• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mücadele ederek evlendik ama galiba bosaniyoruz

Canım yaşayan için zor biliyorum ama ortada boşanılacak kadar da büyük mevzu yok. Benim eşim de ilgisiz dışarıya çıkıp hava alacağımız bir yer bile yok yaşadığımız yerde. Benim avantajım memlekete yakın olmak. Sık sık gidiyor arkadaşlarımla kafa dağıtıyorum gezip alışveriş yapıyorum.
Ben konunun üstünde çok düşündüğüm için kendi adıma sana da direk yazdım. Boşanılacak sebepler değil bunlar.
Senin eksin kaçarak evlenmiş olman bir de.. Biraz üstüne düşme, Trip atma hata olarak gördüğün şeyleri yapmamaya çalış hala mutsuz olursan o zaman tekrar gözden geçirirsin ayrılma durumunu

Evliliğini kabullenmeyip, oğullarını mutsuz eden ailesine tavır yapacağına şu yaptığına bakın adamın?
Zorla evlenmedeniz ya niye size suç buluyor?

Merhabalar,

Biz esimle 2,5 yildir evliyiz. Kacarak evlendik, yani gizli nikah kiydik sonra ailelere söyledik cünkü esimin ailesi karsiydi ve halada öyle. Babasi hic konusmuyor ama ablalari ve annesi onunla görüsüyor, benimle kimse görüsmüyor.
Esimle bugün tartistik, zaten hep cok calisirdi ama son 4 haftada geceleri eve gelmeye basladi ve bu hafta sonuna cok sevinmistim beraber vakit gecirebilcez diye.
Dün aksam ben disari cikmak icin hazirlaniyordum ve o disari cikmak istemedigini söyledi bende yanliz carsiya ciktim. Bugünde kücük bisey yüzünden tartisma büyüdü ve artik uymadigini söyledi bana ve evden gitti. 1 saat sonra eve gelmesini rica ettim konusmamiz icin. Ben ona hapis hayati yasatiyormusum ve ailesine benim icin sirtini dönmüs onlar bunu haketmemedgini söyledi. Ben ne diyecegimi sasirdim. artik hersey bittigini ve bu hayata daha fazla katlanamicagini söyledi, hayatini yasayamamis ve cok sorumlulugu varmis. Ben aptalmisim beynimde birsey yokmus ve kadinligimi bilmiyormusum. Zaten konusma cabuk bitsin diye ugrasti mac izlemeye gidicekmis.
Halbuki her pazar günü mac izlemeye gider. Arada bi arkadaslarinla türkü barina gider, kahveye gider. Benimle sirf baska ciftlerle buluserken disari cikmak istiyor. Isden eve gelis saati normalde aksam 7 yemegini yer dusunu alir ve telefonunla koltukla saatlerce vakit gecirir. Yani cok ilgisiz. Ben ne yapcagimi bilemedim. Tabi benimde hatalrim var, isden gelince ben hosgeldin demiyormusun (disari cikmasina izin vermiyormusum fln) ama o zaten kulaginda telefonla giriyo eve benimde sinirim bozuluyo öyle kala kaliyorum. Bosanmak sanki en mantiklisi gibi geliyor ama seviyorum. Bu arada cocugumuz yok. Simdiden tesekkürler.
Ailesini özlemiş yada annesinin dolduruşuna gelmiş olabilir ama sende de problemler var gibi görünüyo adamı biraz serbest bırak uzun bir süre çocuk yapmamanı öneririm. İlişkinizi biraz akışına bırak belki düzelir

