- 28 Haziran 2014
- 996
- 825
- 78
ne bilim işte hadi eşim almış diye kullandım ama çok sıkmadım valla.. sıksam ok bide odasına girdiğim yok ne burun varmış adamda be..ilk söyleyince yüksek ihtimal bu dedim. ben de bu kokuyu hissedince kusura bakma ama kusma moduna geçiyorum. yıl 1998 den beri var bu koku. yeni şeyler çıktı çok daha güzel. bir de taklitleri böyle ele çok düştü vıcığı çıktı.
boş ver takma. parfüm hassas bir durum. hele burberry deyince valla adamı haklı buldum. değiştirme şansın varsa değiştir bence.ne bilim işte hadi eşim almış diye kullandım ama çok sıkmadım valla.. sıksam ok bide odasına girdiğim yok ne burun varmış adamda be..
yok kullanma bu laftan sonra ama çok sinir oldum sorsamıydım ne arzu edersiniz diyeboş ver takma. parfüm hassas bir durum. hele burberry deyince valla adamı haklı buldum. değiştirme şansın varsa değiştir bence.
yok ya değmez. yani adam kötü niyetli değil diyorsun gerçekten rahatsız olmuştur. biraz da patavatsız bir tip zaten. uzatmaya değmez.aslında bunun gibi biçok şeyi var
yok kullanma bu laftan sonra ama çok sinir oldum sorsamıydım ne arzu edersiniz diye
aynen niyeti kötü değil.. şaşırdım sadece allam bide mahçup böyle bi.. ama genede erkek olarak fazla rahat ..yok ya değmez. yani adam kötü niyetli değil diyorsun gerçekten rahatsız olmuştur. biraz da patavatsız bir tip zaten. uzatmaya değmez.
yok ya ekmek parası olarak bakma olaya. müdür olmasının verdiği bir sıkıntı olabilir sende ama olduğu gibi kabul et sadece.aynen niyeti kötü değil.. şaşırdım sadece allam bide mahçup böyle bi.. ama genede erkek olarak fazla rahat ..
napalım ekmek parası için dayanıyoruz işte
valla bunun gibi okadar saçma sapan şeyler yapıyoki . gerçi dediğin gibi parfüm hassas konu.. ama hamile bir müd vardı ik da. kadın şişmanladı çok ee tabi genelde aynı şeyleri giymeye başladı son aylar.. kadına bizim yanımızda kendine yeni bişeyler al dedi. güldük geçtik ama bu ne samimiyet ne ayıp.. bi süre sonra müdür olarak pek saygın kalmıyor karşı tarafa..yok ya ekmek parası olarak bakma olaya. müdür olmasının verdiği bir sıkıntı olabilir sende ama olduğu gibi kabul et sadece.
nasıl olsa herkese karşı öyle.
kızlar merhaba sıcağı sıcağına yazıyorum.. eşim bana 1 hafta önce doldurma parfümlerden bir parfüm aldı..
kokusuda klasik kokulardan isim versem mi bilemedim.. kullananınız çok vardır tahmin edebiliyorum.. çok titiz bi kızım her gün duş alıyorum temizim yani ter falan kokmam.. 1 haftadır parfümü kullanıyorum biraz önce müdürüm dediki: ya yanlış anlama ama parfümünü değiştirirmisin ben bu kokuyu çok duyuyorum çok sıkıcı dedi. işe gelirken sürme falan dedi yaa.. yanlış anlama falan dedi. ben kaldım
peki dedim sadecebu ne şimdi ya
dip not: müdürüm hastalık derecesinde titiz takıntılı biri.. bu tarz söylemleri iş yerinde herkese yapıyor.azıcık dengesiz. ama kötü niyetli değil. örneğin saçının dibi gelmiş bir yöneticimize paran yoksa vereyim git boyat dedi.. bir müdür yardımcısına da kadın hamile şişti iyice haliyle her gün benzer şeyler giyiyor diye k.kartımı vereyim üstüne bir şeyler al dedi... bizim bölge müdürlüğü burası 3-4 yılda bir değişir müdürler. bu bizimle 1.5 yıldan beri var..
aynen heleki hamile bir bayana oyle soylenir mi??? patavatsizin onde gideni bana kalirsa..parfüm neysede ben diğer elemanlara yapılan tavıra takıldım.dangalakça çok afedersiniz
kapasite meselesi bazı şeyler okumakla olmuyor.. uyarmak tabi güzel ama dozunu kaçırmadan.. bide burdaki herkes nerde nasıl davranmasını bilen aklı başında insanlar kendine göre.. ekstra bi durum yok kimsedeaynen heleki hamile bir bayana oyle soylenir mi??? patavatsizin onde gideni bana kalirsa..
iyi yaptın sayende değişik insan profili tanıdık :)çok dangalak çok ... neler duyucaz bakalım daha.. valla 10 senelik iş yaşantım var böylesini ilk defa gördüm sizle paylaşayım dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?