Mucizem Benimle !!!

avare34

Bal oğlum abi oluyor
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
618
103
123
34
Kızlar Rabbime binlerce kere şükürler olsun ki 2,5 senelik bekleyişimizin ardından bize meleğimizi yolladı.Dün akşam kan testiyle öğrendik.İnşallah rabbim kimsenin kucanı boş bırakmasın.İsteyen herkese bu duyguyu tattırsın.:49::emir_bebek:

ALLAH kucağınıza almayı nasip etsin. Bir aylık taze gelın olarak ben bile bu kadar bebek isterken Rabbim bekleyen herkese evlad nasip etsin inş

ALLAH kucağınıza almayı nasip etsin. Bir aylık taze gelın olarak ben bile bu kadar bebek isterken Rabbim bekleyen herkese evlad nasip etsin inş

Amin.Saol canım inş. o günleri de görürüz.Zor şeyler atlattık ama çok şükür hepsi geride kaldı.Rabbim sana da çok aratmadan verir inş.

Canım arkadaşım Allah yüzünüzü hep güldürsün inşaallah, Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı da nasip etsin, sen bebeğini çoktan hak etmiştin, sağlıklı ve hayırlı evlat olur inşaallah çok mutlu oldum adına hep derdin ya bana uzak geliyor ''anne'lik'' nasıl birşey hayalini bile kuramıyorum diye bak işte artık sende annesin... Rabbim isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım arkadaşım Allah yüzünüzü hep güldürsün inşaallah, Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı da nasip etsin, sen bebeğini çoktan hak etmiştin, sağlıklı ve hayırlı evlat olur inşaallah çok mutlu oldum adına hep derdin ya bana uzak geliyor ''anne'lik'' nasıl birşey hayalini bile kuramıyorum diye bak işte artık sende annesin... Rabbim isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

saol bebeğim allah sana da tüm isteyenlere nasip etsin.Kimsenin kucanı boş bırakmasın.Allah bana bu duyguyu tattırdı dualarımı geri çevirmedi yüzümü güldürdü.Çok şükür Hikmet sahibi kudret sahibi olan o.Binlerce kere şükürler olsun.

Tebrik ederimm, hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah :emir_bebek:

Allah tamamına erdirsn inşaallah arkadaşım çok mutlu oldum sizin adınıza Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tüm hasretle bekleyenlerede bu duyguyu nasip etsin inşaallah

Tebrik ederimm, hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah :emir_bebek:

Amin teşekkür ederim. :9:

Allah tamamına erdirsn inşaallah arkadaşım çok mutlu oldum sizin adınıza Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tüm hasretle bekleyenlerede bu duyguyu nasip etsin inşaallah

Amin saol teşekkür ederim.Gerçekten müthiş bşy rabbim kimseye aratmasın kimsenin kucanı boş bırakmasın inş.

Aminnn canım gözünüz aydın Rabbim olmayanlara da versin inşallah.
Allah evladını sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin.

tebrikler.rabbim saglıklı bi şekikde kucagına almayına nasip eder

hayırlı olsun güzelim sağlıkla dünyaya gelsin inşallah...

Saol Allah razı olsun.

Aminnn canım gözünüz aydın Rabbim olmayanlara da versin inşallah.
Allah evladını sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin.

Amin canım allah razı olsun çok güzel dua etmişsin saolasın.

tebrikler.rabbim saglıklı bi şekikde kucagına almayına nasip eder

Teşekkür edeim canım.

Herkese teşekkür ederim.Ama malesef bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.Rabbim inş. tez zamanda tekrar nasip eder.

Back