Doğal Saç Bakım Kürleri Mucize... Havula Sa uzatma

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
şu anda havuçlu yumurtalı karışım kafamda. ilk defa yapıyorum. buna hergün nasl dayncam bilmiyorum. içime kadar aktı valla. bu arada benm yaptğm bi karışım vardı badem yağı, zeytn yağı ve hint yağından oluşan. 1 çorba kaşığı da ondan ekledm. sonuçları yazarım.bgün ilk gün

havuçlu yumurtalı suyu yaptm.içine yağlarımdan da kattım. kafamda 3 saat beklettim. sonuç: saçlarım kaya gbi oldu ve herzamnkinden daha çok dökldü. avuç avuç kremle anca yumuşadı.bu ilk denemydi. yarn sadece zeytn yağı katp denycem. sonuçları yazarm...

öyle bi şey kesinlkle olmamalıydı canım ya..bence sadce tarifteki gibi yap başka şeyler ekleme içine

öyle bi şey kesinlkle olmamalıydı canım ya..bence sadce tarifteki gibi yap başka şeyler ekleme içine

içine zeytn yağı badem yağı we hint yağı kattm. bunlar zararlı şeyler değil ki. aksine saçı yumuşatması gerekn şeyler. neyse sonuç olarak yumurtadan vazgeçtm. sadece havç suyu we zeytn yağı karştrdm bakalm bgn de sert olck mı.şimdi kafmda şapur şupur akıyo. sonuçları akşama yazarm

yok anacım bu defa ne beyazını ne sarısını koymadım. bi dolu zeytin yağı koydum ama nafile. yne kazık gbi oldu. bana yaramadı bu tarf kızlar. 2 günde saç kremim yarıya indi. umarım sze yarar. ben braktm.by

havuçlu tair işe yarar bişeye benziyo ama ben onu yapmam adım gibi biliyorum.
sarımsak olayına gelince onuda şampuanıma katamam çünkü ben zeytinyağlı sabun kullanıyorum
yapılcak tek şey benim için akşam yatarken 1 diş sarımsak yutmak.
bakalım ne derece işe yarar göricez
hem sarımsak yutmak çok faydalı diyolar.

bir arada turpla aynı tarif verilmişti hiç bi etkisini görememiştik üstelik çok su kıvamında olduğundan saça sürüp güzelce beklenmi akıyo sürekli ensenizden sarsanız bilee

arkadaslar sarmısak tarıfenıde verırmısınız yanı nasıl sampuana koycaz

bende deniyim bari
Uzaması için değil aslında normal hızda uzuyor benimkile ama biraz jızlansın uzaması istiyorum
Benim saçlarım bu aralar çok kuru ve sert sinir oluyorum
Dökülüpde yeni uzayanlar çıkıyor birde yapıştıramıyorum kafama en azından onlar uzar

sarımsağı nasıl kullandığınızı anlatırmısınız kızlar nasıl koyuluyor şampuanın içine sarımsak

ben bugün eczaneden evigen, bepanten ve redoxon (c vitamini) aldım ancak şampuanıma ne kadar ölçüde katacağımı bilmiyorum.bilen biri var mı acaba ?

ben bugün eczaneden evigen, bepanten ve redoxon (c vitamini) aldım ancak şampuanıma ne kadar ölçüde katacağımı bilmiyorum.bilen biri var mı acaba ?
ben küçük boy ve de kremsiz şampuanın içine birer ampul kırdım cnm...neden kremsiz dersen ampuller özellikle de evigen sırf yağ..arınman zor olabilir sonra istersen krem veya maske kullanırsın banyo da ama şampuan kremsiz olsun ampuller için...yumuşak olsun saçlarım dersen de 1 kaşık bal ekle inan bana vazgeçemeyeceksinn..

bnde denemeyi düşünüyorum bunu.. ablam turpla ypmıştı oda çok işe yarıyor saçları inanılmaz yumuşacık olmuştu ve birzda parlaklık gelmişti..ama bn havuçla yapıcam umarım işe yarar..

selam kizlar. Internetden sac icin maskeler ararken buldum siteyi yeniyim burda:).Saclarim cok kotu bir sekilde dokuluyor bi de uzun sac hastasiyim ama cok gec uzuyor saclarim uclari da surekli kiriliyor caresiz kaldim saclarimi elime aldigimda cok az bisey geliyor artik ((
Havucu denemek karari aldim.Kayniyor simdi havuclar 1 tane de sarimsak atdim suya,bugun ilk gun bakalim ne olucak :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…