(: Mucok'un çeyizi :)

mucok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
554
5
118
Çeyiz almak gerçekten çok zevkli birşey insanın bir kere başlayınca bırakması mümkün değil :))

Bugün Trendyol, Days in colours kampanyasın'dan aldığım nevresim takımımla başlıyorum :)

$days-in-colours-forte-pamuk-saten-nevresim-takm-fuya.webp

Days in colours'a ait ayrı bir nevresim takımı daha :) Ve hemen yanın da Leopar hediye battaniyem
Eki Görüntüle 342347 $leopar.webp

Misafirlerim için 2 adet Mikrofiber slikon yastıklar.

Nişanlımla bayılarak aldığımız 6'lı çay bardağımız.
$oooo.webp

Geçen hafta markafoni'den aldığım gelemsini dört gözle bekeldiğim Aşk kupalarım diyorum ben onlara :)
$keramika.webp

A101 e gelen keramika çerezliklerim ve kupalarım sabahın köründe uyanıp A101 önünde nöbet tuttum sırf bunları alabileyim diye..:)

Bugün bimden aldığım Kulplu bardağım..

İkea Fener :)

$IKEA-TeaLight-FENER-MUMLUK-KIRMIZI__32841161_0.webp

Anneciğimin aldığı benim çok beğendiğim Philips Azur ütüm ve Tost makinam..Braun Blender setim.. Bitaneciğimin aldığı Sinbo dikey süpürge markasına pek güvenmesemde hakkında pek kötü bir duyum okumadım gittiği yere kadar bizimle :)
$ütü.webp $tost.webp$robot.webp

Süt şişem daha 3 tane daha alınacak :)Nişanlımla markette beğendiğimiz Sebze kurutucum bunun bir de doğrayıcısı var.. Nişanlımın aldığı muffin kalıplarından sadece 1'i..
$süt şişem.webp$sebze.webp

Bitaneciğimin bana hediye aldığı düdüklü inek çaydanlık :))

Marketten aldığım çamaşır kurutma askım :)

:nazar::nazar::nazar:Şimdilik bu kadaaar:87:

Son düzenleme:
başlamışsın sende bu güzel yolculuğa :) çok güzel aldıkların ...

güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşaAllah sevdiğinle :)

nevresımlerını hangı siteden aldın kampanyada demıssın bende istiyorum bırkaç tane ek ceyızımede

YENİ BAŞLADIĞIN İÇİN SANA ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN CANIM EVET GERÇEKTEN İNSANIN ALDIKÇA ALASI GELİYOR VE HEP BENİM OLSUN DİYORSUN BIRAKAMIYORSUN YA DA BAZEN BİR TANE ALACAĞIN YERDE İKİ TANE ALIYORSUN :):)::)GÜLE GÜLE SEVGİYLE KULLAN ALDIKLARINI :nazar:

Çok sağolun kızlar :)) Devamı gelicek inşallah gerçekten çeyiz almak büyük bir tutku bırakamıyorum bir türlü, bu ay biraz daha limitim olsa yine gider çeyizim için birşeyler alırım ama gelicek ay'a kadar dişimi sıkıp tüm kampanyalara karşı gözümü kapamam gerekiyor :))

Sadece en üstte ki nevresimi Trendyol dan bugün ısmarladım bana 109 gelmiş oldu şuan da trendyol hesaplarında 20 TL hediye çekiyle beraber :) Bir altta ki battaniyeli nevresimi geçen sene aldım ama şuan trendyol da days in colours kampanyasında o da mevcut tabi şuan ki fiyatları geçen seneye göre daha uygun :)

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum ve aynı dilekleri bende sizin için diliyorum :54:

Bunu unutmuşum kızlar geçen ay nişanlımla Avm de çeyiz mağazalarını gezerken benim ilk görüşte vurulduğum çaydanlık ertesi gün nişanlımın hediyesiyle benim oldu bir an önce ocağımın üzerinde yer alıcağı günü bekliyorum :))

$20111110172317_ejr_004_kirmizi_inek_emaye_duduklu_caydanlik.webp

Son düzenleme:
Çok sağolun kızlar :)) Devamı gelicek inşallah gerçekten çeyiz almak büyük bir tutku bırakamıyorum bir türlü, bu ay biraz daha limitim olsa yine gider çeyizim için birşeyler alırım ama gelicek ay'a kadar dişimi sıkıp tüm kampanyalara karşı gözümü kapamam gerekiyor :))

Sadece en üstte ki nevresimi Trendyol dan bugün ısmarladım bana 109 gelmiş oldu şuan da trendyol hesaplarında 20 TL hediye çekiyle beraber :) Bir altta ki battaniyeli nevresimi geçen sene aldım ama şuan trendyol da days in colours kampanyasında o da mevcut tabi şuan ki fiyatları geçen seneye göre daha uygun :)

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum ve aynı dilekleri bende sizin için diliyorum :54:

