How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Doğal Saç Bakım Kürleri Mucize... Havula Sa uzatma

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
[kızlar bu formülü uyguladım saçım çok uzadı ve çok bakımlı dyen biri varmı ?? turp bulamıyorum ben artık .yaza grdikden sonra bide turp iğrenç kokuo:S babamlar kızılyolar....=( eyer havuş işe yarıosa havuç deniycem...?? cevappp lütfen
/B]

turp suyu da aynı formülle yapılıyor
ben turp suyuyla yapıorum şu an
bakım yapıyor ama henüz gözle görülür bir uzama fark edemedim
gerçi daha bir haftayı yeni geçti
7-8 gün içinde 3 kere yaptım
1 ayda 4 cm. uzatıyormuş turplu su
bu formülde havuç yerine turp konarak yapılıyor
turp bulamayanlar ya da kokusunu sevmeyenler havuçla deneyebilirler
saçımızın önce diplerine yediriyoruz(uzaması için)
kalanı da saçımızın her yerine sürüyoruz(bakım için)
önce streç filmle sarıyoruz sonra da ılık havluyla sarıyoruz
ben ayrıntıları söylüyorum arkadaş sağolsun ana formülü yazmış zaten
1-2 saat bekleyince de denildiği gibi şampuanla yıkıyoruz
kolay gelsinzemuszemus

turp bulamaz oldum havuç ile deneyeceğim artık
hem havuç daha iyi kokar kaynatırken
hem de içinde keratin olduğu için daha çabuk uzatacağını düşünüyorum
zemuszemus

bunu havuç yerine turpla yapıyorum ben yumuşacık oluyo saçlarım bundan sonra içine havuçta katar öyle yaparımkaydirigubbakcemile2

geçenlerde havuçla yaptım turptan yumuşak oldu çok beğendim delikafadulden
turp bulana kadar böyle devam ederim artık

2hafta boyunca hergün.

bayağı da yapmışsın aslında canım iyi sabırlıymışsın:) işe yaramadıysa gerçekten, bırak bence, eğer hala bu konuda hırslıysan şampuana sarımsak katmayı dene bence:) turplu su da bana pek yaramadı gibi geldi, şampuana sarımsak katıyorum bakalım 3 gündür, saçının resmini koyan arkadaşın 5 günde uzamış ya ne kdr şaşırdım:) umarım bizimki de uzarzemuszemus

bayağı da yapmışsın aslında canım iyi sabırlıymışsın:) işe yaramadıysa gerçekten, bırak bence, eğer hala bu konuda hırslıysan şampuana sarımsak katmayı dene bence:) turplu su da bana pek yaramadı gibi geldi, şampuana sarımsak katıyorum bakalım 3 gündür, saçının resmini koyan arkadaşın 5 günde uzamış ya ne kdr şaşırdım:) umarım bizimki de uzarzemuszemus

gerçekten onun saçı muhteşem uzuyo yaa :nazar:

belime kadar saçlarım vardı.. kuaför hatası yüzünden yandı :1no2:

uzuuun bi süre boyamıycam artık. toparlansın biraz.. yılan yagı aldım onu deniyorum bi yandan da. sarımsak katma işini de hafta sonu deniycem:D evden cıkmıycağım bi gün olsun garantiye alıyım bi.. koku olmazsa hafta içi de yaparım. eylül gelse de siyah turplar çıksa artık benneyaptımki

gerçekten onun saçı muhteşem uzuyo yaa :nazar:

belime kadar saçlarım vardı.. kuaför hatası yüzünden yandı :1no2:

uzuuun bi süre boyamıycam artık. toparlansın biraz.. yılan yagı aldım onu deniyorum bi yandan da. sarımsak katma işini de hafta sonu deniycem:D evden cıkmıycağım bi gün olsun garantiye alıyım bi.. koku olmazsa hafta içi de yaparım. eylül gelse de siyah turplar çıksa artık benneyaptımki

ay tablet falan güvenemem ben de canım ya..kuaföre vermeseydin parasını hep kafalarının dikine gidiolar kırık aldırmak istiosun çok kesiolar.:kızgın:ben sarımsağı 3 gündür deniyorum canım kokmuyo bende iyice yıkayıp duruladığım için.eğer koku olursa saç parfümü sıkarsınyerimsenibensaçlarımız uzasın yaazemuszemus

ay tablet falan güvenemem ben de canım ya..kuaföre vermeseydin parasını hep kafalarının dikine gidiolar kırık aldırmak istiosun çok kesiolar.:kızgın:ben sarımsağı 3 gündür deniyorum canım kokmuyo bende iyice yıkayıp duruladığım için.eğer koku olursa saç parfümü sıkarsınyerimsenibensaçlarımız uzasın yaazemuszemus

sarımsagı mutlaka deniycem zemuszemus

Back