• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mücadele ederek evlendik ama galiba bosaniyoruz

Çocuk işini şimdilik ertele derim
Henüz evliliğinizde bir şeyler oturmamış gibi
Ayrıca eşin ailesinden uzak kaldığı için de üzülüyordur canım
Özlemiştir
Kendini onun yerine koy
Ama tabi bu sana böyle ilgisiz davranmasını da gerektirmez
Bilmiyor muydu sanki böyle olacağını ailesiyle
Biliyordu

Allah kimseyi böyle karar eşiğinr getirmesin. Allah hayırlısı neyse onu nasio etsin bacım. Trz zamanda selamete çıkarsın inşallah

1,5 senedir cocuk yapmayi deniyoruz 2 kerede hamile kalmistim ama ikisinide düsük yaptim malesef
Üzüldüm durumuna ama her şeyde bir hayır vardır. Yakınım 6 yıl evli kaldı 2 defa düşük yaptı sebebi bulunamadı. Sonra boşandılar varmış bir hayır dedik yoksa çocukla kalacaktı ortada. Şimdi açıktan okudu öğretmen oldu başkasıyla evlendi maşallah çok mutlu. Tabi ki boşanmak en son seçenek olmalı inşallah düzelir her şey

Hiç kusura bakmayın hanım efendi ...
Aşk da olsa maşk da olsa kaçarak evlenmek , hele ki şu zamanda yanlış , insan birazda kendi kaderini kendi çizer ...

Ailenize değer mi bir eş , konuşarak ikna etme yoluna gidilmeliydi , sizi de çocuklarınız varmış aynını yapsalar ne hissedersiniz ?

Bu arada olan olmuş dedim konu sahibine , bu arada sizin kaçtım evlendim aşık oldum demenizi tasvip etmiyorum...
Burda yüzlerce insan okuyor konularımızı ...
Lütfen doğru yönlendirelim, kötü yanlış olanı savunmayalım...

Sevgilerimleee....

dediklerinize katilmakla beraber, bazi ailelerin kuru inadini anlamadigimi söylemek istiyorum, neden ortada ciddi bisey yokken seven iki insanin evlenmesine izin vermiyorlar ki? aileler iyilik istiyor biliyorum ama kör bir inatla evlatlarina yaklasmamalilar, bütün hata kacanlarda mi ki sanki? (ben kacmadim sadece objektif olmak lazim bence)

Çok saçma böyle davranması, tam tersi olması gerekirken. Belki de onlar istemiyordur. Sana tepki verirler diye sen üzülme diye izin vermemiştir. Madem özgürlüğüne bu kadar düşkünmüş tek gezmek istiyormuş neden evlenmiş ki. Sende çok mu üstüne gittin acaba. Dışarı çıkmama izin vermiyorsun demiş ya.
Evt onlar bana hakeret edicek diye korkuyor ve o yüzden izin vermiyor sanirim. Haftanin en az 3 günü gece 11 de eve geliyo isden dolayi, her pazar günü mac seyretmeye gidiyor hafta ici arada bi arkadaslarinla bulusuyor. Arada birde türkü barina gider veya kahveye takilir. Daha neyine izin vereyim ki? Benimle ilgilenmiyor evde olsa bile ki cogu zaman evde yok o zaman bile ilgilenmiyor benimle konusmuyor benimle cikmiyor.

B
He ama su var ki o seni sinir eder sen trip atar hoş geldin demezsin erkek düz mantık bi kafa o bunu anlamaz o bana hoş geldin demedi der sadece o yüzden biraz yuzsuz gibi olmak lazım bunlara hoş geldin canım cicim dicen bi soluklanacak ondan sonra de telefonla konuşarak giriyorsun rahat karsilayamiyorum öpüp koklayamiyorum keşke bu kadar çalmasa bu telefon dimi ya falan de uzul yalandan. . O telefonu kapatır öyle girer
Bende bunu yapamiyorum iste icimden gelmiyor

Evlenmeden önce cok farkliydi, güzel sözler agizindan hic eksik olmazdi. Evlendigimiz gün hersey tepetakla gitmeye basladi.

