mucizemin hikayesi sizlere umut olsun kızlar:DENİZ tadında mutluluk

gorkemli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
1.184
3
156
İzmir
merhaba sevgili anne adayları.2007 yılından beri bu kulübe üyeyim.36 yaşındayım.6 seneden beri bebek sahibi olma mücadelesi içine girdim.sayısız başlıklarda umut arayışımı sürdürdüm sizler gibi hep yeni birşeyler öğrenmenin azıcık bir umut ışığının peişnden koşmaya çalıştım.şimdi ise bebeğimi beklerken topiğinde sevgili arkadaşlarımla birlikte bebeklerimizi büyütmenin sevincini yaşıyoruz.. bugünün bizim hayatımızda çok önemli bir yeri var.9 ağustos :bir mucizenin başlangıcı.geçen sene tamda bugün dünyalar güzeli kızıma hamile olduğumu öğrendim,hemde hiç beklemediğim bir zamanda,ege akdeniz turunda:)))

2007 yılında normal yoldan hamile kalıp kalp atışı başlamayınca kürtajla alınan ilk yavrumun ardından girdiğim depresyonu atlatınca başladık yeni denemelere..bir yıl boyunca hamile kalamayınca düştük doktor yollarına..herşeyimiz normaldi ama bebeğimiz olmuyordu.bana çok saçma gelen bir konuydu sebepsiz kısırlık,olmalıydı bir sebebi,rahim filmleri, histeroskopiler,laparoskopiler yok yok yok olmuyor. mecburi yaşanan yumurtlama günleri birliktelikleri ızdırap veriyordu zevkten çok.ilk gitttiğim dr dediki aşılama yapalım iyi dedik yaptırdık,olmadı bir daha.olmadı tüp bebek.sonuç:negatif:senin yumurta rezervin azalmış.bir daha deneyelim.başka bir drla devam ettik ondada bir tüp bebek :sonuç:negatif:senin yumurta rezervin bitmek üzere bir daha yapalım.başka bir drla devam ettik ondada bir tüp bebek.sonuç:senin yumurtan bitttbitiyor kıbrıstan taşıyıcı anne bulalım.o gün doktor dönüşü eşime arabayı durdurtup viyadükten kendimi aşağı atmayı düşünecek kadar çaresiz, bitkin,ve tükenmiştim adeta.bağıra bağıra ağladığımı şimdi bile burnum sızlaya sızlaya hatırlıyorum.o günden sonra umudumu kaybettimmi?? hayır ??

ama tedavi defterini uzun süreliğine kapatma kararı aldık.çünkü hem maddi açıdan hemde hormonların vücuduma verdiği zarardan bayağı yıpranmıştım.artık sadece maneviyata yöneldim.her sabah kahvaltımı bile yapmadan meryem suresi okumaya başladım 98 ayetten ibaret olan bu sureyi internetten bulup yazıcıdan çıkardım.hikayesi tam da bize uyuyor.. yorucu bir yılın ardından eşimle tura çıktık.beni normalde deniz tutmaz.ilk gün heralde yediğim bişey dokundu ondan bulantım var dedim,ertesi günkü motor gezisinde yine bulantım olunca bende şimşekler çakmaya başladı .eşime kaldığımız otelin yakınındaki bir eczaneden test aldırdım ve sabah 6 ya saat kurup testi yaptım .sonuç çift çizgiiiiiiii.Allahım olamaz nasıl yani benim yumurtam yokki ,olsada birsürü tedaviyle tutmamış sıradan ilişkimizdemi tutacak.eşimi kaldırdım hemen inanmadı bana,test bozuktur diyor .aşkım diyorum 6 yıldır her ay defalarca yapıyorum bu testi şimdimi bozuk hadi bir hastane bulu p kan testi yapalım diyorum.hayır yarın bir daha yap yine çıkarsa gideriz diyor.neyse uzatmıyım ertesi günde aynı sonuç çıkınca soluğu hastanede aldık ve mucizemizin içimde filizlenmeye başaladığını öğrendik.o gün o hastanede olmalı ve yaşadığımız sahneyi görmenizi isterdim.hemşiresinden doktoruna temizlikçisinden sekreterine hepimiz ağlıyorduk.bizim için fethiyenin yeri artık daha bir anlamlıydı.