Merhabalar,

Biz esimle 2,5 yildir evliyiz. Kacarak evlendik, yani gizli nikah kiydik sonra ailelere söyledik cünkü esimin ailesi karsiydi ve halada öyle. Babasi hic konusmuyor ama ablalari ve annesi onunla görüsüyor, benimle kimse görüsmüyor.
Esimle bugün tartistik, zaten hep cok calisirdi ama son 4 haftada geceleri eve gelmeye basladi ve bu hafta sonuna cok sevinmistim beraber vakit gecirebilcez diye.
Dün aksam ben disari cikmak icin hazirlaniyordum ve o disari cikmak istemedigini söyledi bende yanliz carsiya ciktim. Bugünde kücük bisey yüzünden tartisma büyüdü ve artik uymadigini söyledi bana ve evden gitti. 1 saat sonra eve gelmesini rica ettim konusmamiz icin. Ben ona hapis hayati yasatiyormusum ve ailesine benim icin sirtini dönmüs onlar bunu haketmemedgini söyledi. Ben ne diyecegimi sasirdim. artik hersey bittigini ve bu hayata daha fazla katlanamicagini söyledi, hayatini yasayamamis ve cok sorumlulugu varmis. Ben aptalmisim beynimde birsey yokmus ve kadinligimi bilmiyormusum. Zaten konusma cabuk bitsin diye ugrasti mac izlemeye gidicekmis.
Halbuki her pazar günü mac izlemeye gider. Arada bi arkadaslarinla türkü barina gider, kahveye gider. Benimle sirf baska ciftlerle buluserken disari cikmak istiyor. Isden eve gelis saati normalde aksam 7 yemegini yer dusunu alir ve telefonunla koltukla saatlerce vakit gecirir. Yani cok ilgisiz. Ben ne yapcagimi bilemedim. Tabi benimde hatalrim var, isden gelince ben hosgeldin demiyormusun (disari cikmasina izin vermiyormusum fln) ama o zaten kulaginda telefonla giriyo eve benimde sinirim bozuluyo öyle kala kaliyorum. Bosanmak sanki en mantiklisi gibi geliyor ama seviyorum. Bu arada cocugumuz yok. Simdiden tesekkürler.
Bence biraz daha dusun bosanmayi .Git ailesiyle konus seviyorsan maden onlarla iyi olmaya calis

KAç yaşındasınız ?
Acaba kendi ailenizin bedduasını mı aldın ?
Çok zor bir durum. Eğer ailen seninle görüşmüyorsa Allah yardımcın olsun..

Bana kalırsa bunun için boşanılmaz. İnsan bazen sinirlenince ağızından çıkan lafı kulağı duymuyor. Amaan boşver boşan kurtul diyenler anlamıyorum. Kolay mı onca şeyden sonra boşanmak. Eşinizi biraz rahat bırakın ve şimdilik biraz bekleyin derim. Sonra olanlara göre karar verirsiniz

Evt onlar bana hakeret edicek diye korkuyor ve o yüzden izin vermiyor sanirim. Haftanin en az 3 günü gece 11 de eve geliyo isden dolayi, her pazar günü mac seyretmeye gidiyor hafta ici arada bi arkadaslarinla bulusuyor. Arada birde türkü barina gider veya kahveye takilir. Daha neyine izin vereyim ki? Benimle ilgilenmiyor evde olsa bile ki cogu zaman evde yok o zaman bile ilgilenmiyor benimle konusmuyor benimle cikmiyor.
aklinca sizi cezalandiriyor aslinda kendine itiraf edemesede sizi sucluyor. ah bu ailelerin kuru inadi yokmu ah

Bence bu kadar da ipleri eline verme senı resmen hızmetcı sı yapmış sımdı en guzel donemler olmalı bu sızın için hele de cocuk yokken haftada bı gun dışarda yemek bı gun sınema bı gun evde başbaşa dıger günlerde onun olsun mesela bu bı örnek ama Bnce böle olmalı ılerıde cocuk olunca ne olcak bıde oyle duşun Ada'm eve hıc gelmez sende Bebek'le kafayı yersın bence ona oyle bısey yap kı kıymetlini bildin en basıtınden Bır aylığına annene tatıle gıt ev ona bı kalsın dıgerınde de bı işe gir sosyal ortama katıl ben yapamam deme yaparsın yoksa bu Ada'm senı evın içinde fark etmez gıbı ...sağlıcakla kal

Ailesi bunu hak etmemis,
sen beyni boş, kadinliktan anlamayan biriymissin.
Bu hayata katlanamiyormus.
Sorumluluklari cok Muş. Hersey bitmis.

