• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(: Mucok'un çeyizi :)

Düdüklü inek çaydanlığını merak edenler için, şu an Markafonide Bievin kampanyası var ve orada 77,90 TL ;)

Düdüklü inek çaydanlığını merak edenler için, şu an Markafonide Bievin kampanyası var ve orada 77,90 TL ;)

yastıkların kalitesi nasıl?

Evet tatlım bende bugün gördüm markafoni de gayet uygun fiyata satılıyor şuan.. Yastıkları ben beğendim yumuşacık içi çok dolgulu ve vakumlanmış poşetlerde satılıyor.. Ama ben yumuşak yastığın aksine sert ve yüksek yastıkta yatmayı sevdiğim için bunları misafirlerim kullanacak..

$keramika.webp

Markafoni den aldığım bardaklarıma biraz önce kavuştum kızlar :) Hepsi çok tatlı çok beğendim kırılmaması için özenle paketlemişler ve teslimat gününden bayağı önce elime ulaştı.. İlk alışverişimdi markofoniden sorun olmadığı için de devamı gelicektir..:)

Son düzenleme:
Evet tatlım bende bugün gördüm markafoni de gayet uygun fiyata satılıyor şuan.. Yastıkları ben beğendim yumuşacık içi çok dolgulu ve vakumlanmış poşetlerde satılıyor.. Ama ben yumuşak yastığın aksine sert ve yüksek yastıkta yatmayı sevdiğim için bunları misafirlerim kullanacak..

işte ben kafamı koyduğum an gömülmeyi sevdiğim için sordum :)

canım güzel şeyler tercih etmişsin güle güle kullanmanı dilerim. Bu süt şişelerini bende çok beğeniyorum yalnız kullanışlı olup olmayacağını kestiremiyorum. Zaten marketten süt alınca bunlara gerek olur mu ki??? :18: sen nasıl kullanmyı düşünüyorsun??

canım güzel şeyler tercih etmişsin güle güle kullanmanı dilerim. Bu süt şişelerini bende çok beğeniyorum yalnız kullanışlı olup olmayacağını kestiremiyorum. Zaten marketten süt alınca bunlara gerek olur mu ki??? :18: sen nasıl kullanmyı düşünüyorsun??

Çok sağol canım :)Süt şişeleri evet çok tatlı ben bunun aynısını değil de milyoncularda satılan deseni yine inekli ama kapağı daha değişik daha güzel olan bir modeli aldım fiyatı da çok uygundu 2 TL felan :) Ben bu şişeye sıkacağım meyve sularını yapıcağım kompostaları koymayı düşünüyorum.. Süt olarakta değişime uğradık artık doktorlar açık olan sütü tavsiye etmeye başladılar yani o eski zamanlarda ki gibi sütçüler geri dönüyor ki alırsam kaynatıp onu da koymayı düşünüyorum :) Buzdolabında böyle şirin bir detay hoş durur kaçırma derim :)

aldıklarının hepsi çok güzel ve cici şeyler devamını sabırsızlıkla bekliyorum :16:

Çok Teşekkür ediyorum yasby :) Devamı için bende sabırsızlanıyorum :)

Dün Trendyoldan aldığım Days in colours pamuklu saten nevresim takımım geldi nişanlımla alır almaz inceledik çok beğendik, renklerin canlılığı birbirine zıtlığı ilgiyi tamamen üzeine çekiyor :) İnşallah ileride solma gibi bir şey yaşamam.. Days in colours tan aldığım bu sonuncu nevresimimdi, diğer kalan 2 nevresim eksiğimide sarev ve tac la kapatacağım..

$days-in-colours-forte-pamuk-saten-nevresim-takm-fuya.webp:129:

Sağol tatlım :) Aslında ilk alırken çok beğenmemiştim 20 TL lik çekimin son günüydü birşey alarak değerlendirmek istedim aralarında en iyisi bu olunca bunu aldım ama dünkutuyu açtığımda çok beğendim iyi ki almışım :))

Hehehe benim konu almış başını sonlara doğru gitmiş :9:

Bu sefer kendime olmazsa olmaz çamaşır kurutma askılığı aldım ama şimdi çeyiz de olmazsa olmazdı :P
Nişanlımla yakınımızda ki bir markete abur cubur almak için gittiğimizde 2. kez görüp artık dayanamayıp almak zorunda hissettim birde çok sıradan gözükmedi gözüme herkezinkinden farklı, fotoğraftakiyle birebir aynı değil en yakını bu diye bu fotoyu koyuyorum. Telleri kalın inşallah mandal takmakta sorun yaşamam ortasında mandal çantası var.. Anaaam bir çamaşır askılığını bu kadar uzatarak anlatan kişide ben olsam gerek ama napayım burayı özledim uzun zamandır birşeyde alamdım bende askılığımı anlatayım :1:

İnşallah birdaha ki alışverişimle aram dan uzun zaman geçmez alıcağım şey belli ama oraya gitmek mesele oldu bana inşallah bu pazar gidip bakıcağım , Gidip yorgunluk kayfesi yapayım bari kendime:126: SEVGİLER!!:42:

Hehehe benim konu almış başını sonlara doğru gitmiş :9:

Bu sefer kendime olmazsa olmaz çamaşır kurutma askılığı aldım ama şimdi çeyiz de olmazsa olmazdı :P
Nişanlımla yakınımızda ki bir markete abur cubur almak için gittiğimizde 2. kez görüp artık dayanamayıp almak zorunda hissettim birde çok sıradan gözükmedi gözüme herkezinkinden farklı, fotoğraftakiyle birebir aynı değil en yakını bu diye bu fotoyu koyuyorum. Telleri kalın inşallah mandal takmakta sorun yaşamam ortasında mandal çantası var.. Anaaam bir çamaşır askılığını bu kadar uzatarak anlatan kişide ben olsam gerek ama napayım burayı özledim uzun zamandır birşeyde alamdım bende askılığımı anlatayım :1:

İnşallah birdaha ki alışverişimle aram dan uzun zaman geçmez alıcağım şey belli ama oraya gitmek mesele oldu bana inşallah bu pazar gidip bakıcağım , Gidip yorgunluk kayfesi yapayım bari kendime:126: SEVGİLER!!:42:

hehee.. Güle güle kullan tatlımm.. Çok güzel anlatmışsınnn yüreğine sağlıkk :81:

Back
X