Evliliği çok matah bir şey zannetmiş işin içşne girince de pişman olmuş ve hatta ailemden vazgeçmeye değer miydi diye düşünmüş olabilir.
Ne kadın ne de erkek bir şeylerden vazgeçmemeli evlilik için.
Sonra büyü bozulunca bu hale geliyor evlilikler.

dediklerinize katilmakla beraber, bazi ailelerin kuru inadini anlamadigimi söylemek istiyorum, neden ortada ciddi bisey yokken seven iki insanin evlenmesine izin vermiyorlar ki? aileler iyilik istiyor biliyorum ama kör bir inatla evlatlarina yaklasmamalilar, bütün hata kacanlarda mi ki sanki? (ben kacmadim sadece objektif olmak lazim bence)
Siz de haklısınız ...
Şayet aileler istemediği durumlarda sonradan ikna olanı ben göremedim ne yazık ki ...
Hele ki erkek anneleri bir şekilde evliliğin sonlanmasına sebep oluyorlar ,( istisnalar kaideyi bozmaz )
Arkasında güç olmuyor , kalmıyor , nitekim daha çabuk harcıyorlar evlatlarını ...

Tabi ki büyük konuşmamak lazım , aileleri ısrarla ikna etmeye çalışmaktan yanayım ..

İsterim ki herkes güçlü olsun , mücadele etsin ,
kaçmanın sorunlar getirdiğinden söylüyorum.
Zira şu zamanda ailelerin onayını alarak evlenmiş olan insanların bile bu kurumu çok zor yürüttüklerini görüyoruz.(Birisi de ben :) )
Teknoloji ilerledi , mertlik mi bozuldu ne oldu bilemiyorum ...
Belki de biz hanımlar artık daha güçlü, ayaklarımız yere basıyor, çekmiyoruz , çalışıp didinip evlatlarımıza kendimize sahip çıkıyoruz..
Üzülüyorum hanımlarımızı ezmelerini , ilk fırsatta başına kakmalarını , bir de şartlar o zaman onu getirmiş ...
Bir de cici cici kızlarımız var burda , oldu ama yapmayın kaçmayın diyelim .
Neden biz hayatlarımızı ailemizi bile karşımıza alırken , onlar ilk fırsatta bunu kullansınlar...
Teşekkür ederim yorumunuz için...

Sevgilerinle...

1,5 senedir cocuk yapmayi deniyoruz 2 kerede hamile kalmistim ama ikisinide düsük yaptim malesef

Her şeyde bi hayır vardır çocuğunun eve gelmeyen annesine böyle davranan bi babayla mutlu olabileceğini düşünebiliyo musun?
Onun eksik kalan yanlarını görünce sen daha çok üzüleceksin.

Adam daha evliliğin sorumluluğunu alamıyo sen üstüne çocuk yapmaya çalışıyosun.

Benim annem 38 sene önce kaçmış babama (uzun bi hikaye) annanem hala kaçtın gittin diyor :( kocaya kaçmak çok kötü bir olay çünkü el oğlu unutmuyor her seferinde karşına çıkarıyor,bide sizin eşinizin ailesi sırt dönmüş erkek milleti için evlendikden sonra ailesi daha da bir değerleniyor,size tavsiyem biraz akışına bırakın zaten sıkmadığınız ortada ama bilemedim valla kv ile konuşmuyorsunuz,görümceniz falandamı konuşmuyor.

valla bu dünyada anladım yani iyi erkek yok denicek kadar az en güzel evlilik kocasız evlilik artık benim sloganım

bence boşanmada bi ara ver yani mücadeleden sonra evlendiysen mutlaka boşanınca pişman olursun deki bi süre uzak kalalım falan ailende kal arkadaşında kal uzak zaman geçir baktın ikinizide etkilemiyor boşanalım dersin ay ne ikinizide etkilemiyor kız seni etkilemiyoırsa boşa gitsin

kaçarak evlenirken aklı nerdeymış..sanki boğazına zincir bağladın da kacirdin herifi...
umarım evliligin düzelsin die çocuk yapmaya kalkmazsin.

Çok konuşalım halledelim moduna girme bence bırak o konuşmak o çözmek istesin,çek biraz kendini bakalım,çözmek isterse evliliğini kurtarmak isterse gelir konuşur,gelmezse de ayrıl gitsin zaten.

Back