Mucize gerçekleşti bebiş geliyor

orkide76

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
442
1
316
Kayseri
Arkadaşlar ben 12 yıllık evliyim eşimde spermde kümeleşme ve hareketsizlik nedeniyle çocuğumuz olmuyordu. 3 sefer yumurta takibi, 5 sefer aşılama ve 7 sefer tüp bebek denedik bunlardan sadece tüp bebek denemelerimizden birinde hamile kaldım ve 25 günlük düşük yaptım. Diğerleri tutmadı. En son tüp bebek denememi 3.5 yıl önce yaptım. 1.5 sene önce rahim ağzında yapışıklık olmuş laparoskopi oldum. Tedavilerde kullandığım hormonlu iğnelerden dolayı 6 ay önce gögsümde kist oluştuğunu öğrendim ve tedavileri bıraktım rabbim normal yoldan nasip ettiyse olur olmazsa kısmetimiz bu dedim herşeyi bıraktım 1.5 senedir. Ve kurban bayramından önce günüm geçti problem var diye doktora gitti ve mucize gerçekleşti doktor hayırlı olsun bayram sürprizi sonuç pozitif hamilesin dedi o anda şoka girdim.ve şu anda 1 aylık hamileyim. Lütfen hiçbiriniz umudunuzu yitirmeyin herşeyin zamanı varmış. Rabbim zamanı gelince nasip etti bize darısı sizlere inşalllllaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Rabbim gönlünüzün muradını versin............

Allahın mucızesı temı zbır kalp ve ıanna bır gonulden daha fazla etkı eden bır tedavı yok saglıkla gelsın bebısınız cok sevındım sabah sabah

hayırlı olsun rabbim kucağına aldırsın cnm...

allahım istedikten sonra oluyor işte ama biz kullar sabredemiyoruz hemen olsun istiyoruz.bizim bir akraba 20 yıllık evliydi ve evlatlık aldıydı 1 yıl sonrada kendi çocğu oldu...

arkadasim tebrikler cok sevindim..insallah Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin ve bizede nasip etsin insALLAH

Hayırlı olsun Canım Tebrik ederim.

Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.Cidden her şeyin bir zamanı var ve bebeklerimiz bizlere sabrı öğretiyor.Szilerde sabrınızın mükafatını almışsınız.Darısı tüm isteyenlere.

Gözünüzzzz aydınn rabbım saglıkla sıhatleee kucagınıza alacagı gunlerıde su gıbı gecırsın ve alın ınsallah tebrık ederım

Ayyyy cooook sevindim maşallah süphanallah Rabbim korusun inşallah.ne guzel bir mucizedir Allah ben ol dersem olur un en buyuk kanıtıdır bu.ay insallah kendiliğinden mevlam bizlerden nasip eder.bol bol dua et kucaginada almak nasip olsun.nedendir bilmem burda birçok böyle guzel haberler okudum ama sana başka sevindim kalp atışım değişti.cok sevindim senin adına.

allahım istedikten sonra oluyor işte ama biz kullar sabredemiyoruz hemen olsun istiyoruz.bizim bir akraba 20 yıllık evliydi ve evlatlık aldıydı 1 yıl sonrada kendi çocğu oldu...

buda 20 yıl sonra gelen mucize olsa gerek ) cnm duyduğuma göre evlat edindikden sonra rahim kıskanıyormuş evladı ve bundan dolayı evlat edindekden sonra kendiliğinden hamile kalanlar oluyormuş e tabi stres falan kalmıyor kafada bebek olucakmı olmıyacakmı diye...Allah ömür versin bebeklerine...

maşallah size ) 5 aşılama 7 tüp bebekten sonra gerçekten bir mucize bu darısı başımıza ) ama inş. bu kadar zmn beklemek zorunda kalmayız...inş. bebeğini kucağına aldığın günleride görürüsün cnm sağlıcakla kalın...

yaradan allahım sen çok büyüksün. tebrik ederim. allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

sizin adınıza o kadar sevindimki anlatamam inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınızada alırsınız hayırlı hamilelik geçirmeniz dileğiyleee

Ayyy tuylerim diken diken oldu hayirli olsun cnm Allah ne kadar buyuk O ol dedikten sonra olmicak bisey yok.ALlah saglikla kucagina almayi nasip etsin

arkadaşlar allah razı olsun rabbim gönlünüzün muradını versin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaşlar kötü bir haberim var 3 hafta önce bebeğimi kaybettim. bebeğim 1.5 aylıkken kırmızı bir leke geldi doktora gittim bebeğim ölmüş ve kürdaş olmak zorunda kaldım. doktorum doğsaydı özürlü olacaktı dedi.

canım hayırlı olsun tamamına erdirsin inşallah bende 15 yıl sonra kavuştum çok güzelbi duygu darısı olmayan arkadaşlarımıza inşallah

Allahım sen ne büyüksün...Allah sonuna kadar devam ettirsin canım..Rabbim bizlerede nasip etsin inşlh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…