• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mudo günlük yemek takımları

ben güralla kütahyanın kahvaltı takımlarını sevmedim ya çok dallı güllü,zaten kahvaltı takımı almıycam ben kimse o tereyağlık ıvır zıvırını kullanmıyomus boş yere kalabalık oluyo diyolar.
onun yerine yemek takımıyla demliğini şekerliğini almak istiyorum , bu şekilde kombine yapılabilen takımlarda bi mudoda var başka hiçbiyer takım bozmuyo.
Kahvaltı Takımları : ...
http://www.porsan.com.tr/list/list.asp?ktgr_id=886

Arkadaşlar ben Biev in bu yemek talımını almayı düşünüyorum 2 takım alıcam 1 takımı 168 TL sizce nasıl?

Eklentiler

• $003-41prc%20500.jpg
    $003-41prc%20500.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 111
burcudeniz ablam biev in başka modelini almıştı oda 41 parça 2 takım aldı henüz yeni evli ama memnunum diyor hatta 2 kişi oldukları için bulaşık mak.tam dolmadan yııkamıyor dolayısı ile temiz tabaklardan kullanıyor böyle olunca 2 takım çokta rahat oluyormuş.

burcudeniz ablam biev in başka modelini almıştı oda 41 parça 2 takım aldı henüz yeni evli ama memnunum diyor hatta 2 kişi oldukları için bulaşık mak.tam dolmadan yııkamıyor dolayısı ile temiz tabaklardan kullanıyor böyle olunca 2 takım çokta rahat oluyormuş.
ya çok iyi ozaman canımopuyorumnanaktan 41 parca kaç kişilik yazmıyo sitesinde

marks&spencer yemek takımı

Yemek Takımı Seti - Tabak: 14,00 YTL | Kase: 13,00 YTL | Mug Takımı: 45,00 YTL | Pasta Tabağı: 17,00 YTL | Kuver Tabağı: 13,00 YTL
f_15m_4503899.jpg

f_1m_d3a0806.jpg

burcuu marks&spencer yemek takımları çoook güzel. aşık oldum özellikle maviliye bir de siyah beyaz olana :asigim:

siyah-beyazlı olanın markası neymiş peki canım?
canım oda marks&spencer
böyle takım olarak satılmayıpta kendi takımını oluşturabilmen çok iyi işte hafta sonu gitmeyi düşünüyorum kızlar buraya

hepsi çok güzel bayıldım ya
bende ya mudonunkilerden daha güzel başlığı değiştirmek istiyorum=))

Biev in modelleri çok güzelmiş ve son eklenen kütahya porselende çok çıtı pıtı, bence gündelik takıma 6 kişilik kafi zaten misafir için kullanılan yemek takımları bile 12 kişilik...
Porland, Kütahya, Güral Porselenin korner mağazaları oluyor, buralarda tek parça halinde satılan takımlar var, onlardan dilediğiniz parçaya tamamlayıp alabilirsiniz çok güzel desenleri bile tek parça olarak satışa çıkarıyorlar, ayrıca Migros, Tansaş, Praktiker, Carrefour gibi marketlerde 6 kişilik yemek takımları indirimli olarak satışa sunuluyor genelde buralardan da bakabilirsiniz

valla cnm bence tek renk seyler alsan daha hos olur ılerde dıyelım bırı kırıldı uygun renk bulman kolay olur mesela

valla cnm bence tek renk seyler alsan daha hos olur ılerde dıyelım bırı kırıldı uygun renk bulman kolay olur mesela
çok haklısın canım ama insan cıvıl cıvıl şeylerede özeniyokaydirigubbakcemile3
Biev in modelleri çok güzelmiş ve son eklenen kütahya porselende çok çıtı pıtı, bence gündelik takıma 6 kişilik kafi zaten misafir için kullanılan yemek takımları bile 12 kişilik...
Porland, Kütahya, Güral Porselenin korner mağazaları oluyor, buralarda tek parça halinde satılan takımlar var, onlardan dilediğiniz parçaya tamamlayıp alabilirsiniz çok güzel desenleri bile tek parça olarak satışa çıkarıyorlar, ayrıca Migros, Tansaş, Praktiker, Carrefour gibi marketlerde 6 kişilik yemek takımları indirimli olarak satışa sunuluyor genelde buralardan da bakabilirsiniz
korner magazalarını hiç bilmiyorum canım saol, tamamlama güzelmiş çünkü takımlarda gereksiz parçalarda olabiliyo

Back