sizlere şunu söylemek istiyorum.benim yaşadığım bu hikayeden çıkacak tek bir sonuç var Allah OL DEYİNCE OLUYOR.tıpa güvenmek evet gerekli mi bence değil.çünkü bana yurtdışından donör getirtecek kadar çaresiz olduğumu hissettiren tıbba ne kadar güvenebilirim..

sizlerinde en kısa zamanda kucakları cennet kokulu yavrularla dolmasını her gece yattığımda Allahımdan istiyorum.Çünkü ben çok ağladım çok içim yandı bir bebek görünce içimden ateşler çıkıyordu...dua edin bol bol.Bu mucize ancak inançla gerçekleşi,yor.sevgiler..

Son düzenleme:
merhaba sevgili anne adayları.2007 yılından beri bu kulübe üyeyim.36 yaşındayım.6 seneden beri bebek sahibi olma mücadelesi içine girdim.sayısız başlıklarda umut arayışımı sürdürdüm sizler gibi hep yeni birşeyler öğrenmenin azıcık bir umut ışığının peişnden koşmaya çalıştım ve bugünün bizim hayatımızda çok önemli bir yeri var.9 ağustos :bir mucizenin başlangıcı.geçen sene tamda bugün dünyalar güzeli kızıma hamile olduğumu öğrendim,hemde hiç beklemediğim bir zamanda,ege akdeniz turunda:)))

2007 yılında normal yoldan hamile kalıp kalp atışı başlamayınca kürtajla alınan ilk yavrumun ardından girdiğim depresyonu atlatınca başladık yeni denemelere..bir yıl boyunca hamile kalamayınca düştük doktor yollarına..herşeyimiz normaldi ama bebeğimiz olmuyordu.bana çok saçma gelen bir konuydu sebepsiz kısırlık,olmalıydı bir sebebi,rahim filmleri, histeroskopiler,laparoskopiler yok yok yok olmuyor. mecburi yaşanan yumurtlama günleri birliktelikleri ızdırap veriyordu zevkten çok.ilk gitttiğim dr dediki aşılama yapalım iyi dedik yaptırdık,olmadı bir daha.olmadı tüp bebek.sonuç:negatif:senin yumurta rezervin azalmış.bir daha deneyelim.başka bir drla devam ettik ondada bir tüp bebek :sonuç:negatif:senin yumurta rezervin bitmek üzere bir daha yapalım.başka bir drla devam ettik ondada bir tüp bebek.sonuç:senin yumurtan bitttbitiyor kıbrıstan taşıyıcı anne bulalım.o gün doktor dönüşü eşime arabayı durdurtup viyadükten kendimi aşağı atmayı düşünecek kadar çaresiz, bitkin,ve tükenmiştim adeta.bağıra bağıra ağladığımı şimdi bile burnum sızlaya sızlaya hatırlıyorum.o günden sonra umudumu kaybettimmi?? hayır ??

ama tedavi defterini uzun süreliğine kapatma kararı aldık.çünkü hem maddi açıdan hemde hormonların vücuduma verdiği zarardan bayağı yıpranmıştım.artık sadece maneviyata yöneldim.her sabah kahvaltımı bile yapmadan meryem suresi okumaya başladım 98 ayetten ibaret olan bu sureyi internetten bulup yazıcıdan çıkardım.hikayesi tam da bize uyuyor.. yorucu bir yılın ardından eşimle tura çıktık.beni normalde deniz tutmaz.ilk gün heralde yediğim bişey dokundu ondan bulantım var dedim,ertesi günkü motor gezisinde yine bulantım olunca bende şimşekler çakmaya başladı .eşime kaldığımız otelin yakınındaki bir eczaneden test aldırdım ve sabah 6 ya saat kurup testi yaptım .sonuç çift çizgiiiiiiii.Allahım olamaz nasıl yani benim yumurtam yokki ,olsada birsürü tedaviyle tutmamış sıradan ilişkimizdemi tutacak.eşimi kaldırdım hemen inanmadı bana,test bozuktur diyor .aşkım diyorum 6 yıldır her ay defalarca yapıyorum bu testi şimdimi bozuk hadi bir hastane bulu p kan testi yapalım diyorum.hayır yarın bir daha yap yine çıkarsa gideriz diyor.neyse uzatmıyım ertesi günde aynı sonuç çıkınca soluğu hastanede aldık ve mucizemizin içimde filizlenmeye başaladığını öğrendik.o gün o hastanede olmalı ve yaşadığımız sahneyi görmenizi isterdim.hemşiresinden doktoruna temizlikçisinden sekreterine hepimiz ağlıyorduk.bizim için fethiyenin yeri artık daha bir anlamlıydı.

