
diyoki müfettişlik sınavına giricem ama mülakatta ben uzman olmak istiyorum dicem müfettiş olmucam dio böyle bişey olabilirmi arkadaşınızdan biliyomusunz yada sorabilirmisiniz rica etsem...
hangi alanda girecek banka falan mı? uzmanlık sınavı ve müfettişlik sınavı ayrı olur diye biliyorum ama eğer ulaşabilirsem sorarım arkadaşıma
banka sınavı cnm valla uzmanlık oluursa ondada şehir dışı oluyomu onuda bilmiyorum ama.. ayrı oluyor sınavlar bana bugün uzmanlık istiyorum dicem deyince uzman alacak olsalar uzmanlık sınavı açarlar sen o ana gelene kadar rahat etmek istiyosun dedim.. müfettişlik sınavını girer kazanırsa bütün sülalesi toplanır akıl verir buda daha çok ggitmek ister yani kazanırsa uzmanlığın u sunu söylemez gibi geliyor bana ama bilmiyorum.. ne zor şeymiş evlilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?