mudo günlük yemek takımları

outlet burda yok ama internet sitesinden sipariş edebiliyorum.
fincanları ve banyo takımlarıda çok güzel, misafir takımları için basit kalıyo ama günlük kullanımda ben beğeniyorum

hadi ya bilmiyordum bak internet sitesinden sipariş verildiğini. incelemek lazım, burdaki mağazada olmayan modeller vardır belki...

hadi ya bilmiyordum bak internet sitesinden sipariş verildiğini. incelemek lazım, burdaki mağazada olmayan modeller vardır belki...
evet canım hatta aklımdakilere ekle olayı çok iyi, indirime girer girmez mail atıyolar sana=)
üye olmakta fayda var canım
bir trakyalı olarak kesinlikle pembeli-kırmızılı olan diyorum.))))
saol canım benimde begendıklerımden

Benimde çeyizimde günlük yemek takımım yok arkadaşlar ben de almak istiyorum güzel ve uygun fiyatlı bulabilirsem.Bir de bernardo da çatal kaşıklarıyla takım olarak satılıyor fakat onlar 6 kişilik oluyor.Acaba hergünlük yemek takımı 6 kişilik yeterli olur mu?

bence olmaz. ben 12 kişilik arıyorum ve maalesef haaaala arıyorum.

agora paşabahce de guzel seyle var..bıde esse .
izmire gidebilsem hiiç düşünme canımda mecbur burdan bakıyorum. esse var ama forumda bu bi bakıyım haftasonu

bernardoda günlük takımlardan çok gösterişli takımlar vardı enson gittiğimde ama takımları süper bernardonun.
6 değilde 8 almak istiyorum ben

Bernardodan 2 takım alıcam desem 500tl gözden çıkarmak lazım o da her günlük takım için çok para gb geliyor.

Bernardodan 2 takım alıcam desem 500tl gözden çıkarmak lazım o da her günlük takım için çok para gb geliyor.
valla ben günlük için mudodan 2 takım alcam canım, magazası çok yakın bana, yeni ne gelmiş hangi model çok gitmiş takip edebiliyorum ve bunlar stoklarda bitmek üzere.
bi arkadaşım kullandı mudonun porselenini çok memnun. okadar para vermek istemiyorum kırılıp çizilcek takım bozulcak içim acıycak sonra..
bunlardan 2 takım alsam enfazla 180 eder, kırılsada içim acımaz hemde hevesim gider yenisini alırım sonra..
ama karar veremedim işte ya öff

burcucum uygun fiyatta internetten alabileceğimiz yemek takımları olursa buraya ekler misin canım?

tabiiküüü=))
buay param var azcık almam lazım bi takım yoksa harcarım ben onu heba olur, oyüzden bana güven halledicemkaydirigubbakcemile3
ben de yemek takımı için ayırdım bu ay para. altın alacaktım güya ama yemek takımına falan harcayacağım yine. o yüzden almam gerekiyor yoksa harcanır gider. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…