- 25 Mayıs 2022
- 1.239
- 299
-
- Konu Sahibi Bluegreenworld
Teşekkür ederimMerhabaa uygun dozu doktorunuz belirler emin değilim ama aynı iki gen benim de homozigottu. 4binlik iğne bir de corasprin kullandım 60 kiloydum yani 58 59 filandır da yuvarlarım ben. Belki iğneyi 6binlik yaparar sizde
Konuyu okumuyor musunuz?Kaç kilosun şuan boyun kaç
Yok konuyu okudum kilosunu merak ettim ben çünkü bende yüksek kilo dayım doktor zayıfla dedi onunda önemi varmış dusukte şuan 93 kiloyum baya kilo verdim devam ediyorum onada tavsiye edicektim kilo vermeyi bana mesela doktor 80 kiloda gebelik planlayalimdemiştiKonuyu okumuyor musunuz?
Kıaaaaz yazmış ya kilosunu aaaaYok konuyu okudum kilosunu merak ettim ben çünkü bende yüksek kilo dayım doktor zayıfla dedi onunda önemi varmış dusukte şuan 93 kiloyum baya kilo verdim devam ediyorum onada tavsiye edicektim kilo vermeyi bana mesela doktor 80 kiloda gebelik planlayalimdemişti
Ana görmedim vallaKıaaaaz yazmış ya kilosunu aaaa
Olabilir. Umarım kilo verirsiniz siz de sağlıklı bir gebelik yaşarsınız.Ana görmedim valla
İnsallahyah 108 bucuktum 93 deyin şuan kaldı 13 kilo verim bir denim bakalımOlabilir. Umarım kilo verirsiniz siz de sağlıklı bir gebelik yaşarsınız.
Merhaba bende 90 kg yim yaİnsallahyah 108 bucuktum 93 deyin şuan kaldı 13 kilo verim bir denim bakalım