Bilmiyorum, annemle babam 3 sene önce bosandi, ikiside kendi hayatlarini yasiyorlar yani beni pek umursamiyolar. Yanlizim tek basimayim kimsem yokSilah mı dayamışsın kafasına evlenmen için. Ailenle aran nasıl, boşansanız arkanda olurlar mı.
Hayir ilk basta karsi cikmadilar ama olay uzayinca onlarda istemediPeki ya sizin ailenizde karşı çıktı mı bu evliliğe .
Babasi cok ters biri, ben cok istedim barismayi bana yaptiklarini görmezden geldim yinede saygimi bozmadim esime dedim gidip ben konusayim ama daha kötü olur diyoAilesiyle sen barışmayı denesen?
Yani iki aileyle de barışsanız?
Bana kalırsa daha büyük dert olur ama, boşanmadan önce denemeye değer.
Anlıyorum eşiniz ile açık ve net konuşun , ne düşündüğünü öğrenin , ona göre yol çizersiniz...Ikimizde 25 yasindayiz
Cok denedim, bir kac kere aksam arkadaslarla bulusmaya gidicem dedim arabayi alabilirmiyim, yok araba gidemezsin biyere dedi cok tartismalar oldu. Ki fazla arkadasimda yok hepsi evli haliyle fazla disari cikmiyolar.Niye aileleriniz istemedi? O zaten kendi ailesi ile gorusuyormus, gitsin babasinin da ayaklarina kapansin cok istiyorsa. Al benden sana izin de.
Siz calisiyor musunuz? Hala seviyorum dediginiz bir de ipini serbest birakip takilmayi deneyin bir sure diyorum. Gez toz hayatini yasa, onun hic uzerine dusme. Cift takilmak istese bile onunla gitme. Tek basina mutlu gozuk, bakalim birseyleri sorgulamaya baslayacak mi...
Hiç kusura bakmayın hanım efendi ...Söylemesi kolayda öyle değil o iş işin içine aşk girince insan yapmam dediklerini yapıyor bende kaçarak evlendim 6 yıllık evliyim ikide çocuğum oldu alınyazısı kader bu işler
Hiç kusura bakmayın hanım efendi ...Söylemesi kolayda öyle değil o iş işin içine aşk girince insan yapmam dediklerini yapıyor bende kaçarak evlendim 6 yıllık evliyim ikide çocuğum oldu alınyazısı kader bu işler
Ben kimseye kaçın evlenin demiyorum zaten çoçuklarımız da öyle olmasını tabiimi istemem ama insan bazen sessiz kalıyor kaderine kimse yapmasın kötü örnek olmak istemem yanlış herkes anne baba gönlü alıp evlensin...Hiç kusura bakmayın hanım efendi ...
Aşk da olsa maşk da olsa kaçarak evlenmek , hele ki şu zamanda yanlış , insan birazda kendi kaderini kendi çizer ...
Ailenize değer mi bir eş , konuşarak ikna etme yoluna gidilmeliydi , sizi de çocuklarınız varmış aynını yapsalar ne hissedersiniz ?
Bu arada olan olmuş dedim konu sahibine , bu arada sizin kaçtım evlendim aşık oldum demenizi tasvip etmiyorum...
Burda yüzlerce insan okuyor konularımızı ...
Lütfen doğru yönlendirelim, kötü yanlış olanı savunmayalım...
Sevgilerimleee....
Bu daha hoş oldu...Ben kimseye kaçın evlenin demiyorum zaten çoçuklarımız da öyle olmasını tabiimi istemem ama insan bazen sessiz kalıyor kaderine kimse yapmasın kötü örnek olmak istemem yanlış herkes anne baba gönlü alıp evlensin...
Bilmiyorum, annemle babam 3 sene önce bosandi, ikiside kendi hayatlarini yasiyorlar yani beni pek umursamiyolar. Yanlizim tek basimayim kimsem yok
Hayir esim hicbir zaman izin vermedi, benim onlarin gidebilcegi marketlerde calismama bile izin vermiyor karsilasmiyalim diyeAşılamayacak sorun yok gibi. Annesi konuşmak istemiyor mu seninle? Hiç adım atmayı denedin mi?
Ailesinle konusmayi cok denedi büyükler araya girdi ama yinede ikna olmadilar. Evlenme kararini aldiktan iki sene boyunca ugrastik ikna etmek icin ondan sonra bu gizli nikahi kiydik.Hiç kusura bakmayın hanım efendi ...
Aşk da olsa maşk da olsa kaçarak evlenmek , hele ki şu zamanda yanlış , insan birazda kendi kaderini kendi çizer ...
Ailenize değer mi bir eş , konuşarak ikna etme yoluna gidilmeliydi , sizi de çocuklarınız varmış aynını yapsalar ne hissedersiniz ?
Bu arada olan olmuş dedim konu sahibine , bu arada sizin kaçtım evlendim aşık oldum demenizi tasvip etmiyorum...
Burda yüzlerce insan okuyor konularımızı ...
Lütfen doğru yönlendirelim, kötü yanlış olanı savunmayalım...
Sevgilerimleee....
Evet aynen öyle oluyor beraber cikalim diyonce ev kusu, yanliz cikmak icin ama can atiyorAh işte böyle adamlar düzeltiyor derdi gezmek tozmak
Beraber çıkalım diyince ev kuşu oluveriyorlar
Başkalarının etkisinde kalıyor
Bence çok uğraşma bu adamla o takma sen üzülürsun
Hayir ilk basta karsi cikmadilar ama olay uzayinca onlarda istemedi
Bu seferde sen kadinligini bilmiyorsun diyecek bana.Niye aileleriniz istemedi? O zaten kendi ailesi ile gorusuyormus, gitsin babasinin da ayaklarina kapansin cok istiyorsa. Al benden sana izin de.
Siz calisiyor musunuz? Hala seviyorum dediginiz bir de ipini serbest birakip takilmayi deneyin bir sure diyorum. Gez toz hayatini yasa, onun hic uzerine dusme. Cift takilmak istese bile onunla gitme. Tek basina mutlu gozuk, bakalim birseyleri sorgulamaya baslayacak mi...
Hayir esim hicbir zaman izin vermedi, benim onlarin gidebilcegi marketlerde calismama bile izin vermiyor karsilasmiyalim diye
Evet aynen öyle oluyor beraber cikalim diyonce ev kusu, yanliz cikmak icin ama can atiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?