sizlere şunu söylemek istiyorum.benim yaşadığım bu hikayeden çıkacak tek bir sonuç var Allah OL DEYİNCE OLUYOR.tıpa güvenmek evet gerekli mi bence değil.çünkü bana yurtdışından donör getirtecek kadar çaresiz olduğumu hissettiren tıbba ne kadar güvenebilirim..

sizlerinde en kısa zamanda kucakları cennet kokulu yavrularla dolmasını her gece yattığımda Allahımdan istiyorum.Çünkü ben çok ağladım çok içim yandı bir bebek görünce içimden ateşler çıkıyordu...dua edin bol bol.Bu mucize ancak inançla gerçekleşi,yor.sevgiler..

rabbim bebeğinizle size ömür boyu güzel günler göstersin inşallah...öyle güzel yazmışsınız ki,rabbim ol dedikten sonra herşey oluyor,yoksa bütün tedaviler boşa...tedaviyle olduğunda da aynı rabbim nasip etmezse nasıl olur...

bende sizinle aynı süreçlerden geçtim ve hala da devam ediyor tedavim,inşallah bize de rabbim nasip eder bebeklerimize kavuşmayı,dualarınızı eksik etmeyin ne olur,bebeğinizle beraber nice güzel zamanlr geçirmeniz dileğiyle...allah bağışlasız onu size,sizi ona.........

Canimmm benimm,beni aglattin bir yandan guldurdun.biliyor musun kendimi o an yaninizdaymis gibi hissettim.sukurlerrr olsun buyuk arzuna kavustun.Allah uzun ,saglikli omur nasip etsin Deniz kizima .suan birsey yazamiyorum hikayeni ne kdr bilsemde okuyunca daha da bir dolu dolu oldum,sukurler olsun Rabbime .Allah kimseye aratmasin ,herkese gostersin bu guzel mutlulugu

merhaba sevgili anne adayları.2007 yılından beri bu kulübe üyeyim.36 yaşındayım.6 seneden beri bebek sahibi olma mücadelesi içine girdim.sayısız başlıklarda umut arayışımı sürdürdüm sizler gibi hep yeni birşeyler öğrenmenin azıcık bir umut ışığının peişnden koşmaya çalıştım.şimdi ise bebeğimi beklerken topiğinde sevgili arkadaşlarımla birlikte bebeklerimizi büyütmenin sevincini yaşıyoruz.. bugünün bizim hayatımızda çok önemli bir yeri var.9 ağustos :bir mucizenin başlangıcı.geçen sene tamda bugün dünyalar güzeli kızıma hamile olduğumu öğrendim,hemde hiç beklemediğim bir zamanda,ege akdeniz turunda:)))

Denir ki, "mucize, sadece kendine inananlar için gerçekleşirmiş". Allah mutluluğunu daim etsin...

canım benim ağladım inan okurken senin kadar olmasa da ben de bekledim ve isteyip de olmamasının nasıl birşey olduğunu biliyorum ama çok şükür şimdi yavrularımız kucağımızda allah hepimize kuzularımızla sağlıklı uzun ömürler nasip etsin bekleyenlerin de tez zamanda kucaklarını doldursun yüzlerini güldürsün inşallah.ben de 10 senden 10 gün sonra öğrenmiştim iremimin benimle olduğunu

