How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Doğal Saç Bakım Kürleri Mucize... Havula Sa uzatma

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
3 gündür bunu kullandım ee daha çok yeni bi faydasını göremedim bugünde aktardan yılan yağı,badem yağı ve çamterabentini aldım 1 saat beklettim ama kokusu falan çok kötüydüü ama yapıcam karar verdim (:

2 hafta denemiş bi arkadaş ama hiç uzamadığını yazmış şaşırdım gerçekten..sanırım herkesde aynı etkiyi göstermiyo..kullanıp memnun olan veya olmayan herkesin yorumlarını bekliyorum arkadaşlar

arkadaşlar ben bu formüle garanti veriyorum bide acaip yumuşak saçlarımız oluyo..ayrıca şampuanın içine bephantene ve evigen kattım ben dökülmesi tamamen durdu ve her gün düzleştirmeme rağmen eskisi kadar kırılmıyo artık..isteyene tüm ayrıntıları yazabilirim..özelden de msj atabilirsinz

ve şunu da eklemeliyim saçlarımı en az 190 derecede her gün düzleştiriyorum buna rağmen yok denecek kadar az kırık saçlarımda inanın çok sağlıklı..isteyene en ince ayrıntısına kadar anlatabilirim..

arkadaşLar bunu ben yaptıım.
saçLarımı 1 ay önce kestirdim çok kırık olduğu için ve ertesi günden itibaren bu karışımı + badem yağı,zeytinyağı,yıLan yağı karışımını da haftada bi kez uyguLuodum ve 1 ayda gözle görülecek boyutta saçlarım uzadıı önlerini çok fazla kısa kestrmiştim ama yana doğru kullanıodm tepeden toplayınca küçük öndeki saçlarım hep çıkıodu dün farkettim saçlarımı toplayınca artık çıkmıo (:
üstelik saçlarımı kestrmeye kuzenimle gitmiştim ve kuzenim iş gezisindeydii bugün geldii sabah duştan çıkmıştım ve saçların ne kdar uzamış dedii bende yapıcam senin otlarından dedii (:
yaşasıııın çok mutluyum birazcık daha uzasaa çok mutlu olucam

saçLarımı 1 ay önce kestirdim çok kırık olduğu için ve ertesi günden itibaren bu karışımı + badem yağı,zeytinyağı,yıLan yağı karışımını da haftada bi kez uyguLuodum ve 1 ayda gözle görülecek boyutta saçlarım uzadıı önlerini çok fazla kısa kestrmiştim ama yana doğru kullanıodm tepeden toplayınca küçük öndeki saçlarım hep çıkıodu dün farkettim saçlarımı toplayınca artık çıkmıo (:
üstelik saçlarımı kestrmeye kuzenimle gitmiştim ve kuzenim iş gezisindeydii bugün geldii sabah duştan çıkmıştım ve saçların ne kdar uzamış dedii bende yapıcam senin otlarından dedii (:

canım çok sevindim işe yaradığı için..inş istediğin kadar uzatabilirsinopuyorumnanaktan

sarımsağı nasıl kullanıyosunuz??bende saçlarımı uzatmak istiyorum permadan yandı saçlarım kestirmek zorunda kaldım:(((

sarımsağı nasıl kullanıyosunuz??bende saçlarımı uzatmak istiyorum permadan yandı saçlarım kestirmek zorunda kaldım:(((

canım sarımsağı ortadan ikiye bölüp saç diplerine sürüyosun yalnız o yeni saç çıkartmak için sanırım yeni saç çıkması içinde o bölgeyi kanatana kadar sarımsağı bastırman gerekiyomuş..ayrıca 1 diş sarımsağı da suyla yutuyolar diye duymuştum ama hiç denemedim..

bu karışımı ben de deneyeceğim ;)

yumurta havucun posasıyla mı yoksa kaynayan suyuylamı karıştırılcak anlayamadımkafamçokkarıştı

kaynattıktan sonra süzeceksin.posasını çöpe atacaksın.suyun soğumasını bekledikten sonra yumurtayı içine katacaksın.. :)

ewetttt bende sonucları yasıyorum uzadı mı bılmıyorum :) bana fazla uzamıs gıbı gelmedı ama daha yenıyım o yusden amma velakınn bır yumusama oldu neyse bıs devam dıyoruz:)tskler

Back