mucizemin hikayesi sizlere umut olsun kızlar:DENİZ tadında mutluluk

hepinize merhabalar

ben ağustos ayında tüp bebek yaptıranlar topiğindenim
düşüncelere boğulup kasvet içinde geçirdiğim günlere umut gözyaşları kattınız.
hepinize sağlıklı, mutlu ve gönlünüzün istediklerine kavuştuğunuz bir hayat diliyorum...

canım ben bankacıyım,arkadaşımla az önce gözyaşları içinde okuduk...
hikayen benimkine benziyor yer yer...
Şuan 42 yaşımdayım..
ben evlenir evlenmez hamile kalıp,oğlum benim sağlık problemlerim yüzünden alındı..
ilk 35 yaşımdaydım hamile kaldığımda..
sonra 2010 da bahçecide ilk tüp bebek denemesi kötü bir doktor ve negatif sonuç ve 2 sene hayata küsüs..bir sürü problem..
şimdi yeniden moral ve motivasyon...çünkü bizim sebebi belirsiz intertifilite...
2.kez bahçecide bu kez erbil yağmurda deniyorum..
dondurulmuş transferim 25/26/27 ağustos tarihlerinden birinde gerçekleşecek...
hayırlısıyla bebişlerimi kucağıma alsam..
ah 8 senelik hasretimiz bir bitse eşimle...
inşallah,inşallah doktorum bana,ben doktoruma inanıyorum...
bu kez olacak...
şimdi benim zamanım...
mucizeme kavuşacağım eşimle...

selam kanbar ben de bankacıyım, çok heyecanlı görüyorum seni inşallah gönlüne göre olsun ben de bu aralar tüp bebek yaptıracak merkez araştırmasındayım inşallah sen başlatta biz de arkdan gelelim ben de :nazar:45 yaşındayım

hikayemi okuyup güzel dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim.şu an tedavi aşamasında olan yada sonuç bekleyen tüm arkadaşlarımın yüzlerini güldürsün Allahım inşallah.sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.sevgiler...

banada rezervin bitti bitiyor hemen tüp bebek dendi. belki önümüzdeki ay o şansında olmayacak dendi . şükür kızım kollarımda şimdi söylenen dikkat et hamile kalırsın! hani benim rezerv bitiyo du? bu doktorları anlamak zor...

Back