Merhaba değerli arkadaşlar beni lütfen can kulağıyla dinleyin ben 4 yıllık evli beden eğitimi öğretmeni olan bir bayanım özellikle mesleğimi söyledim anlatacaklarımın sonunu tamamlasın diye bu sene bebek düşündüğümüz halde olmuyordu neden mi çooooooook neden varmış;inanın hatalarımızın neresinden başlasam ki ama toparlayayım kıssadan hisseye , eşimle üniversite 3.cü sınıfta aynı okulda tanışmış yeni bir ilişkinin tohumlarını atmak üzereydik ona olan aşkım derlerdide inanmazdım tam bir kara sevdaya dönüştü neyse uzun ilişkinin sebeplerini çoktan hazırlamışız megerse fazla ayrıntıya girmeden değiniyim ,4 yıllık bir nişanlılık dönemi başladı bu dönemde evlenemiyorduk askerlik maddiyat hiçbir aile desteği olmadan birşeyler yapmaya çalışıyorduk yüce Allahım, bilirim bizi hiç yalnız bırakmadı ama biz allahın desteklerini burnumuzun ucunda görmeye çalışırken bir yerdende birşeylerin ucunu kaçırıyorduk evet insan oğluyuz işte ben ALLAHI o anlarda sadece yürekle hissederdim özel bir çocuk olduğumuda bilirdim (yetim)hep bizi sakınırdı gözlerim açılmadaki üniversiteyi kazandıktan sonra ortamımız çok farklıydı o artamda herşey normaldi sanki, evet herhalde hayatı yaşamak kavramı bu olsa gerek diye düşünürdüm BİRGÜN bu asi özgürlük beni buralar kadargetirecekmiydi ben şuanki eşimle beraber olmuştum eeeeeeee şimdi hatalar başadı hamile kalmıştım bu şartlarda olamazdı o çocuk aldırdım aradan 1 yıl daha geçti yine hamile kalmıştım bu da olamazdı daha gençtik ve ailem duyarsa mahvolurdu aldırdım nerdeyse ölüyordum ne kötüydü of anlatınca bile çok üzülüyorum neyse ama sonunda birşeyler beni rahatsız etmeye başladı böyle olmayacaktı benim hep hayalimdi aslında o evllik gününde eşine o özel anı yaşatmak kısmette değilmiş ya anlamadan oldu çünkü doğuştan esnekmiş zar neyse artık eşimle konuşmuştum evlenedek birşey yapmamlaıydık günahlarımız bedeli çok ağır olacaktı evllik anıda yaklaşmak üzereydi sonunda 1 ay kalmıştı ve ben bir akşam üstü acyip bir kanmaya tutuldum kormuştum regli zamanımda değildi ve hasteye aileme hissttirmeden gittihimde 3. çocuğu kaybediyordum olmamalıydı onu kaybetmemliydim eşimle konuştum eğer kurtarırsak zaten evlenicez... malesef hastanede yattığım halde olmadı acilen amaliyata girdim aman Allahım artık çok yıpranmış ve çok yorgun hissetmiştim hep içimde yarım kaldı çocuklar ben onları hep istemiştim aslında ama eşim hiç ama hiç cesaretli değildiki aslında içinde anlatacak çok atladıklarım var sizi sıkmıcam ben bu arada kendimi toparlayamıyordum birgün başka bir sebepten dolayı doktara gittiğimde o sebepte çocuk olmadığı halde göğsümden süt geliyor ve başım ağrıyordu öğrendim beynimde tümör varmış yıkıldım acaba kötü huylumuydu netse artık tedaviye başladım neyse hala evlenmeye azkaldı ama bu arda eşim kabakulak oldu felaketin habercisiymiş neyse atlatık derken sonunda evlenmiş gözyaşlarımız bizi avutuyordu ikimizde zorlu bir5 geçmişe sünger çekmeyi çok istedik bütün evlilik işlerini biz hallediyorduk annem acyip despot ve geleneklerin düşkünüydü ona göre evliliğim süper olmalıydı vesayre sonunda evlendik ya işte ardan 4 yıl geçmiştiki biz bu zaman zarfında hiç aslın da korunmuyorduk ben sadaece süt hormanlarımdan dolayı olmadığını düşünüyordum ve herkeste öyle bilmişti ama birgün ortam gereği artık arkadaşlarıların hepsi deli gibi bebek istiyor tam 5ay boyunca bunları konuşuyorduk arkadaşlarım okula güzel haberlerle geliyor nerdeyse 7 arkadaştan 5 hamile kalmıştı artık birşeyler yapmalıydım kader insanı yönlendiriyor bu ortam bana bunu yaşatıyordu ensonununda tüp bebek merkezine gidip orda bütün tetkikleri yaptırdık maleseki eşimin kabakulak geçirmesi bizm umutlarımızı kırdı doktorun sölediğine göre 20 milyon sperm olması gerkirken 5-10 tane evet öyle bir arada tekrar yaptı 7 milyon değişkenlik gösteren bir durum muş zaten spermlerinde bu şekilde ulaşması nerdeyse olanaksızmış ve tüp bebek yaptırtık ağustos 13 de malesef olmadı ama bu süreçte ben namaza başlamıştım kuarnın acıklamasını okuyor ALLAHIN BANA cevaplarını hissediyordum hiç ama hiç isyan etmedim aedememki yaptıklarımızın cefasıdır belki dedim ve Allaha hep yakın olamaya başladım ONDAN DEFALARCA AF DİLEDİM,onu anlamaya çalışıyorum hala ... inanılmaz bir huzurmuş o ona sığınmak hrekesten öte dilde de değil hissetmek korkmuyordum andan başkasından karanlıkta evimin içinde yürümeye başlamıştım ona sığınmayı hissediyordum hep kuranın türkçe açıklamasını okudukça herşeyin ne kadar boş olduğunu anlıyordum doğru olanın ne olduğunu rahmetin yüreğime sızışını rüyalrımdaki işaretleri.... ne güzelmiş onu, peygamberimizi anlayarak isteyerek tanımak kulaktan dolmalarla olmazki iman din bilgisi neyse ama lütfen Allah aşkına beni hissedin şeytanın hep fesfese sözleri gelir kulağımıza şuan bahsettiklerimden dolayı o kötü olan düşünceler teslim olamamak lazım ben gerçekten sığındım ne kaybederizki ona takva etsek neyse şuan hamileyim TÜP BEBEK YAPTIRMADAN BİR BEBEĞİMİZ VAR .LÜTFEN HADİ KALKIN! BEN KAPALI BİRİSİDE DEĞİLİM KAPALI OLANLAR LÜTFEN YANLIŞ ANLAMASIN HEPİMİZİN İNANCI YÜREĞİ BİR OLSUN ALAH YARDIMCINIZ OLSUN LÜTFEN DAMİ OLUN ALLAHA DURMAYIN OKADAR İŞ YAPIYORUZ SPOR YAPIYORUZ BOĞAZIMIZ İÇİN ZAHMETSİZCE KALKIYORUZ AMA SDECE KENDİMİZ İÇİN Kİ ONA YİNE FAYDAMIZ YOK ADIM ATMIYORUZ YOGA HARAKETLERİ BİLE BİR İBADET ŞEKİ AMANEDENSE... KONUŞULACK KONU ÇOK HOŞÇAKALIN HEPSABIRLI OLALIM BENİM SINAVIMDA BİTMEDİ...................................
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mucizemin yaratıcısı allahım sana ne yapsam az olur ve herkesin önünde sana binlerce
- Konu Sahibi Fatos81
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba evet kötü tecrübelerin olmuş ama sen doğru olan yolu bulmuşsun içini ferah tut keşke herkes senin gibi yaşananlardan ders almayı bilse sen rabbine sığınmışsın o sığınan kulunu geri çevirmez ne mutlu sanaki sana lütfunu bahşetmiş mucizene kavuşturmuş sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
fatoşcum o kadar sevindim ki bu yazını okuyunca beni hatırladın mı? önceki denemende aynı tarihlerdeydik ikimizin de negatifti ben 3.denemede çok şükür bu mutluluğu tattım gerçi daha o kadar başındayım ki...bir daha senle buralarda denk gelemedik bak şimdi senin de bu güzel haberini almak kısmetmiş Allah hepimizinkini hayırlısıyla tamamına erdirsin...çok mutlu oldum senin için :)
ne mutlu sana canım, Rabbim sana en güzel hediyeyi vermiş, tabi senin yaptığın tövbeler karşılığında, belki de senin ona yaklaşman için bebeğin olmaması da bir sebepti, zaten yaşadığımız herşey birşeylerin sebebi ya da sonucu değil mi? Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almanı nasip etsin, darısı başımıza...
mevlana hazretleri boşuna dememiş.ne olursan ol yine gel,diye...bu kendim de dahil hepimize...onu gerçekten unutuyoruz.zorda kaldığımızda hatırlayıveriyoruz...benim de bebişim yok malesef...bu konuda bende geçmişte yaptığım hatalarım vardır eminim...belki onların bedelidir diyorum...cennetime girmeyi sabırsızlıkla bekliyorum....
selam önce arzuhalıme şunu söylemek isterım canım asla böyle düşünme yaptığın hatalar bebek sahıbı olmana engel değıl bu sadece çok zor olan bı sınav imtıhan inş bu sınavı sabırla geçersın hatalara gelınce şu dunyada hatasız kul olmaz........hıçkımse mukemmel değil yada allah iyilere verıyor değil hatta allha sevdığı kullarına verıyor bu imtıhanları ..........inş tevbe eder af dılerız........
fatoş81 canım rabbım inş sabrının karşıılığını versın rabbım kımseyı sıkıntıda komasın her şeyı eniyi bılen o inş daha guzel gunler versın cumlemıze............sabrın ne guzellllllll
fatoş81 canım rabbım inş sabrının karşıılığını versın rabbım kımseyı sıkıntıda komasın her şeyı eniyi bılen o inş daha guzel gunler versın cumlemıze............sabrın ne guzellllllll
Canim sonunda Allahin takdiriyle refaha ermissin..ne guzel onca olanlara ramen bulmussun dogru yolu...Allahtan herseyin hayirlisini dilemek lazim evet..biz dileyelimde ya verir ya vermez artik O'na kalmis birsey. Biz istiyelim yeterki.
hersey gonlunuzce olsun..dualarimiz kabul buyurur insallah
hersey gonlunuzce olsun..dualarimiz kabul buyurur insallah
yazdıkların gerçekten çok acı tecrübeler ama yaşadıklarım yaptıklarımın cezası diye düşünme Allah sevdiği kuluna dert verirmiş sabrını sınamak için demek ki hiç isyan etmedin ki mükafatını aldın hernimet bir külfet karşılığıdır...Allah sağlıklı bir şekilde bebeğini büyütmeyi nasip etsin