Iyi akşamlar kızlar tüm msjları okudum ama benim için geç oldu biraz.. ben geçen yıl temmuz ayında aşırı kanamam olunca hastaneleik oldum ve hamile olduğumu öğrendim. Daha sonra yapılan testlerde mthfr homozigot çıktı düşük tehlikemde vardı ve hemen cleaxan 0.4 kullanmaya başladık. Bunun yanında hergun protestan iğne vuruldum 6aya kadar her bıraktığımda kanamam oluyordu ve sonunda rahimde açılma oldu enfeksiyon olur diye dikiş atamadık. Resmen bebegim aşağıdaydı yani. Bi gece yine kanamam olunca hastaneye gittik ve normal doğumla dünyaya geldi bebegim çok şükür biz iyiyiz ama o gece yaşadıklarım tam bi kabustu hem ben hemde bebegim zor atlattık rabbim kimseye yaşatmasın . Ben yazılanları okuyunca çok üzüldüm bebegim için kullandığım vitaminleri elevit folik asit magvital calsimax falan bir işe ýaramiyor mu biz de.. Bi de her hamilelikte mı bunları yaşayacağım bir daha dayanirmiyim ister miyim bilmiyorum gerçi...
Uzun zamandır kimse yazmamış ama umarım herkes bebeğine kavuşur çok çok zor bir süreç