Ortada bosanilacak bir durum bana kalirsa var.
Biraz daha konussaymis *ben annemi ozledim, bana ne, babami ablalarimi istiyorum. . Sen yaptin, senin yuzunden oldu. Cok pismanim, keske senle evlenmeseydim de dermis.

Ilk kez söylüyorum, boşa gitsin.
Ailesi biraz daha büyütsun, bu henuz olmamis.

Bi evliliği yıkmak bu kadar kolay mı ya en basta canım cicim canı sıkılınca ben yapamiyorum allahın taktiri çocuğunda olmamış iyi düşün taşın derim

Bu adam daha olmamis ..
Bizde kacarak evlendik , bende kv gorusmuyorum ama esim gorusur ailesiyle, bende esime bensiz disari cikmasina izin vermem (arada gidebilir), benzer yonumuz cok . 3.5 yildir evliyiz . Esinin sana dedigi birtek sozunu bana dese derhal ceker giderim. Sen nasil hala duruyorsun o evde?

Aile rızası olmadan evlilik zor bir mesele. İlişkinizin ve çiftlerin çok sağlam durması gerekiyor. Özellikle erkekler uydum akıllı oldukları için daha kolay dolduruşa geliyor. Senin için çabalamayana sen hiç çabalama bence. Sen kendi kıymetini bilmezsen kimse senin kıymetini bilmez.

Kurtarmak için bebek yapmak da tam bir saçmalık.

Sen çok iyi bir kızsın ama yanlış insana aşık olmuşsun.Evlilikte tabi ki bir takım sorunlar olabilir hepimiz eşlerimizle tartışıp kavga edebiliyoruz fakat dozu çok önemli.Bana göre bir kadın için en aşağılayıcı şey kadınlık onurunun zedelenmesidir .Sen Nasıl kadınsın demektir.Çünkü aileyi bir arada tutan kadının kadınlığı erkeğin de erkekliğidir.Hiçbirimiz dört dörtlük değiliz.Lafın gelişi o en ufak bir hata yaptığında illa senin onun erkekliğine laf mı söylemen gerekir.Hayır!Şu dil var ya dil insanı vezir de eden rezil de eden o dil.Akışına bırak gülüm.Ama rahatsız olduğun davranışlarını sakin bir Zamanda söyle ona.Evlendin diye esiri değilsin.Kendine de saygı duy.Dik dur güzel konuş kendini ifade et ama baskı yapma kızma.Bırak o hangi yola isterse o yola gitsin.Allaha dua et.

Bana kalırsa bunun için boşanılmaz. İnsan bazen sinirlenince ağızından çıkan lafı kulağı duymuyor. Amaan boşver boşan kurtul diyenler anlamıyorum. Kolay mı onca şeyden sonra boşanmak. Eşinizi biraz rahat bırakın ve şimdilik biraz bekleyin derim. Sonra olanlara göre karar verirsiniz
Benim eşimde sinirlenince gayet güzel söyler ağzına geleni ama şükür aradan geçince beş on dk sıkıntı kalmıyor ufak tefekleri büyük sorun yapmayın

Merhabalar,

Ailesini özlediyse gitsin görsün barışsın. Ne engelmiş. Ailesine karşı, o benim karım ondan vazgeçmem siz de ailemsiniz diyemiyorsa o adamdan bir cacık olmaz zaten. Kısacası sırf ailesi için seni terkedecekse bırak gitsin.

Ailesinden ayrilmis bir Turk erkegi, sutten kesilmis bebek gibi olur.

Madem kocani seviyorsun. Gidin ailenin elini opun barisin.

Back