- Konu Sahibi oOopitipiti
Ben 3. takımı beğendim ..anneme hediye almak istiyorum bakalım fikir oldu...teşekkürleropuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
opuyorumnanaktanBen 3. takımı beğendim ..anneme hediye almak istiyorum bakalım fikir oldu...teşekkürleropuyorumnanaktan
ederim canım benim sen gel ben kuzu çeviririm:roflol:top top tatlıdan ikram edersın artık bıze o tabaklarda
canım 6 bütük 6 küçük 6kase alsak 270 filan eder heraldecanım marks&spencer dan takım yapmaya kalksak 6 kişilk ortalama 400 tutar değil mi??
Bende onu almayı düşünüyorum bütün bayilerinde fiyat 150 midir acaba ?öyleyse daha uygun
Biev'in sitesinde tavsiye edilen fiyat diye belirtilmiş fiyatlar ama ben de emin olamadım mağazalarda da aynı mı diye. İzmir'de YKM'de var Biev corner, sanki bana bardaklar daha pahalı gibi geldi ama emin değilim :uhm:
canım 6 bütük 6 küçük 6kase alsak 270 filan eder heralde
güzeller ama pahalı bence hevesim cabuk gecer cok para vermek ıstemıyorum gündeliklere ya
bende canım 6 kişilik yeter ikimize en fazla 8 yani..ben görüntüsü hoş ama ucuz olsun istiyorum şakkıdı çok kaliteli olmasa da olur yani. sonuçta ben sakar bir insanım kaydirigubbakcemile3
Onlar 4 kişilikti değil mi canım?bende canım 6 kişilik yeter ikimize en fazla 8 yani..
hem ben cabuk sıkılırım değiştirmek isterim
mudonun 69lıklarından alsammı dıyorum