müdürüm ve parfümüm :(

Parfüm çok önemli. Benim de rahatsız olduğum bir marka var. Bir ara herkes ondan kullanıyordu ölüyordum, aynı iş yerinde çalışanlardan biri kullansaydı söylerdim kesinlikle.

Müdürünüz biraz patavatsızmış. Ama daha beterleri var emin ol.

Bizim burada biri var. Bir arkadaşa demiş ki: saçların çok yağlı bir yıka istersen.

Birine de ben de aynı ortamdaydım. Dedi ki: saçında kepek mi var senin?

O da “yok ya bende kepek olmaz” dedi.

Bana dedi ki: ipek hanım bakar mısınız bu kepek mi ben mi yanlış görüyorum?

hahaha yuh ya sen nedin peki?

Haha ona neymis canim sen begeniyorsan kullanmaya devam et bence

kepek değil o köpek yaklaşma ısırır deseydi keşke kafası polemik konusu olan arkadaş

reklam olmasın diye isim veremedim ama eminim herkes bu bi kere kullanmıştır bu kokuyu klasik bişey ya bide sabah sıktım öyle çok değil yani .. anladım ne demek istediğinizi.. hatta size yazmadan önce bi arkadaşa sordum kokumu alıyomusun diye dibine girince falan dedi.. bende adamın asistanıyım hem bölgede ama yerimden kalkma işim olmaz onunla.. bide sadece bana değil erkeğe kadına herkese böyle.. gerçekten patavatsız.. ama bukadarı ne bileyim fazla biraz.. kaldım şuan.. böyle kal geldi bana bide mahçup söylüyo ben senin yanlış anlamıycağını biliyorum falan diyo takmam ben böyle şeyleri özgüvenim tamdır ama bi kadın söyleydi.. nebilim bi erkek nasıl böyle konuşur ya...

kötü bişey söylememiş bence..
artniyetli olmadığını sende söylüyosun zaten..
bence işe giderken kullanma onu...

hahaha yuh ya sen nedin peki?
Canım bana demedi ama bu adam benim çalışma partnerim beni dişi olarak değil erkek olarak görüyor.

Yanımızda stajer bir kız vardı. Ona demiş ki: benim kolumda senin kadar kıl yok. Erkek gibisin.

Kız çok içerlemiş geldi bana söyledi.

Öbür gün aldırmış kollarını..

Buna benzer çok şey var.

Ben tarzına alıştım 10 yıldır.

kepek değil o köpek yaklaşma ısırır deseydi keşke kafası polemik konusu olan arkadaş
Nedense bu tür durumlarda insanlar biraz kızarıyor. Yani utanıyor mu ne?

Bunu söylemeye utanmayan adama cevap verse ne olacak ki..

Bana da demiştir bir sürü şey de ben normal tarzı olarak kabul ettiğim önemsemiyorum.

Ben bitki çaylarına çok meraklıyım. Hayatımıza bu kadar girmediği dönemlerden beri aktardan açık alıp içerdim.

Bir gün rezene ve anason aldım. Uykumu getirdi bunlar.

Odaya girdi. Dedi hayırdır anason mu içtiniz?

Hayır noldu dedim de..

Ne biliyim normal halinizde şu işçiyi anasından doğduğuna pişman etmeniz lazımdı. Gayet sakinsiniz.

patronun kadınların takıp takıştırdığı sürüp sürüştürdüğü şeylere karşı hassas..iş dışında çokda dikkatli bir adam..desene daha çok var bu patrondan kurtulmanıza..

öyle fazla sıkmadım sabah 7 de sıktım .. bide erkek bu ya evli barklı kadına sanane be adam .. ama yanlış anlaşılmasın kötü niyetli biri değil ama salak işte. eşim bi duysa onu o parfüm şişesine sokar :)

anladım canım. ne değişik insanlar var bana denk gelmedi böyle tipler :) gelse zaten ne yapar nasıl cevap verirdim bilmiyorum

hahaha patavatsızlıkta bir dünya markasıymış o

ya laflara bakın ya ne biçim erkek bunlar bu ne cıvıklık ya

Parfüm için müdürle takılmaya değmez bence. Değiştirin. Sonuçta iş bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…