• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müfettişlik sınavı...

hayat99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
107
0
26
İzmir
MERHABA ARKADAŞLAR.. Başlığı görüp bu dert mi diyenleriniz vardır belki, ama sorun şu ki müfettişliği kazanırsa sürekli şehir dışı denetimleri olacağı için evlilik aile hayatı diye birşey olmayacak. Kazanırda biliyorum çok azimli ve bu başvuruyu yaparken bana sormadı bile. Üstelik benim istemeyeceğimi bile bile başvurdu. 6 ay kendi şehrine uğramadan sürekli şehir dışında olacak.Bende kpssye hazırlanıyorum bende çalışıcam yani nasip olursa. Birlikte şehir dışına çıkmamız söz konusuda değil...Önceden bana anlatıyordu iş arkadaşları müfettiş adam bekar adamdır diyolarmış evli insan yapamaz falan .. 7 aylık evliyim daha önceki konularımda var güven eksikliğide söz konusu sizce nası davranmalıyım yanlışmı düşünüyorum şimdiden herkese teşekkürler...

Böylesi önemli bir karari nasil sizin fikrinizi almadan verebiliyor.
Tamam herkesin hayatta amaci, ideallei vardir. Saygi diymak gerekir ama evliliklerde bu kararlar iki kisiyi, hatta aileyi ( cocuk, cocuk hepsini) ilgilendirecek kararlar ve herkesin fikri alinmali.
Esinize istemediginiz söylemediniz mi?

söylemez olurmuyum nişanlıyken bu konu yüzünden çok kavga ettik ben düzenli bi aile hayatı istiyorum dedim ayrılık noktasına geldik...çalışmadı sınava girdi yine ama kazanamadı şimdi yine aynısını yapıyor ne yapmalıyım bilmiyorum.. sen beni gözden çıkarmışsın zaten yolun açık olsun dedim girdim başka bi odaya kitledim kapıyıda bi iki kere açarmısın dedi gittihepsi bu

Hangi bakanlığın kurumun müfettişlik sınavı, 6 ay uzun bir süre genelde müfettişlerin işi 1-2 ay arasında sürüyor. Sene içerisinde iki-üç farklı şehire gittikleri olabiliyor gerçi.

güvensizlik meselesine yorum yapayım. dizinin dibinde de olsa yapacağı varsa yapıyor. o yüzden o konuda rahat ol bence...

Hangi bakanlığın kurumun müfettişlik sınavı, 6 ay uzun bir süre genelde müfettişlerin işi 1-2 ay arasında sürüyor. Sene içerisinde iki-üç farklı şehire gittikleri olabiliyor gerçi.

bankanın müfettişlik sınavı cnm. Bunlar bölge denetimine bi başlıyor 6 ay geziyorlar..

bankanın müfettişlik sınavı cnm. Bunlar bölge denetimine bi başlıyor 6 ay geziyorlar..

anladım canım evlilik fedakarlık ister diyeceğim ama çok uzun süre çok zor olur sizin için. Müfettişlik arzusu çok ise daha kısa süreli denetim yapacağı bakanlıklara vs yönlendirmeye çalışsan orta noktasını bulsanız mesela mümkünmü?

güvensizlik meselesine yorum yapayım. dizinin dibinde de olsa yapacağı varsa yapıyor. o yüzden o konuda rahat ol bence...

7 günlük regl döneminde bana yanaşamadığı için çıplak kadın fotolarına bakmayı uygun gören adamdır kendisi artık nası kendini tatmin etti bilemiyorum.. 7 günde bunu yapan 6 ay ayrı kalınca neler yapar düşünmek istemiyorum ama içim daralıyor. ders çalışıyo şimdi umrundaa bile değilim yani...

çıplak kadın fotolarına bakar hepsi onu dert etme. güvensizlik dediğin buysa...

anladım canım evlilik fedakarlık ister diyeceğim ama çok uzun süre çok zor olur sizin için. Müfettişlik arzusu çok ise daha kısa süreli denetim yapacağı bakanlıklara vs yönlendirmeye çalışsan orta noktasını bulsanız mesela mümkünmü?
aslında onunda amacı A grubu kpss kadrolarıydı hedef buydu benim bildiğim planladığımız ama söyleme gereği bile duymadan başvurmuş para yatırmış beni takan yok canım baksana ben nası yönlendireyim bu saatten sonra. istemediğimi bile bile yaptı...

aslında onunda amacı A grubu kpss kadrolarıydı hedef buydu benim bildiğim planladığımız ama söyleme gereği bile duymadan başvurmuş para yatırmış beni takan yok canım baksana ben nası yönlendireyim bu saatten sonra. istemediğimi bile bile yaptı...

zor bir durum eşini ikna etmen zor gibi bugün kandil kazanamasın diye bol bol dua et cnm aklıma başka çözüm yolu gelmiyor .

