mudo günlük yemek takımları

dun aklıma geldi özdılektede var tabaklar cok guzel..arada bı bak ben aldım ordan bı takım 2 takım gunluk var anca yetıo zaten..alt katta ama market bölümünde Şeniz

sadece bi tanesi kaseli modelmiş cnm
bence başka yerlere bak.
porland kütahya güralın da güzel günlükleri var
ben aldım güralinkini 55 ytl ye.
6 kişilik çokta güzel

sadece bi tanesi kaseli modelmiş cnm
bence başka yerlere bak.
porland kütahya güralın da güzel günlükleri var
ben aldım güralinkini 55 ytl ye.
6 kişilik çokta güzel
saol canım çok kararsızım zaten

dun aklıma geldi özdılektede var tabaklar cok guzel..arada bı bak ben aldım ordan bı takım 2 takım gunluk var anca yetıo zaten..alt katta ama market bölümünde Şeniz
ya izmire gelemiyorum dedikçe izmir diye tutturdun ille getircen beni oraya kız:roflol:
kurbana geliyimde sende gel bari kumru yiyelim:içelim:

mudoda takımlar cok guzel kızlar ya,
belki izmir'de yaygındır o yuzden bılmıyosunu ama burda hem magazaları var hem outletleri,
outlette tum tabak canaklar cok uygun fıyata ve cok şıklar, gunluk ıcın harıka
hele su bardaklarına bayılıyorum cok ucuza fıstık gıbı bardakları alabılıyosunuz renklı renklı.

kızlar ben mudoyu ilk defa duyuyorum hiçte rastlamadım bu markaya

İstabulda da var bir sürü mağazası "mudo concept". maslakta var bir tane benim bildiğim.

izmir outlette bu tabaklardan yok. selway ve gaziemirdekine gittim. başka varsa bilmiyorum. Benim 6 kişilik bir günlük takımım var. ikeadan almıştım. bir 6 kişilik daha alıcam yine ikeadan hihoyyyt yeter herhalde...

agoradaki mudoda var canım
hatta orda benim görmediğim bikaç model daha varmış
duygusal aksaklıklardan dolayı çeyiz işlerini askıya aldım, ama sahalara geri dönmeyi düşünüyorum yinede=)))))))

agorada ki outlet değil ama :jeyyar:

ya ikeadan alacaktım tabak, gittim geçen gün kalmamış :çok üzgünüm: herkes hücum etmiş tabaklarıma. sonra ben de düşündüm taşındıııımmm bembeyaz bir takım almaya karar verdim. rengarenk bardaklar ve amerikan servisleri alıp, hergün ayrı renk kullanacağım opuyorumnanaktan

ama şu günlük çatal-bıçak takımı olayını hala çözemedim CADIARZU

mavili takımı bende aldım mudodan hoşuma gitmişti istinye parktaki mağazasından almıştım.
sütlük şekerlik ve demliğini de temin ettim. çeyiz için tabak bolluğum var şuanda :)

mudo dan çaybardağı altlığı aldım geçen gün kızlar. muhteşem.
yeni ürünleri görmenizi tavsiye ederim

evet canım ben azönce ordaydım süper şeyler gelmiş indirim başlamış yine

yok valla güzelim ben yeni ürünlerden aldığım için pahallı geldi biraz 4 çay tabağı 12,5 tu. iki tane aldım işte 25 verdim.sekiz olsun bari dedim.

o yayınladığın tabak setini ben 99,5 a almıştım.
şekerlik sütlük falanda aldım gecen hafta.
yemek takımı hala satılıyormu yahu. ben pek görmüyorum piyasada.
mudodan almayacağım ama daha yemek takımı.
porselenleri ağır geliyo bana.
daha kullanmadım göreceğiz sağlamlığını bakalım.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…