How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

müdürüm ve parfümüm :(

kahve85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
1.654
799
63
kızlar merhaba sıcağı sıcağına yazıyorum.. eşim bana 1 hafta önce doldurma parfümlerden bir parfüm aldı..
kokusuda klasik kokulardan isim versem mi bilemedim.. kullananınız çok vardır tahmin edebiliyorum.. çok titiz bi kızım her gün duş alıyorum temizim yani ter falan kokmam.. 1 haftadır parfümü kullanıyorum biraz önce müdürüm dediki: ya yanlış anlama ama parfümünü değiştirirmisin ben bu kokuyu çok duyuyorum çok sıkıcı dedi. işe gelirken sürme falan dedi yaa.. yanlış anlama falan dedi. ben kaldım :KK57::KK57:
peki dedim sadece :KK57: bu ne şimdi ya

dip not: müdürüm hastalık derecesinde titiz takıntılı biri.. bu tarz söylemleri iş yerinde herkese yapıyor.azıcık dengesiz. ama kötü niyetli değil. örneğin saçının dibi gelmiş bir yöneticimize paran yoksa vereyim git boyat dedi.. bir müdür yardımcısına da kadın hamile şişti iyice haliyle her gün benzer şeyler giyiyor diye k.kartımı vereyim üstüne bir şeyler al dedi... bizim bölge müdürlüğü burası 3-4 yılda bir değişir müdürler. bu bizimle 1.5 yıldan beri var..

Parfüm için müdürle papaz olmana değmez bence; değiştir.
Eğer başka tavizler vermeni isterse o zaman dur dersin.

senin hoşuna gidiyosa sür yahu ona neymiş..
milletin giydiğine , sürdüğüne karışmak da ne oluyo iş yerinde..

hee parfümü bilmiyorum tabii ne biliim bazıları çok şekerli oluyo baş ağrıtıyor falan, öyle uç noktada bişi diilse..

Bazı insanlar kokuya duyarlıdır, benim de midemi bulandırıyor bazı kokular, o kişinin yanında durasım gelmiyor. Rahatsız olmustur, müdür de olunca mevkiden kolay söyleyebilmiş bunu sana...Cok üstünde durma bence...

laf konuşmayı bilmeyen adamı müdür yaparlarsa olacağı budur. aldırma , he de geç, madem her gün duş alıyorsun parfümü 2 ya da 3 günde bir kullan. bitince de yenisini alırsın. yani tabi inatçı bir karakterin yoksa ya da ast üst ilişkine zarar gelmesinden çekiniyorsan başka parfüm al direkt.

kızlar merhaba sıcağı sıcağına yazıyorum.. eşim bana 1 hafta önce doldurma parfümlerden bir parfüm aldı..
kokusuda klasik kokulardan isim versem mi bilemedim.. kullananınız çok vardır tahmin edebiliyorum.. çok titiz bi kızım her gün duş alıyorum temizim yani ter falan kokmam.. 1 haftadır parfümü kullanıyorum biraz önce müdürüm dediki: ya yanlış anlama ama parfümünü değiştirirmisin ben bu kokuyu çok duyuyorum çok sıkıcı dedi. işe gelirken sürme falan dedi yaa.. yanlış anlama falan dedi. ben kaldım :KK57::KK57:

dip not: müdürüm hastalık derecesinde titiz takıntılı biri.. bu tarz söylemleri iş yerinde herkese yapıyor.azıcık dengesiz. ama kötü niyetli değil. örneğin saçının dibi gelmiş bir yöneticimize paran yoksa vereyim git boyat dedi.. bir müdür yardımcısına da kadın hamile şişti iyice haliyle her gün benzer şeyler giyiyor diye k.kartımı vereyim üstüne bir şeyler al dedi... bizim bölge müdürlüğü burası 3-4 yılda bir değişir müdürler. bu bizimle 1.5 yıldan beri var..

Enee ona neymiş ki? Ben olsam tınlamam. Ama doldurma parfüm almayın be kuzum, kanserden böbrek yetmezliğine kadar bir çok şeyin tetikleyicisi olabiliyor.

Müdürünüz çalışanlarına böyle karışma hakkını nereden buluyor acaba? Patavatsız, saygısız biri bence. Beğeniyorsanız değiştirmeyin parfümü.

Cok ilginçmis sizin müdürünüz yaaaw :KK53::KK53:
Simdi yeni parfümünüz o kisiyi rahatsiz ediyorsa (agir veya özel bir koku ise) o zaman bence ofiste kullanmamaya çalisin.
Fakat parfümünüzü sevmiyorsa, haddini asmistir bana göre, parfümünüzü seçmekte özgürsünüz efendim :KK14: Onunla konussaniz bu konuyu ?

:KK57::KK57: o ne açık sözlülüktür ya parfümünüze değil de diğer çalışanlara söylediklerini okuyunca ağzım açık kaldı. Şirket dışında sürün olmazsa, yada çok hafif sürün. Bu arada hangi parfüm bu merak ettim

Allah Allah ona neymiş :KK14:

bizim odadaki bir personel de acayip ağır bir parfüm kullanıyor, burnumuzun direği kırılıyor, inşallah öyle bir koku değildir kalabalık iş ortamlarında içimiz bir fena oluyor :KK59:

ama sırf "çok duyuyorum sıkıcı" bahanesiyle de olmaz yani :KK59:

müdürün gitsin kendine güzellik dükkanı açsın..patavatsızlık kullandığın parfümü ona mı soracakmışsın...o kokuyu duymaktan sıkılıyorsa yaklaşmasın sana..densiz denir böylesine..

bide bu müdür erkek ise kadınların kıçına başına mı kitleniyor bütün gün dipboyadan onane...bana bu söylemle gelse gelip benimi kokluyosun diye bozup gider şikayet ederim saçımıza başımıza karışıyor diye..

patavatsız değil bildiğin terbiyesiz.. keşke "siz de alın bir Lancome da kullanalım" deseydin keşke :27:

Bazı kokular insanı rahatsız edebiliyor, ofislerde ağır parfüm kullanılmamalı diye düşünüyorum çünkü sabahtan akşama kadar bazen gerçekten çekilmez oluyor.
Herkesin her şeyine karışmak biraz titizlikten sanırım, takıntılı bir durum, benim patronumda dibi çıkmış saça hiç tahammül edemez hemen söyleyiverir parasını ben vereyim boyat diye, takıntılıdır yani gözü sürekli o boyaya gider, çok durmuyoruz üzerinde napalım =))

Aman hiç de değiştirme zaten patavatsızmış da herkese yapıyormuş, muhtemelen senin parfümün hakkında da konuşmuştur daha önce. Eşim aldı diyorsun eşinin beğendiğini bırakıp müdürüne göre mi parfüm seçeceksin boşveerr :KK28:

hafif yaz kokuları var, istersen onlardan al.. hem fresh kokarsın hem de terbiyesiz patronuna koz vermezsin.. ne adamlar var ya :27:

Back