Bunu unutmuşum kızlar geçen ay nişanlımla Avm de çeyiz mağazalarını gezerken benim ilk görüşte vurulduğum çaydanlık ertesi gün nişanlımın hediyesiyle benim oldu bir an önce ocağımın üzerinde yer alıcağı günü bekliyorum :))

Eki Görüntüle 342457

canmım bundan bende alcam gerçekten zevklerimiz aynı imiş bende siyahlı pembelisini alcam ne kadara aldın

canmım bundan bende alcam gerçekten zevklerimiz aynı imiş bende siyahlı pembelisini alcam ne kadara aldın

Nişanlım aldı hatırladığım kadarıyla 90 dı o zaman, ama şimdi ki katalog fiyatına baktım 99 TL olmuş :)

canım güle güle kullan istanbul serisi bardaklardan bende istiyorum:9

Sağol,Teşekkkür ederim :71: İstanbul serisi bardakları görüntü olarak çok güzel gerçekten, tek eksi yanı bardağın camının çok ince olması.. Ama yinede severek kullanacağım :)

Son düzenleme:
Bir kaç gün önceden haberini aldığım şirinciklerimi bugün aldım :)) Nedir bu şirincikler diyorsanız..!!!

Keramika çerez tabaklarım ve bardaklarım :)) Bir kaç hafta önce de çerez tabaklarının aynı tasarımdan kupalarını ısmarlamıştım markafoniden, onlar daha elime geçmedi ama tabaklarına kavuştum :))) Bunları alabilmek için 7 de uyandım A101 önünde 1 saat bekledim :) Biliyorum manyağım ::27:

Açılınca daldım içeri yığdım kasiyer kızın kasasına keramikaları ve mutlu mutlu çıktım A101 den dışarda anlamsızca sırıtarak evin yolunu tuttum :52: Mutluyum ama bir daha kupa alıcağımı sanmam bu kupa işini abarttım biraz 14 tane kupam oldu hepsininde şirin detayları var :46:

Neyse ben artık şu aldığım çerezliklerin ve bardakalrın resmini yükleyim :)
:126:
.webp

Bitaneciğimde çalışırken markete uğruyor ticket'ıyla bana bu indirimde ki dikey süpürgeyi alıyor markası sinbo ama olsun artık bozulana kadar beni idare etse yeter.. O almadan önce pc den araştırmamı istedi araştırdım hakkında pek de kötü birşey okumadım tek eksi yönü sesiymiş söyledim aldı :)

$Sinbo-SVC-3447.webp

Son düzenleme:
Yeni başladığınız belli oluyor, ne mutlu size hiç başamamış biri olarak özendm vallahi :34: hepsi çok güzel devamı da gelir inş.. ağız tadıyla kullanmanızı nasip etsin Allah :nazar::nazar::16:

güle güle kullannn hepsi cok güzel...

inekli caydanlıgın siyah-beyaz olanı bende de var, benim de nişanlım aldı :1: çok şirin birşey gerçekten :16:

:nazar:guzel gunlerde gule gule kullan canım benım gelın olcak kız ceyıze doymazmıs ole dıyor ananem bana hangımız doyuyoruz kııı :16:

somberness ===> Düğün bu sene olunca mecbur iş başa düşüyor şimdiden ne alsam kardır düşüncesiyle alabildiğimce alıyorum:) Darısı senin başına, ilerde nasipse oturacağım evime birşeyler almak çok zevkli,terapi gibi birşey bu çeyiz alma işi :))

Cookie Dough ===> Sağol tatlım Teşekkür ederim sende güle güle kullan aldıklarını :) Bu inekli çaydanlık hakkında tek korktuğum şey ateşin üzerinde birşey olur mu korkusu internette bazı kullananlar var ama ne kadar uzun süreli kullandılar o belirtilmemiş inşallah korktuğum şeyler olmaz :)

Sasmalik ===> Sağol canım benim teşekkür ederim :) Anneannen çok haklı gerçekten insan doyamıyor :) Yazdım bu sözü bir kenara ilk defa duydum hoşmuş :))

Son düzenleme:
Çeyiz alışverişi çok güzel, özellikle sevgili ya da nişanlıyla almak daha bi güzel :D güle güle kullanın

Bugün Bim günü..! Sabah erkenden gidip önceden kararını veriğim ürünleri aldım..

Bana gelen misafirlerim için 2 adet mikrofiber slikon yastıklar..

$1_buyuk_51032541_silikon_yastik_330x280.webp

Yastıkları alıp çıkıtıktan yarım saat sonra aklıma gelen ve geri dönüp aldığım 2 kutu kulplu bardaklarım.. Bunlar da hayatımın aşkıyla içiceğim bol köpüklü sıcak içeceklerimin hayalini kurdum bile :) Ama artık bardak almamalıyım biri beni durdursun :9:

$1_buyuk_29647653_kulplu_bardak_330x280.webp

Ve son olarak Bitanecik biraz önce msj attı ve bir danoneci yakalayıp 12 adet muffin kalıbı aldığını söyledi.. Daha sonra tekrar alıcakmış :)

$kek kalıbı.webp

Back
X