• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MTHFR 677 Homozigot mutasyona sahip olanlar ???

Soseyolll

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
157
40
13
38
Selam arkadaşlar. 8+5 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. Sebebini araştırmak için bazı testler yaptırdım. Son olarak da kan pıhtılaşması testi yaptırdım. Bugün sonuçları aldım ve MTHFR 677 Homozigot çıktı. Birde FAKTÖR VIII Heterozigot çıktı.
Bu duruma sahip olanlar var mı aranızda? Bu durumda nasıl bir tedavi uygulanıyor bilginiz varsa lütfen yazar mısınız...

Selam arkadaşlar. 8+5 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. Sebebini araştırmak için bazı testler yaptırdım. Son olarak da kan pıhtılaşması testi yaptırdım. Bugün sonuçları aldım ve MTHFR 677 Homozigot çıktı. Birde FAKTÖR VIII Heterozigot çıktı.
Bu duruma sahip olanlar var mı aranızda? Bu durumda nasıl bir tedavi uygulanıyor bilginiz varsa lütfen yazar mısınız...
Bende de biaey heterozigot cikmisti. Ama ne oldugunu tam hatirlamiyorum :)
Artik onemi kalmadi cunku bebegim oldu :)
Bana bir tedavi uygulanmadi ama gerekirse hamileligini ögrendigin anda kan sulandirici igneye basliyorlar. Sonra hooop bebis kucaginda :)

Bende de biaey heterozigot cikmisti. Ama ne oldugunu tam hatirlamiyorum :)
Artik onemi kalmadi cunku bebegim oldu :)
Bana bir tedavi uygulanmadi ama gerekirse hamileligini ögrendigin anda kan sulandirici igneye basliyorlar. Sonra hooop bebis kucaginda :)
İnşallah dediğin kadar kolay olur canım. Ben ztn pkoluyum zor hamile kalmıyor bu durumda, bı kere kaldım kaybettim, şimdi de bu durum ortaya çıktı. İyice allak bullak oldum, korkuyorum :(

İnşallah dediğin kadar kolay olur canım. Ben ztn pkoluyum zor hamile kalmıyor bu durumda, bı kere kaldım kaybettim, şimdi de bu durum ortaya çıktı. İyice allak bullak oldum, korkuyorum :KK43:
En azindan sebebi bulunmuş. Benim ilk bebegimin kalbi durdugunda sebebi de bulunamadi. Butun testleri yaptirdim ama temiz cikmasina sevinemedim bile.
Hayirlisiyla hamile de kalirsin bebegini de kucagina alirsin insallah.

En azindan sebebi bulunmuş. Benim ilk bebegimin kalbi durdugunda sebebi de bulunamadi. Butun testleri yaptirdim ama temiz cikmasina sevinemedim bile.
Hayirlisiyla hamile de kalirsin bebegini de kucagina alirsin insallah.
Tabii en azından orası öyle. İnşallah dediğin gibi olur canım.

Back