MTS'nin Yeni Evi...

sıcak güzel bir ortam.fazla şaşaya zaten gerek görmem ben ev dediğin sıcacık bir ortam olucak.
kasıntı evlerde sıkılırım valla.bu evi sevdim.güle güle huzur içinde oturun.zemuszemus
ama o klozetinin üstündeki sabunluk hep orda mı duruyor.:emir_bebek:
ben çok sıkışsam önce onu ordan alıcam diye altıma ederim kaydirigubbakcemile2

herşey çok güzel ve sade güle güle oturun. Ama en çok yatak odasının tuvalet masası hoşuma gitti.

ogretmensiniz sanirim.bir ogretmene gore esyalariniz cok fazlaymis.nerdeyse bir tir esya cikiyordur bu evden? :)allah sabir ve kolaylik versin,siz gibi tayinci ailelere.isiniz zordur eminim..

canım evin çok ferah ve zevkli döşenmiş salonundaki renk uyumuna bayıldım.. ama sanırım bence masanın oraya büfe ve ayna tarzında bişi koysan dahada güzel olur diye düşünüyorum yada sadece ayna ortaya orta sehpa.. hım şeyy bide yanlış görmediysem yatak odasındaki çerçeveyi asarsan dahada güzel durur.. (affına sığınarak yazdım)yaw ben o bebişin totosunu yerim yerim.. allah nazarlardan saklasın bebişinizi evinizi sizi.. allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin inşallah..kaydirigubbakcemile5

ilk önce allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.birkaç önerim olacak evin ile ilgili klozetin üzerindeki sepet hiç olmamış orda onu bence kaldırın.banyonun önündeki dantelde hoşuma gitmedi.ben bonyolarda dantel ve örtü gibi şeyleri sevmiyorum canım o yüzden söyledim bu benim sadece nacizane fikrim.inş.kızmıyorsundur bu yazdıklarıma...vestiyerine bayıldım bu arada.birde oturma odandaki pofitik koltuğunun üzerindeki yapma çiçeğide kaldır derim........
bir birsey soracaktım lavabonun altında siyah bir sey var o nedir.meraak ettimkaydirigubbakcemile2.
bu arada evin büyükmüş ne güzel rahar rahat oturması olur simdi o evde...evin hoşuma gitti canım...inş.söylediğim seylerede kırılmamışşındır.ben sadece gözüme çarpan seyleri söyledimmm.:nazar:

evin tertemiz çok ferah cnm hayırlı olsun da.çocuk odası ve slondakı halıların çk hoş ama ayak izi bırakıyor galiba.bnm kzuenimn oturma odasındaki halıyla snn salonundakı aynı çeyizi serdik üstnde 2 -3 kez dolaştık hemen ayak izi bırkmaya başladı :(

heryerde bi aksesuar var çok süslü püslü bi ev ama o yerdeki minicik böcük varya hiçbirşeye değişilmez sanırım evinizi doldurmuş allah banada nasip eder inş güle güle oturun :)

bir evi ev yapan kadındır derler ya işte en güzel örneği.ne kadar mütevazi ne kadar ferah evin canım çok begendim tertemiz çok güzel Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin

canım herseyın cok guzel gule gule otur ama aması var herseyden guzelıde orda resımde ufacık bı kızmı goruorum ben emeklıcem dıye ugrasannn yerım onun o ayaklarını :D cok datlu gozukuor

Back
X