• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mudo günlük yemek takımları

kızlar mudoda buda vardı ama benim istediğim gibi değildi.belki beğenen olur.
seramik 4kişilik 29 tl netteki satış fiyatı
b61b684d-b1e9-43c6-8efc-6a649ee60dc4pd.jpg

bunu bi sitenin internet satışından buldum, bu şekilde tek kişilik takım 9.90tl, yani 6 kişilik 60 tl edıyo.
biçok rengi var ben pembesini çok sevdim
item_L_9834.jpg

:asigim:kızlar kelebekli takımı sordum Biev in 6 kişilik bahsettiğiniz gibi ve 150 lirayı 4 e bölüyorlar . . .

sitesinde bayilerinin adresleri mevcut . . .

ben gidip bi de yakından göreceğim . . .
çok beğendim . . . :asigim:

Biev'in sitesinde tavsiye edilen fiyat diye belirtilmiş fiyatlar ama ben de emin olamadım mağazalarda da aynı mı diye. ızmir'de YKM'de var Biev corner, sanki bana bardaklar daha pahalı gibi geldi ama emin değilim :uhm:

Bende onu almayı düşünüyorum bütün bayilerinde fiyat 150 midir acaba ?öyleyse daha uygun

Biev'in sitesinde tavsiye edilen fiyat diye belirtilmiş fiyatlar ama ben de emin olamadım mağazalarda da aynı mı diye. İzmir'de YKM'de var Biev corner, sanki bana bardaklar daha pahalı gibi geldi ama emin değilim :uhm:

sanmıyorum canım tüm bayilerde fiyatının aslında aynı olması gerek lakin kimi ürünü çok önce alıp stok yapar daha ucuza satar kimi tam aksi . . .

araştırıp soruşturmak lazım . . .
bu gün ben bakabilirsem görmek istiyorum bakalım . . .

canım 6 bütük 6 küçük 6kase alsak 270 filan eder heralde
güzeller ama pahalı bence hevesim cabuk gecer cok para vermek ıstemıyorum gündeliklere ya

ben görüntüsü hoş ama ucuz olsun istiyorum şakkıdı çok kaliteli olmasa da olur yani. sonuçta ben sakar bir insanım kaydirigubbakcemile3

ben görüntüsü hoş ama ucuz olsun istiyorum şakkıdı çok kaliteli olmasa da olur yani. sonuçta ben sakar bir insanım kaydirigubbakcemile3
bende canım 6 kişilik yeter ikimize en fazla 8 yani..
hem ben cabuk sıkılırım değiştirmek isterim
mudonun 69lıklarından alsammı dıyorum

Back