canım ben bankacıyım,arkadaşımla az önce gözyaşları içinde okuduk...
hikayen benimkine benziyor yer yer...
Şuan 42 yaşımdayım..
ben evlenir evlenmez hamile kalıp,oğlum benim sağlık problemlerim yüzünden alındı..
ilk 35 yaşımdaydım hamile kaldığımda..
sonra 2010 da bahçecide ilk tüp bebek denemesi kötü bir doktor ve negatif sonuç ve 2 sene hayata küsüs..bir sürü problem..
şimdi yeniden moral ve motivasyon...çünkü bizim sebebi belirsiz intertifilite...
2.kez bahçecide bu kez erbil yağmurda deniyorum..
dondurulmuş transferim 25/26/27 ağustos tarihlerinden birinde gerçekleşecek...
hayırlısıyla bebişlerimi kucağıma alsam..
ah 8 senelik hasretimiz bir bitse eşimle...
inşallah,inşallah doktorum bana,ben doktoruma inanıyorum...
bu kez olacak...
şimdi benim zamanım...
mucizeme kavuşacağım eşimle...

gözyaşlarıma engel olamadım nede güzel yazmışsınız Rabbim evladınızı size bağışlasın inşaallah Allah mutluluğunuzu bir daim eylesin tüm isteyenlere bu güzel duyguyu nasip etsin inşaallah

yavrularımızı hasretle beklediğimiz yol arkadaşım, çok derin anlatmışsın yaşdıklarını etkilenmemek, mucizeye inanmamak mümkün değil. topiğimizde de yazdım ama tekrar ben de dua ediyorum burdan, dileyen herkese nasip olsun bu mucize...

Okuyan herkeste aynı tepki : gözyaşları
Benide hıçkırıklara boğdu tabiki....mücadeleyi kazanan anneler bız sizden bayragi teslim aldık hala ağlıyoruz :((( canımız yaniyo en cok ta siz anlıyorsunuz....umut hikayeleri de olmasa NEFES alamıyorum....
Dualarınızı eksik etmeyin ! Bebeklerinizi saglikla büyütün...

Bebek için uğraşlar verdiğinizi biliyordum ama bu kadarını bilmiyordum. Topiğe sonradan dahil olduğum için konuya hakim değildim sanırım.
Biz aramadan hatta aklımızda bile değilken verdi Allah miniğimizi. O yüzden yaşadıklarınızı tahmin etmeye çalışmak bile çok güç geliyor bana.
Yazdıklarını gözler ıslanmadan okumak da mümkün değil.
Allah mucizenizi size bağışlasın inşallah canım Deniz'li günler sizin olsun :)
Ve kimseyi aratmasın inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın, amin.

Okuyan herkeste aynı tepki : gözyaşları
Benide hıçkırıklara boğdu tabiki....mücadeleyi kazanan anneler bız sizden bayragi teslim aldık hala ağlıyoruz :((( canımız yaniyo en cok ta siz anlıyorsunuz....umut hikayeleri de olmasa NEFES alamıyorum....
Dualarınızı eksik etmeyin ! Bebeklerinizi saglikla büyütün...

Canım arkadaşım wannam ne güzel yazmışş.Zaten gözüm yaşlıydı heptenn foraa oldumm..
İnş Yaradan böyle mucizeleri bizlerede yaşatsınn..

zaten öyle zorki herşey yazını okuyunca bıraktım kendimi.. saklanarak ağlıyorum..eşim kızıyo... ama çok istiyorum......
allah bebeğinle sana uzun sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin.....
Allaha emanet olunnn

Canım arkadaşım wannam ne güzel yazmışş.Zaten gözüm yaşlıydı heptenn foraa oldumm..
İnş Yaradan böyle mucizeleri bizlerede yaşatsınn..

canımsınn millstone seni çok seviyorum çok
dualarımdaasın şu sahur vakti inan...kocaman tertemiz bir kalbin var kuzucumm başarcaz Allahın izniyleee...bitecek bu gözyaşları:54: ve tabii ilknurleventim kader arkadaşım:16:

Son düzenleme:
Şu anda ağlıyorum gerçekten..

Bu yazıyı okuyupta gözüm dolmadı diyen varmıdır acaba..