Son düzenleme:
artık pek yapabileceğin bişey kalmamış gibi canım ya adam senin istemediğini bilerek sana sormadan başvuruyu yapmış üstelik şu anda bile ders çalışıyo diyosun
hep birlikte kazanamaması için dua edelim canım bu mübarek gecede :44:

müfettişlikte aslında bekar olması daha çok işlerine geliyor çok sık seyahat edildiği için, evliler daha yerleşik düzende oluyor ama başarılı olursa evli falan alırlar gönderirler tabi bilemicem...benim bi arkadaşım da girdi bekar ona önümüzdeki 3 yıl evlenmiceksin demişlerdi mesela
ama ben yinede engel olma derim çünkü diğer türlü hep başına kakacaktır senin için ideallerimden vazgeçtim vs. diye
sonuçta ortak bir yuva kurdunuz o işin bu kısmını kasmıyorsa sen de biraz gidişata bırak
eğer güvenini kıracak bişey yapacaksa yanındayken de yapar zaten
belki de böylesi daha hayırlıdır

doğru diyorsunuz o benden ayrı kalmayı düşünebiliyorsa ben neden onu düşeneyim... hiç ikna etmeye falan çalışmıcam sadece tavırlıyım...ne yapayım kadar herşeyin hayırlısı...

müfettişlikte aslında bekar olması daha çok işlerine geliyor çok sık seyahat edildiği için, evliler daha yerleşik düzende oluyor ama başarılı olursa evli falan alırlar gönderirler tabi bilemicem...benim bi arkadaşım da girdi bekar ona önümüzdeki 3 yıl evlenmiceksin demişlerdi mesela
ama ben yinede engel olma derim çünkü diğer türlü hep başına kakacaktır senin için ideallerimden vazgeçtim vs. diye
sonuçta ortak bir yuva kurdunuz o işin bu kısmını kasmıyorsa sen de biraz gidişata bırak
eğer güvenini kıracak bişey yapacaksa yanındayken de yapar zaten
belki de böylesi daha hayırlıdır

diyoki müfettişlik sınavına giricem ama mülakatta ben uzman olmak istiyorum dicem müfettiş olmucam dio böyle bişey olabilirmi arkadaşınızdan biliyomusunz yada sorabilirmisiniz rica etsem...

diyoki müfettişlik sınavına giricem ama mülakatta ben uzman olmak istiyorum dicem müfettiş olmucam dio böyle bişey olabilirmi arkadaşınızdan biliyomusunz yada sorabilirmisiniz rica etsem...

hangi alanda girecek banka falan mı? uzmanlık sınavı ve müfettişlik sınavı ayrı olur diye biliyorum ama eğer ulaşabilirsem sorarım arkadaşıma

Son düzenleme:
hangi alanda girecek banka falan mı? uzmanlık sınavı ve müfettişlik sınavı ayrı olur diye biliyorum ama eğer ulaşabilirsem sorarım arkadaşıma

banka sınavı cnm valla uzmanlık oluursa ondada şehir dışı oluyomu onuda bilmiyorum ama.. ayrı oluyor sınavlar bana bugün uzmanlık istiyorum dicem deyince uzman alacak olsalar uzmanlık sınavı açarlar sen o ana gelene kadar rahat etmek istiyosun dedim.. müfettişlik sınavını girer kazanırsa bütün sülalesi toplanır akıl verir buda daha çok ggitmek ister yani kazanırsa uzmanlığın u sunu söylemez gibi geliyor bana ama bilmiyorum.. ne zor şeymiş evlilik

banka sınavı cnm valla uzmanlık oluursa ondada şehir dışı oluyomu onuda bilmiyorum ama.. ayrı oluyor sınavlar bana bugün uzmanlık istiyorum dicem deyince uzman alacak olsalar uzmanlık sınavı açarlar sen o ana gelene kadar rahat etmek istiyosun dedim.. müfettişlik sınavını girer kazanırsa bütün sülalesi toplanır akıl verir buda daha çok ggitmek ister yani kazanırsa uzmanlığın u sunu söylemez gibi geliyor bana ama bilmiyorum.. ne zor şeymiş evlilik

valla müfettişlik sınavına girip ben uzman olmak istiyorum demek bana pek mantıklı gelmedi
bankalar uzmanlık sınavını ayrı müfettişlik sınavını ayrı yapıyorlar kaldı ki müfettişlik uzmanlığın üzerinde bir kademe...
uzman olunca öyle sürekli gezmiyorsun ama müfettişlikte zaten belli yerlerde yaşaman gerekiyor istanbul izmir gibi ve sürekli diğer illere denetime gidiyorsun..öyle biliyorum yanlış da konuşmayayım ama o arkadaşımla konuşurken müfettişlik olmazsa uzmanlık sınavlarına girerim artık son çare falan demişti
o sen engel olursun diye öyle demiş kanaatime göre....

Back