• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MTS'nin Yeni Evi...

s6302206.jpg

en çok bu resme bayıldım :))))))))))) çok tatlı o minik arkadan bile

eviniz çok hoşmuş canım antrede yerdeki melekte büyümüş abla olmuştur artık:emir_bebek:Allah bağışlasın evinizde de güle güle oturun...

burda nice evler var, muhtesem mobilyalarla düzülmüs, bi sürü paralar sacilmis...
ama senin bu mütevazi sipsirin, sicacik evin kadar yuva havasi yok hic birinde....
her yerde emegin var, her yerde senden esinden bebisinden bi parca... her yer burasi bizim yuvamiz diyor...
o yüzden begendim en cok... ALLAH bebisinle, esinle mutlulukla yasamayi nasip etsin

selam canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun hayırlı bi evlat olsun allah olmayanlara da nasip etsin diyerek başlamak istiyorum.. evin gayet şık özellikle salonun çok tatlı geliyo göze..eşyaların genel manada çok şık ve sade..ben çok beğendim..en azından şimdiki modern diye addedilen siyah beyaz işyeri görünümlü evlerden değil..yaşanılası ve zarif bi ev..tertipli ve düzenli birisin belli.. renk uyumlarında güzel..hemen hemen herşey güzel.. ama eğer güzel yorumlar kadar eleştiriye de açıksan bi kaç bşieyler söylemek istiyorum naçizane.. salonundan başlayım..perdelerin güzel fakat o şekilde durması biraz bozuyor.. bence onları yanlardan bağlasan daha görkemli olur.. pek tablo tarzı göremedim belkide gözümden kaçmıştır.. yatak odan da geyet güzel ufak olmasına rağmen ferah duruyo.. ama yatak üzerindeki kırlent tarzı saten yastıkları pek yakıştıramadım renk olarak da kumaş olarak da.. yerde duran o resmi de yatağının başucuna asarsan daha hoş ve göz önünde olur.. mutfağındaki bazı fazlalıklar göze takılıyor mesela buzdolabının üzerinde baya karmaşalık var birazını kapalı yerlere kaldırabilrsin..evlerde yaptığımız hatalardan biride elimize geçen ufak bişey bile olsa oraya buraya asmak mutfağı baya kalabalık ve karışık gösteriyo.. mesela tutamak havlu fırın eldiveni gibi şeyleri kapalı çekmece içleri gibi yerlere kaldırabilirsin.. tezgah üzerindeki fırının üzeride kalabalık duruyo onlarada bi el atarsan daha sade görünür... bebeğin odası gayet sade hatta halın aynı benim mutfağın halısından :) yakışmış oraya.. banyonda gayet sade şık...zevklerin güzel ama en çok gözü rahatsız eden şey biraz fazla yapay çiçeğin var..hatta birini duvara asmışsın gerçek çiçekmi anlayamadım ama yapay çiçekler ortamı biraz bozuyo bence.. hepsini yapmasanda bikaçını kaldırmanı tavsiye ederim... şimdilik bunlar dikkatimi çekti umarım kızmadın..sadece fikir ve tavsiye yapıp yapmamak sana kalmış güle güle otur canım...

Güle güle oturun.Evinizin sıcak ve samimi bir havası var.
Konu eskiymiş,bazı şeyler çoktan değişmiş olabilir.
Yatakodası takımınız sade ve modern.Bu havayı açık renk,sade bir yatakörtüsü ile tamamlasanız daha güzel olabilir.
English home ve madame coco'da dediğim tarzda güzel örtüler var ve epey indirimleri oluyor.
Onun haricinde,salondaki halı eskir veya sıkılırsanız şöyle bir model salona daha çok yakışacaktır :

$halii.webp

Halıyı değişirseniz,desenli yastıkları da düz krem rengi düşünebilirsiniz.

Son düzenleme:
Back
X