Merhaba gebeliğiniz nasıl geçti acaba bilgi verebilir misiniz ?Solgarı doktorum Deniz bey önermemişti. Deniz beye henüz gitmemişken ve hamile değilken piyasada bulunan tek metil folat olarak bulabildiğim için başlamıştım. Deniz beye gittiğimde bana başka bir marka önerdi ve hamile olunca da osende 2m olarak değiştirdi.
evet... 04 lük kan sulandırıcı kullanıyorum şu an... beşinci haftadayımMerhaba siz iğne falan kullanıyor musunuz
Gebelik normal yolla mı oldu? Ve doktorunuz mu tavsiye ettievet... 04 lük kan sulandırıcı kullanıyorum şu an... beşinci haftadayım
Bendede MTHFR homozigot 4 haftalık hamileyim daha doktorumla görüşmedimevet... 04 lük kan sulandırıcı kullanıyorum şu an... beşinci haftadayım
tüp bebekGebelik normal yolla mı oldu? Ve doktorunuz mu tavsiye etti
Merhabalar başınıza gelenlere çok üzüldüm Rabbim sabır versinKızlar merhaba.. Bizde morfoloji problemliydi bende pcosum.. Sonrasında 2.tüp bebeğe hazırlanırken hamile olduğumu öğrendim. Kendiliğinden gelip bizi havalara uçurdu yavrum ama 11.haftada kalbi durdu kürtaj oldum. Doktor hiç bekleme tekrar dene dedi ama biz korkudan 3 ay korunduk. 3 ayın sonunda denemelerimizi. 2.sinde tekrar gebe kaldım ve o da 6.haftada kanamayla düştü. Daha öncesinden rahim filmi çektirmiş ve birçok farklı doktora gitmiş olmama rağmen rahmimin çok az üstten basık olduğunu hiçbir doktor söylemedi. En son memlekette gittiğim bi doktor bu durumdan bahsetti ve gebeliğe engel olmadığını ama gebelik tekrar oluştuğunda hep dinlenerek geçireceğimi ve hafif pıhtılaşma olduğu(pai4g/5g ve c677 geninde var) 2.gebelikte iğne kullanmış olmama rağmen bebeği kaybettiğimiz için bidahakine hem iğne hem sulandırıcı hap kullanmak şartıyla 3 ay sonra tekrar bebek düşünebileceğimizi söyledi. 3 ay birkaç gün sonra gelecek olan adetimle bitiyor. Sizce neler yapmalıyım. Aklımdan geçen ANA testini yaptırmak ve bir dahaki gebelikte lenfosit aşısını iyi bir doktor bulup sormak. Ama fikirlerinizi tecrübelerinize de açığım.. Ankarada yaşayıp bildiğiniz riskli gebelik uzmanı var mı? Bana 2 düşüğüm olduğu için riskli gebelik uzmanına takip olmam gerektiği söylendi. Hakkınızı helal edin baya uzun yazdım...
Amin canım Allah razı olsun. Rabbim sana da kolaylıklar versinMerhabalar başınıza gelenlere çok üzüldüm Rabbim sabır versinİnş tez vakitte gebe kalır sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz.
Benm de pıhtılaşma sorunum var,c677t homozigot ve protein s düşüklüğü gende var dört gebelik kaybı yaşadım ilk bebeğim yedi aylıktı karnımda kaybettim ikinci kalbi atmadı kürtaj oldum üç ve dörtte düşük olduüç gebelikte kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanmama rağmen olmadı.
Ana pozitifliği var yani otoimmum bir rahatsızlığım lupus romatzması olduğu ortaya çktı şmdi kortizon kullanıyorm yne tabi kan sulandrıcı iğne ve coraspin de alıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Bence ihmal etme o testi yaptır öyle tekrr bebek istersn en azndn negatif çkarsa için rahat eder cnm Allah yardımcın olsun.
Yetmez aslaaa coraspirin az gelıyor tabiki ızuldım bebeginize homozçgot olması cok agır dktorlar onemsemıyor ama hemotoloji oyle demıyor bdahkine mutlaka kulllanınBana daha ilk hamilelik olmasına rağmen doktorum bu testi yaptı ve benim de mthfr c 677 homozigot mutant çıktı. Doktorum hamilelik boyunca 0.4 doz iğne vurulacağımı söyledi. Sonra başka doktorlara göründük ve iğnenin gerekli olmadığı söylendi. Biz de Coraspin kullandık. Maalesef 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. Yarın kürtaj olacağım. Tabi buna sebep olan kan sulandırıcı iğne kullanmamam mı orası bilinmiyor. Kürtaj sonrası patalojide umarım belli olur.
Kuzm kilo basına 0-1 clexane helekş sen homozgtsun tehlikeli baya pıhtılasma var cogu dktor gerek yok dıyor ben kac hematolog gezdm ucuncude bebegim dogdu 0:6 clezane artı coraspşn 100arkadaşlar 2 hafta önce ilk kürtajımı oldum.genetik testlerde mthfr c677t homozigot çıktı.nasıl bir tedavi yöntemi uygulanıyor.doktorlar ne öneriyor bilen varsa ve yazarsa cok sevinirim.çok çaresizim ve psikolojim bozuk. allah herkese bebeğini kucağına almayı nasip eylesin.
Sizinde mi sadece mthfr c677 homozigot tu ??Kuzm kilo basına 0-1 clexane helekş sen homozgtsun tehlikeli baya pıhtılasma var cogu dktor gerek yok dıyor ben kac hematolog gezdm ucuncude bebegim dogdu 0:6 clezane artı coraspşn 100
Hayır ben faktor 5 heteroyım ama hmozigot daha agırı oluyorSizinde mi sadece mthfr c677 homozigot tu ??
Canım meraba geçmiş olsun benimle aynı durumdasın..Bende ilk kürtaj oldum c677t homozigot çıktı şimdi bi oğlum var ve yine hamileyim.. hamilelikte oksapar ve progestan kullandım bide vitaminler var.. ilk aylar folik asit çok önemli dr un söyler zaten moralini hiç bozma üzülme çok zorlu bi süreç sürekli kanamam oluyor kasıklarim sancılanıyor falan hamileliğim sıkıntılarla geçiyor ama sonu inşallah iyi biterarkadaşlar 2 hafta önce ilk kürtajımı oldum.genetik testlerde mthfr c677t homozigot çıktı.nasıl bir tedavi yöntemi uygulanıyor.doktorlar ne öneriyor bilen varsa ve yazarsa cok sevinirim.çok çaresizim ve psikolojim bozuk. allah herkese bebeğini kucağına almayı nasip eylesin.
hangi folik asiti kullandınızCanım meraba geçmiş olsun benimle aynı durumdasın..Bende ilk kürtaj oldum c677t homozigot çıktı şimdi bi oğlum var ve yine hamileyim.. hamilelikte oksapar ve progestan kullandım bide vitaminler var.. ilk aylar folik asit çok önemli dr un söyler zaten moralini hiç bozma üzülme çok zorlu bi süreç sürekli kanamam oluyor kasıklarim sancılanıyor falan hamileliğim sıkıntılarla geçiyor ama sonu inşallah iyi biter
Osende 2m kullandımhangi folik asiti kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?