Mthfr homozigot, paı homozigot kilom fazla hamilelikte iğne ve aspirin nasıl olmalı lütfen yardımcı olur musunuz 🙏🙏🙏

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.239
299
Merhabalar mthfr homozigot paı homozigot çıktı. 2 gebelik kaybım var kalp atışı hiç oluşmamıştı. Şimdi sayfalarda geziniyorum bazıları kilo yüksek olunca ya günde iki tane kullaniyo ya da yüksek doz kullaniyo, bazı doktorlar bu pıhtılasmayi gereksiz görürken bazıları da çok riskli görüyor siz nasıl yaptınız ben 90 kg civarıyım. Günde kaç kere ve kaç dozda kullanmaliyim

Merhabaa uygun dozu doktorunuz belirler emin değilim ama aynı iki gen benim de homozigottu. 4binlik iğne bir de corasprin kullandım 60 kiloydum yani 58 59 filandır da yuvarlarım ben. Belki iğneyi 6binlik yaparar sizde

Konuyu okumuyor musunuz?
Yok konuyu okudum kilosunu merak ettim ben çünkü bende yüksek kilo dayım doktor zayıfla dedi onunda önemi varmış dusukte şuan 93 kiloyum baya kilo verdim devam ediyorum onada tavsiye edicektim kilo vermeyi bana mesela doktor 80 kiloda gebelik planlayalimdemişti

Yok konuyu okudum kilosunu merak ettim ben çünkü bende yüksek kilo dayım doktor zayıfla dedi onunda önemi varmış dusukte şuan 93 kiloyum baya kilo verdim devam ediyorum onada tavsiye edicektim kilo vermeyi bana mesela doktor 80 kiloda gebelik planlayalimdemişti
Kıaaaaz yazmış ya kilosunu aaaa 🤣🤣🤣

Böyle gebelik kayıplarında ilk başta kilonun yüzde 10 15 kısmını vermek gerekiyor demişti Doktor'un sende bir zayıflamaya deneyebilirsin yapabilirseb

X