dediklerinize katilmakla beraber, bazi ailelerin kuru inadini anlamadigimi söylemek istiyorum, neden ortada ciddi bisey yokken seven iki insanin evlenmesine izin vermiyorlar ki? aileler iyilik istiyor biliyorum ama kör bir inatla evlatlarina yaklasmamalilar, bütün hata kacanlarda mi ki sanki? (ben kacmadim sadece objektif olmak lazim bence)
Siz de haklısınız ...
Şayet aileler istemediği durumlarda sonradan ikna olanı ben göremedim ne yazık ki ...
Hele ki erkek anneleri bir şekilde evliliğin sonlanmasına sebep oluyorlar ,( istisnalar kaideyi bozmaz )
Arkasında güç olmuyor , kalmıyor , nitekim daha çabuk harcıyorlar evlatlarını ...
Tabi ki büyük konuşmamak lazım , aileleri ısrarla ikna etmeye çalışmaktan yanayım ..
İsterim ki herkes güçlü olsun , mücadele etsin ,
kaçmanın sorunlar getirdiğinden söylüyorum.
Zira şu zamanda ailelerin onayını alarak evlenmiş olan insanların bile bu kurumu çok zor yürüttüklerini görüyoruz.(Birisi de ben :) )
Teknoloji ilerledi , mertlik mi bozuldu ne oldu bilemiyorum ...
Belki de biz hanımlar artık daha güçlü, ayaklarımız yere basıyor, çekmiyoruz , çalışıp didinip evlatlarımıza kendimize sahip çıkıyoruz..
Üzülüyorum hanımlarımızı ezmelerini , ilk fırsatta başına kakmalarını , bir de şartlar o zaman onu getirmiş ...
Bir de cici cici kızlarımız var burda , oldu ama yapmayın kaçmayın diyelim .
Neden biz hayatlarımızı ailemizi bile karşımıza alırken , onlar ilk fırsatta bunu kullansınlar...
Teşekkür ederim yorumunuz için...
Sevgilerinle...