- Konu Sahibi oOopitipiti
-
ben misafir için klasik sade, günlük kullanmak için desenli bakıyorum zaten
canım buna bende baktım 41 parca yazıyo, 2 takım fazla olmazmıki?Arkadaşlar ben Biev in bu yemek talımını almayı düşünüyorum 2 takım alıcam 1 takımı 168 TL sizce nasıl?
tabiiki canım ben içim açılsın cıvıl cıvıl olsun isterim sen sade seversin zevk işi buyerimsenibenben fazla desenli cıvıl cıvıl sevmiyorum zevk meselesi tabii herkesin zevki farklı:sm_cool:
ya çok iyi ozaman canımopuyorumnanaktan 41 parca kaç kişilik yazmıyo sitesindeburcudeniz ablam biev in başka modelini almıştı oda 41 parça 2 takım aldı henüz yeni evli ama memnunum diyor hatta 2 kişi oldukları için bulaşık mak.tam dolmadan yııkamıyor dolayısı ile temiz tabaklardan kullanıyor böyle olunca 2 takım çokta rahat oluyormuş.
saol canımopuyorumnanaktan41 parça 6 kişilik 2 takım almak lazım tabi.1 takım ı 168
canım oda marks&spencersiyah-beyazlı olanın markası neymiş peki canım?
bende ya mudonunkilerden daha güzel başlığı değiştirmek istiyorum=))hepsi çok güzel bayıldım ya
çok haklısın canım ama insan cıvıl cıvıl şeylerede özeniyokaydirigubbakcemile3valla cnm bence tek renk seyler alsan daha hos olur ılerde dıyelım bırı kırıldı uygun renk bulman kolay olur mesela
korner magazalarını hiç bilmiyorum canım saol, tamamlama güzelmiş çünkü takımlarda gereksiz parçalarda olabiliyoBiev in modelleri çok güzelmiş ve son eklenen kütahya porselende çok çıtı pıtı, bence gündelik takıma 6 kişilik kafi zaten misafir için kullanılan yemek takımları bile 12 kişilik...
Porland, Kütahya, Güral Porselenin korner mağazaları oluyor, buralarda tek parça halinde satılan takımlar var, onlardan dilediğiniz parçaya tamamlayıp alabilirsiniz çok güzel desenleri bile tek parça olarak satışa çıkarıyorlar, ayrıca Migros, Tansaş, Praktiker, Carrefour gibi marketlerde 6 kişilik yemek takımları indirimli olarak satışa sunuluyor genelde buralardan da bakabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?