Çok doğru söyledin ALLAH OL DERSE OLUR... kimse mani olamaz kurban olim güzel Allah'ıma :)

Bende 1.5 yıl uğraştım bebek için banada çok zor hamile kalırsın yumurtalıkların tembel çalışmıyo dediler hep eşimde ben hastaneye gitmem bende bişey yoktur diye tutturdu...

bir sürü ilaç vs vs tedavi yok olmadı daha adet göremezken yumurtalayamazken nasıl hamile kalacaksın ama öyle bi oluyor ki aynı senin gibi bende bütün tedaviyi bıraktım ki benimki seninkinden çok daha kısa bir süre 1.5 yıl Annem kanserdi onunlada ilgilenmem gerekiyordu sürekli Allah'a emanet dedim bıraktım herşeyi arada birrr gidip test yaptırıyordum ama düzenli çünkü adet olamayınca hastanelik oluyordum sancılarda ben gene Annemi hastaneye götürürken yaptım kan tahlilleriimi bütün hepsi var hormon tahlillerinin gittim sonucu almaya bekliyorum ama gebesin demesini değil sadece tahlili alıcam hormonlarıma bakıcam ona göre söktürücü ilaç içicemki adet olim..

Adam mujdemi isterim dedi ne dedim mujdemi isterim dedi çektim elinden kağıtları baktım evet bthcg fırlamış rakamları hatırlamıyorum bile yok dedim ya yanlış karıştırdılar yanımda abim vardı annemi hastaneye götürdük gitmişken bende tahlil yaptırdım yok dedim bu hastane karıştırdı kesin inanmadım gittim eczaneye idrar tahlili aldım eve gittik yaptık çift çizgiiii Allah allah çift çizgi şaka gibi ertesi gün soluğu hastanede aldım ama hala inanmıyordum taki ulturasonda o minicik kesesini görene kadar Allah'ım yok böyle bi duygu şimdi hafif hafif oynamaya başladı mucize yani gerisi boş Ay çok kötü oldum pecete yetişmiyo ağlattın walla abla beni..

Allah'ım bütün isteyenlere en hayırlısından tez zamanda düşmanıma bile nasip et Allah'ım onun yokluğu onu aramak hiçbirşeye benzemiyor
Kimsenin evini meyvasız bırakma yarabbim ne olur...

Son düzenleyen: Moderatör:
attan düşenin halinden attan düşen anlarmış:(....

bende bir kez gebelik geçirdim. kalp atışları durdu ve 6+5 de kaybettim miniğimi... sonra 14 ay boyunca bitmek bilmeyen sağlık sorunları ile başbaşa kaldım.
prolaktinim yükseldi göğüsümden sütler geldi. içtiğim söktürücülere rağmen hasta olamadım. derken artık özel hastaneler bize yetersiz geldi. prof. da tedavi görmeye başladım.
ilk ay hemen aşılama yaptı dr. o kadar ümitlenmiştim ama olmadı. bir dahaki ay tekrar yapılıp tüp bebeğe geçicektik ve biz o ay kontrole bile gitmedik.
bir hoca teyzeme meryem suresi başlatmıştım. bende okuyordum. derken o ayy hamile kaldım.
şimdi inşallah Allahın izniyle bir oğlum olucak inşallah onu kucağıma alırım.

yavrunuzla güzel günler yaşayın inşallah.

çok duygulandım yazınızı okuyunca hayırlı uğurlu olsun inş çok sevındım yetrlı allahım ol desın bende 2 aşılama 2 tup denedım sonç hep negatıf bende saldım kendımı herşey rabbımın elınde allahım kımseyı çocuk hesretıyle sınamasın çok zor

böyle güzel hikayeleri okuyunca umudum yine yeşeriyor Rabbim sizleride bebeklerinizide korusun şu mübarek günlerde canı gönülden isteyen herkese hayırlısı ile anne olmayı nasib etsin inşallah banada. bende yazmak istiyorum mucizemi artık Allahım tez zamanda yüzümüzü güldürsün

Canım geröekten bu anlattıklarınız umut oluyor bizlere allah hepimiz için ol der inşallah yer gök dua üzerine ben arapça bilmiyorum ama okumaya başlayacağım meryem suresini rabbim hepimizin yardımcısı olsun dularımızı kabul etsin göşyaşlarımı tutamıyorum abır etmek gerek sanırım
çıkarsa kalbinde yara
yaradan dönüştürür bunu bir hayra
sen sabretmesini bilirse yaradan düşürmez seni dara
kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya
sen sabretmesini bilirsen
mevlan cevap verir duaya

Back