- Konu Sahibi kelebekcik
çoook saol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çoook saol
arkadaşLar bunu ben yaptıım.
saçLarımı 1 ay önce kestirdim çok kırık olduğu için ve ertesi günden itibaren bu karışımı + badem yağı,zeytinyağı,yıLan yağı karışımını da haftada bi kez uyguLuodum ve 1 ayda gözle görülecek boyutta saçlarım uzadıı önlerini çok fazla kısa kestrmiştim ama yana doğru kullanıodm tepeden toplayınca küçük öndeki saçlarım hep çıkıodu dün farkettim saçlarımı toplayınca artık çıkmıo
üstelik saçlarımı kestrmeye kuzenimle gitmiştim ve kuzenim iş gezisindeydii bugün geldii sabah duştan çıkmıştım ve saçların ne kdar uzamış dedii bende yapıcam senin otlarından dedii
yaşasıııın çok mutluyum birazcık daha uzasaa çok mutlu olucam
sarımsağı nasıl kullanıyosunuz??bende saçlarımı uzatmak istiyorum permadan yandı saçlarım kestirmek zorunda kaldım((
arkadaşLar bunu ben yaptıım.
saçLarımı 1 ay önce kestirdim çok kırık olduğu için ve ertesi günden itibaren bu karışımı + badem yağı,zeytinyağı,yıLan yağı karışımını da haftada bi kez uyguLuodum ve 1 ayda gözle görülecek boyutta saçlarım uzadıı önlerini çok fazla kısa kestrmiştim ama yana doğru kullanıodm tepeden toplayınca küçük öndeki saçlarım hep çıkıodu dün farkettim saçlarımı toplayınca artık çıkmıo
üstelik saçlarımı kestrmeye kuzenimle gitmiştim ve kuzenim iş gezisindeydii bugün geldii sabah duştan çıkmıştım ve saçların ne kdar uzamış dedii bende yapıcam senin otlarından dedii
yaşasıııın çok mutluyum birazcık daha uzasaa çok mutlu olucam
napcağmı şaştm valla. dur bi de şu ahvuç suyunu deneyim.içine de badem yağı zeytin yağı 5ampul evigen katayım. ooohhhh işe yararsa yazarım