E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kelebekcik
DENEYEn varmı arkadaşlarrr:dance:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kizlar. Internetden sac icin maskeler ararken buldum siteyi yeniyim burda:).Saclarim cok kotu bir sekilde dokuluyor bi de uzun sac hastasiyim ama cok gec uzuyor saclarim uclari da surekli kiriliyor caresiz kaldim saclarimi elime aldigimda cok az bisey geliyor artik ((
Havucu denemek karari aldim.Kayniyor simdi havuclar 1 tane de sarimsak atdim suya,bugun ilk gun bakalim ne olucak :)
bn havuçla turbu karştrp yapmştmm saçmda öle pek uzama olmadı ama saçlarm yumuşacık oldu :) bıde bnm saçlarm çok yanık kıyamıorm saçlarımı kestrmeye bi önerisi olan varmıı acaba ???
dökülme kronikse bence dışardan yapılan şeylerin pek etkisi olmaz. yani çinko veya demir eksikliği olabilir sebebi, bu da oral yoldan takviyeyle telafi edilebilir. ama mevsimsel dökülmelerde bu tip yöntemler dökülmeyi durdurmasa da azaltabiliyor. havuç ne kadar işe yarar bilmem ama benim tavsiyem ısırganı mutlaka deneyin. hem dökülmeye karşı, hem de uzama için birebir.buyrunnnnnnnnn
bir de yeni çıkan saçlarınızın daha güçlü olması ve kolay kırılmaması için biotin takviyesi de yapabilirsiniz.eczanelerde mevcut.